Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: leveren en plaatsen van drie dakkapellen, plaatsen kunststof dakkapel, 2 Casco dakkapellen plaatsen, dakkapel verbreden, dakkapel achterzijde woning, kunststof dakkapel plaatsen, 2 Dakkapellen plaatsen, dakkapel en vaste trap naar zolder, dakkapel plaatsen achterzijde van de woning, dakkapel plaatsen, daklekkage met dakkapellen verhelpen, vervanging dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Ouderkerk aan de Amstel:

Een uitbouw en 4 dakkapellen realiseren

Ik zoek een aannemer/dakkapelspecialist die een aantal grote klussen kan uitvoeren in en rondom de woning. Het gaat om het plaatsen van 4 dakkapellen, twee aan de voor- en twee aan de achterzijde. De dakkapellen moeten op de eerste verdieping geplaatst worden op een schuine pannendak. Daarnaast moet er aan de achterzijde van de woning een uitbouw van 50 m2 gerealiseerd worden. Een fundering ten behoeve hiervan is al aanwezig. De uitbouw moet woon-klaar opgeleverd worden. Verdere specificaties van de werkzaamheden graag in onderling overleg. Het gaat om een vrijstaande woning

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Leveren en plaatsen van kunststof dakkapellen aan de voor- en achterzijde (breedte 4.75 meter en hoogte 1.50 meter), met keralit. Breedte van de woning is in totaal 5.89 meter, we hebben een normaal schuin dak met dakpannen. Aan de voorzijde zit momenteel al een dakkapel, welke slechts ongeveer 1.50 meter breed is. Deze wil ik graag verwijderen en laten vervangen. Ik heb in de huidige dakkapel een soort van steunbalk in het midden zitten, deze wilik , indien mogelijk, graag laten verwijderen. Ik denk dat er geen vergunning voor nodig is.

Lekkende dakkapel repareren

De werkzaamheden zijn als volgt: - De dakkapel lekt. Het water komt aan de twee zijkanten de zolder op. De dakkapel is ongeveer 15 jaar oud. - Lekkage aan een dakraampje: waarschijnlijk de rubber rand. - Platte dak bij de ingang lekt af en toe.

De huidige dakkapel vervangen door ...

De huidige dakkapel vervangen door kunststof. Het betreft een kapel met drie ramen, waarvan de buitenste naar binnen moeten draaien en kiep/kantel. Zijkant dakkapel bekleden met kunststof. Het vervangen van de bitumen op het dak.

The attic is well insolated. We would ...

The attic is well insolated. We would like a big dakkappel and if possible through your company, we would also like to build a new wall in thi attic. We would like to start the project as soon as possible. . Looking forward to hearing from you