Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Purmerend of directe omgeving.

1340 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Purmerend:

Vervangen dakkapel achterzijde

Ik wil mijn huidige dakkapel verwijderen en het vervangen door een nieuwe van 3,25 x 1,5 meter. Het moet een kunststof dakkapel worden met keralit aan de buitenkant. Of het aan de binnenkant afgewerkt moet worden is nog in overleg. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Dakkapellen plaatsen

We willen graag een dakkapel van 270 cm en een van 435 cm. Van kunststof met een houtlook heeft onze voorkeur. Kunnen jullie offerte uitbrengen? Hellingshoek is 26,7 graden.

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag een dakkapel op de achterzijde van ons huis. Wij willen deze zo groot mogelijk (formaten bekend) en wij weten ook al ongeveer hoe hij eruit moet komen te zien en welke extra's we willen. Het probleem is echter dat wij op een hof wonen en de dichtstbijzijnde straat waar de kraan kan komen is op iets minder dan 50 meter afstand. De kraan zal de dakkapel over een huis en een steeg (tussen ons huis/tuin en het huis/tuin de van de buren moeten hijsen). Ik ben daarom allereerst benieuwd of jullie dit soort hijswerk doen, wat de kosten hiervan zijn en of het eventueel een optie is om de dakkapel vanuit het huis op te bouwen. Ons adres is Wakerdijk 79, Purmerend. Ik heb het telefoonnummer van mijn partner opgegeven, omdat hij beter bereikbaar is. Ik zie uw reactie tegemoet!

Trespa en kunststof kozijn van de dakkapel reinigen

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. Ook willen wij graag dat jullie de dakgoot schoonmaken. Hij is 2.70 meter lang en op de zolder verdieping.

Dakkapel plaatsen

Wat kost het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant ? - kozijn afm. 120x220cm -buitenafm. 145x250

Dakkapel en vliering maken

Wij willen een dakkapel over de gehele breedte van onze zolder en tegelijkertijd een vliering laten plaatsen (inclusief vlizotrap). De afmetingen van onze zolder zijn 5100 cm (B), 4217 cm (L) en 3800 cm (H). De dakkapel graag in dezelfde stijl / afmeting als de buren (zie foto). De dakkapel wordt aan de achterkant geplaatst, dus er is (denk ik) geen vergunning nodig.

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil graag een dakkapel rond de 4 meter breed.

Lekkage dakkapel oplossen

Dakkapel lekt.

Dakkapel renoveren

Lekkage van het dakkapel.( vertoont scheuren ) Herstellen van dakkapel. De kunststof - dakbedekking die nu 21 jaar oud is moet worden vervangen. Afmetingen van het dakkapel is: 3400 mm bij 1200 mm. Op dit moment zit er een noodreparatie op. Helaas lukt het toevoegen van foto's ons niet.

Kozijn in de dakkapel vervangen

Het kozijn van de dakkapel is rot en dient te worden vervangen door hout of kunststof. De kapel heeft 2 ramen die open kunnen en 2 ramen die dicht zijn en is 3 meter breed en 1.10 meter hoog. De ruiten zullen HR kwaliteit moeten hebben.

Reparatie aan de dakkapel

Aan de zijkant van mijn dakkapel, onderaan bij de aansluiting op het schuine dak, lekt het water bij ernstige regenval naar binnen. In de rand (aansluiting dakkapel en dak) van lood zit waarschijnlijk een lek. Of er loopt regenwater langs het onderste deel van zijkant tussen de loodrand naar binnen. Het zit ter hoogte van de vensterbank. De ruimte betreft een schuin dak, binnen is de ruimte zeer toegankelijk.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag van mijn zolder een kantoor maken. Een dakkapel van +/_3 m plaatsen of 2 lange dakramen van 1. 90 m. De was- en droogmachine aansluitingen moeten verplaatst worden en een spoelbak moet geplaatst worden. Daarnaast extra stopcontacten en kastruimte onder afschot.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil een dakkapel laten reinigen op de zolderverdieping aan de voorzijde van het huis (straatzijde) deze wil ik laten reinigen en in de was laten zetten. Graag wil ik weten wat de kosten hiervan zijn. (dakkapel is circa 1 meter breed) Waarschijnlijk willen onze buren naast ons ook hun dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. Dakkapel is circa 1,50 meter breed Graag krijg ik een offerte voor het reinigen van 1 dakkapel van 1 meter breed en een offerte voor beide dakkappellen.

Dakkapel met dakramen laten plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen met 2 dakramen in plaats van kozijnen. Het liefst voor 1 juli. Het gaat om een matig schuin dak met bitumen belegd. 2 meter breed en lengte van 3

Dakkapel met stormschade repareren

Door de harde wind is het het beschermschot van onze dakkapel eraf gevallen. Bij regen ontstaat er nu lekkage. Graag zsm reparatie of anders afdekken van het gat met plastic tot reparatie mogelijk is.

Dakkapel met een lekkage repareren

Afgelopen november hebben wij een nieuwe dakkapel laten plaatsen. Dit is helaas niet helemaal naar wens gegaan, wij hebben nu lekkage. De lekkage zit naar ons idee rondom de hele dakkapel. Er komt zowel van boven de dakkapel water naar binnen als beneden langs onze muren. Wij hebben het bedrijf al een ingebrekestelling verzonden en hier na 2 weken nog geen reactie op gehad. Op het advies van onze rechtsbijstand willen wij dit probleem nu laten verhelpen door een echte vakman. De afmetingen zijn als volgt; - Breed +- 4 m; - Hoog +- 2 m; - Materiaal is hout.

Dakkapel op een pannendak plaatsen

Wij willen graag een prijsindicatie van een kunststof dakkapel van 2 meter breed en ongeveer 150 cm hoog. De diepte is nog niet bekend. De dakkapel plaatsen op het puntdak met pannen op de zolderverdieping, de kapel zelf graag met plat dak. Uitvoering bij een passend aanbod en als de vergunning verleend is.

Dakkapel repareren na een lekkage

Een sluimerende lekkage na vervangen raamrubbers en het laten vervangen van de dakbedekking. De lekkage is opgelost. Er is wat schade aan het plafond en de dwarsbalk waar de dakkapel op bevestigd is. We willen graag een offerte voor schade i.v.m. de verzekering. Bepaling van uitkering verzekering wordt bepaald door de offerte tezamen met het schaderapport.

Kunststof dakkapel plaatsen

Kunststof dakkapel, breed 250 cm hoog 150 cm, verdiept profiel, wangen keralit, aanvragen bouwvergunning.

Hardhouten dakkapel plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel van ongeveer 6 meter breed over 2 kamers. Het gaat dan om een dakkapel van hardhout.

Stormschade: dakkapel repareren

Graag een indicatie voor het repareren van de stormschade van onze dakkappel. Betreft de zijkant van de dakkapel waar wat los is gekomen. Twee foto's bijgevoegd.

Renovatie of vernieuwen dakkapel 2,5 meter breed

Bestaand dakkapel van 2,5 meter breed renoveren of plaatsen van een totaal nieuwe dakkapel. Hangt af van de verschillende kosten. Wel in beide gevallen een kunststof uitvoering (in verband met onderhoud).

Dakkapel van ongeveer 3 a 3,5 meter ...

Dakkapel van ongeveer 3 a 3,5 meter breed, 70 cm hoog en 100 cm diep (plafon).

Kunstof Dakkapel 4 meter breed, met ...

Kunstof Dakkapel 4 meter breed, met zijkanten in houtnerf donkerblauw, en draai/kiepramen. Ramen ook in houtnerf donkerblauw. Tevens wil ik, wellicht gecombineerd, openslaande deuren in mijn achterpui. (4 meter breed, 2 openslaande deuren, deuren donkerblauwe houtnerf, geen stijlen op ramen)

Ik heb pas mijn oude huis verkocht en ...

Ik heb pas mijn oude huis verkocht en een nieuw huis gekocht in Purmerend. Er zijn door de oude bewoners 2 dakkapellen geplaatst. 1 dakkapel is nu lek. Er moeten nu de nodige reparaties verricht worden, zoals: nieuwe dubbelglas, loodaansluiting moet gerepareerd worden, de zijwandbekleding links en rechts dient te worden verwijderd om loodaansluitingen te vervangen en ventilatie moet aangebracht woden.