Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor prefab dakopbouw op bestaande uitbouw:

Prefab dakopbouw op bestaande uitbouw

Wij willen een houten prefab opbouw en deze op de bestaande uitbouw plaatsen om ruimte te creëren voor kantoor en slaapkamer. Breedte 6 mtr diepte 2.50 mtr.
Onze klant uit Schagerbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prefab dakopbouw op bestaande uitbouw uit heel Nederland:

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen. Ons huis heeft een plat dak. Alle buren hebben deze opbouw al. De afwerking willen we graag zelf doen. Voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie . We hebben nog geen bouwtekening maar wel een vergunning. Oppervlakte is nog niet bekend.

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren op een huis met plat dak. Maat zal ongeveer 6,5 x 4 kunnen worden, het liefst een prefab optie die volledig compleet is afgewerkt.

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 45 m2. Het gaat om een extra verdieping op de woning, als het mogelijk is via een prefab. Het gaat uiteindelijk een slaap- en badkamer worden. Daarom zouden er wel leidingen moeten worden gelegd en alles compleet opgeleverd worden.

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.

Dakopbouw plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw laten plaatsen. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden, en de constructie moet houtskelet of prefab zijn. Vergunning moet nog aangevraagd worden. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren 60 m2

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt. Ik heb al tekeningen voorhanden van een buurman die een soorgelijke uitbouw heeft gerealiseerd, deze kan ik met u delen.

Casco prefab dakopbouw hellend dak

Door oplichting van een ander bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat de (prefab) dakopbouw snel kan leveren. Zie bijgevoegde tekeningen. Vergunning is vrijwel rond en tekeningen zijn gemaakt. De uitbouw moet 1 bij 2,55 meter worden. Ik wil de uitbouw casco hebben, dus er hoeft niets afgewerkt te worden.

Opbouw derde verdieping plat dak

Wil graag een dakopbouw van 30 m2 tot 35 m2. Vergunning is nog niet aangevraagd. Voorkeur voor een prefab constructie, oplevering graag in onderling overleg.

Prefab dakopbouw 25 m2 op plat dak realiseren

Het betreft een realisatie van een prefab houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Prefab dakopbouw realiseren

Wij willen een extra verdieping op het huis plaatsen van ongeveer 8 m lang en 5 m breed met het liefst 2 slaapkamers erbij. Over de volledige lengte is het mogelijk om te bouwen. Graag willen wij de kosten weten wat het ons ongeveer gaat kosten aangezien wij de financiën eerst moeten regelen.