Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor advies en realiseren van dakkapel renovatie:

Advies en realiseren van dakkapel renovatie

Wij zouden graag advies willen in het renoveren van ons dakkapel, de buitenkant is afgewerkt met hout aan de zijkanten, deze zijkanten zijn aan het rotten. Dit willen wij graag laten vervangen. Advies is welkom wat hierin verstandig is. Dakkapel zelf is volgens mij nog in goede staat, geen lekkage.
Onze klant uit Sint Maartensbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en realiseren van dakkapel renovatie uit heel Nederland:

Aanbouw met veel glas realiseren en mogelijk een kelder onder de te bouwen aanbouw

Wij willen graag een aanbouw met veel glas. Rechts staat al een aanbouw van de buren met gemetselde muren. De afmetingen willen we circa 520 cm x 200 cm. Fundering met randbalk is al aanwezig. We willen hoge isolatie, liefst R5 waarde (Mogelijk SIP panelen ?) Dak en vloer willen we ook goed geïsoleerd. De gevel afwerking denken we aan composiet, maar er is veel mogelijk vandaar willen we graag advies. De gevel hoeft niet doorgebroken te worden. We willen aan de voorzijde een pui maken van 2 vaste ramen aan de zijkanten (Triple glas) en in het midden 2 schuifdeuren. Op het dak willen we een lichtstraat van ongeveer 1 x 4 meter. Vergunning is niet nodig. We willen een casco oplevering. Eventueel willen we een kelder onder de aanbouw. Fundering hebben we voor de kelder. Dak van de kelder kan gelijk de vloer van de aanbouw worden. We willen dezelfde afmeting maar iets kleiner, zodat het binnen de randbalken van de fundering past (1,70 x 4,5 meter lang ongeveer.) Ook een casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk voornamelijk voor opslag. Trap maken doen we ook zelf. Allen de loze leidingen hoeven gemaakt te worden, doortrekken kan ik ook zelf.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

Terrasoverkapping voor de veranda realiseren

Wij hebben een groot terras en willen heel graag een overkapping, alleen weten we niet hoe! (Zie foto). Heel graag ontvangen wij advies en offerte van wat er mogelijk is.

Fundering voor uitbouw zijkant garage realiseren

Ik wil een uitbouw realiseren van ongeveer 8,5 × 3,5 m tegen de zijkant van onze garage. In deze uitbouw wil ik graag een geïsoleerde betonvloer, de opbouw wordt een lichte houtskelet constructie. Volgens de check op het vergunningsloket heb ik geen vergunning nodig, om het te checken heb ik een brief naar de gemeente gestuurd, maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van de benodigde fundering (beton of eventueel schroefpalen), en een goed geïsoleerde betonvloer. Voor de fundering ontvang ik echter toch graag advies over wat technisch de beste oplossing versus het kostenplaatje. Er zijn overigens waarschijnlijk wel palen nodig.

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.

Uitbouw achterzijde (tuinkant) woning

Wij willen graag een uitbouw laten realiseren van 2 meter bij 5,2 meter. Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in, stucwerk niet. Verder wil ik dat er een fundering in komt, en wil ik graag advies over welke constructie de uitbouw moet worden.

Geen standaard aanbouw achterzijde woning

Graag laat ik een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren, cf. tekening/ inclusief doorbreken muren en plaatsen draagbalken. Het is geen standaard aanbouw. Het geheel zal worden gefundeerd op staal middels een vorstrand. De vergunning is er. De aanbouw zou rond 5 bij 5 m worden. De aanbouw wil ik of van metselwerk of kunststof, graag advies. Graag prijs van een casco- en een complete oplevering.

Warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning

Wij zouden graag een warmtepomp willen hebben. Het wordt een nieuwbouw met als hoofdverwarming vloerverwarming, zowel op de begaande als op de eerste dek. We hebben een zolder maar daar komt niets. En graag een boiler van 200 liter ( als dat genoeg is ) voor douch en verwarming. We zijn met twee personen. Een persoonlijke berekening hebben we nog niet. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning. Het soort warmtepomp willen we graag advies over.

Fundering dichtmaken met H balken

Wij willen een houten terras maken en waren van plan om met H balken te werken om de ondergrond te realiseren. De funderingsranden zijn er. We hebben heipalen, maar we zitten op veengrond. Vandaar dat wij denken aan H balken die op de fundering gelegd moeten worden. Het moet 30 cm omhoog en daar moet de vloer op. Het is nu bouwgrond. Het gaat om een stuk van ongeveer 10,9 x 7 meter, op de tekening in de bijlage is de situatie meer de zien. Kunt u voor ons een offerte maken wanneer wij kiezen voor een gestorte broodjesvloer of iets dergelijks, maar graag ontvangen we ook advies. Vanaf mei hebben we de sleutel, heel veel haast heeft het niet.

Natbouw vloerverwarming realiseren

Het is de bedoeling dat er een vloerverwarming van een 50m2 Houten vloer afgewerkt met spaanplaat. Rechthoekige ruimte voor en achter ramen. Het is de bedoeling dit een droogbouw wordt. Het is bij dit verhaal ook interessant om eventueel de vloer met pur te isoleren graag advies hierover.