Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor aanslag van dakkapel reinigen:

Aanslag van dakkapel reinigen

Ik wil mijn dakkapel laten reinigen van aanslag. De dakkapel is 4,5 tot 5 meter breed.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanslag van dakkapel reinigen uit heel Nederland:

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag onze dakkapel laten reinigen (groene aanslag etc.). Het betreft één dakkapel aan de achterzijde van een tussenwoning. Bereikbaar per trap of een steiger.

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag twee dakkapellen laten reinigen en in de was zetten. Voor: kunstofdakkapel , 3 kantelkiepramen. Achter: hardhouten kapel, in 2013 gerenoveerd: nieuw dak, boeideel van trespa, als ook de zijkanten. Zoals gezegd: in 2013 heb ik mijn hele dak laten renoveren. Ik heb nog 6 jaar garantie, behalve als derden mijn dak betreden en er schade optreed. Mijn vraag is dus: kunnen beide kapellen zodanig schoongemaakt worden zonder dat dit schade veroorzaakt? Verder zijn de dakpannen aan achterzijde ( noord) alweer bedekt met aanslag ( mos) , is hier iets aan te doen?

Dakkapel met groene aanslag laten reinigen

Ik wil mijn dakkapel laten reinigen. Het is erg smerig door groene aanslag. Vooral de noordkant. Kan ik een offerte krijgen? Doen jullie ook dakgootreiniging? Daar is ook de hele tijd niet meer naar omgekeken. Ik hoor graag van u.

Dakkapellen met groene aanslag reinigen

Het betreft het schoonmaken van 2 dakkapellen (voor- en achter) van groene aanslag. Het gaat om een dakkapel van 3.50 en één van 5 meter breed. Aan de achterkant is een uitbouw, daar kan op gestaan worden.

Diverse klussen in en aan huis

Sinds een jaar woon ik in een bovenwoning. Een tijdje terug kwam ik erachter dat de douche door de kitranden heen lekt, omdat het in eerste instantie niet goed gekit zou zijn. Dit zal ongeveer 1 m2 zijn. Verder merkte ik met de najaar stormen dat mijn dakkapel ook lekt door een gleuf aan de onderkant en dat de raamkozijnen door het water zijn vervormd. Het gaat om 2 kantel/kiep ramen. Tenslotte heb ik last van grijze aanslag op mijn witte zijgevel. Dit zou ik ook willen laten verhelpen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Reinigen en impregneren van schoorstenen

Schoorsteen aan buitenzijde reinigen van alg aanslag, voegwerk van schoorsteen nalopen. Goed bereikbaar via dakkapel. Zelf werk komen bekijken. Daarna specificatie van kosten: werkzaamheden, (hulp)materiaal, te gebruiken impregneermiddel. Ik ben tot en met 12 oktober op vakantie, dus graag reacties per mail!

Dakkapel laten reinigen

Ik heb een dakkapel op de tweede verdieping die onder de groene aanslag zit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het reinigen? Voor telefonisch contact ben ik het best na 17.00 uur bereikbaar.

Dakkapel met groene aanslag reinigen

Het verwijderen van groene aanslag op dakkapel lengte 5 m. x hoogte 1.50 m. (incl. 3 ramen reinigen).