Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakgoten vervangen:

Dakgoten vervangen

Ik heb heb middenwoning uit 1987. Mijn beide buren en ik willen de dakgoten laten vernieuwen. Het gaat om totaal 36 m goot met 8 regenpijp-doorvoeren. Hopende op een passende offerte.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen uit heel Nederland:

Dakgoten en boeidelen vervangen

Ik zoek een specialist die boeidelen en dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft kunststof boeidelen. Het soort dakgoten bespreek ik graag met de specialist. De buren hebben volgens mij zinken goten. Het betreft twee keer 6 meter.

Dakgoten laten vervangen bij 6 huizen

Onze dakgoot aan de voorzijde dient te worden vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze loopt door van huis naar huis. Deze heeft een houten boeideel welke ook vervangen dient te worden. - Aan het eind is een hoekhuis, daar komt dus een sluitdeel op. - Elke woning heeft zijn eigen regenwaterafvoer welke opnieuw aangesloten dient te worden met daarop een vuil-rozet. - Bij een woning dient de regenwaterafvoer vervangen te worden. Deze is aan de onderzijde verstopt. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte met daarin ook opgegeven wat voor houtsoort u gaat gebruiken voor de boeideel. Graag in de offerte een prijs per huis opgeven. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakgoten vervangen

Ik wou graag een offerte voor het vervangen van de dakgoten. Het gaat om een twee onder een kap van bouwjaar 1974. Wil graag kunststof goten van het zelfde type als de buurman dus hij moet er ook op aansluiten, dacht dat het type bak goot was. Het gaat om de voor en achterkant van het huis , en allebeide zijden ongeveer 6.5 meter.

Dakgoot vervangen

Huidige zinken dakgoten voor en achter zijn dun en lek. Voorzijde makkelijk berijkbaar, aan de achterzijde staat een serre.

De dakgoten van de woning vervangen

Ik zoek een specialist die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan vervangen. Door wat voor materiaal bespreek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning dus er moet rekening worden gehouden met de buren.

Zinken dakgoten vervangen

Mijn zinken dakgoten van tussenwoning moeten vervangen worden. ( circa 6 meter voor en 6 meter achter).

Windveren en dakgoten repareren en eventueel vervangen

Ik wil de windveren en dakgoten vervangen. Ik weet nog niet om hoeveel meter het gaat. De nieuwe dakgoten moeten onderhoudsvrije kunststof zijn. Complete woning en netjes afgewerkt ook onderkant

Reparatie of vervanging zinken dakgoot

De zinken dakgoot aan de voorzijde van onze woning lekt rond de aansluiting met de regenpijp. Indien mogelijk willen we dit laten repareren, en daarbij ook gelijk de dakgoten aan beide zijden van de woning laten schoonmaken. Indien reparatie niet mogelijk blijkt ontvangen we graag een offerte voor het vervangen van de dakgoot aan de voorzijde, met optioneel de dakgoot aan de achterzijde.

Sporendak isoleren, dakgoten en aanpassen van pannen

Sporendak boerderij 1921. Totaal dakoppervlak 250 m2 inclusief wolfskap. Huidige dak bevat 10 cm unidek voor sporendak. Erg geluidsgevoelig. We willen dunne laag geluidsisolerende platen plus dampdoorlatende folie over het bestaande unidek plaatsen. Daarna de huidige mulden ttr pannen weer plaatsen. Afwerking aan zijkanten dak moeten worden aangepast. De Ubbink dakgoten moeten worden aangepast aan dikte nieuwe dak dit eventueel worden vervangen, als u hier een aantal opties voor kan vinden De afmetingen van de goten zijn door de structuur van de boerderij ongeveer 16 meter, 2 meter, 3 meter, 1 meter, 3 meter, 16 meter, 2 meter en 4 meter langs de wolfskap. 3 velux dakramen moeten worden aangepast aan nieuwe hoogte dakisolatie. Dat geld ook voor nokruiter en wolfskap.

Dakgoten laten vervangen

Loodgieter voor 4 Goten vervangen ,werkhoogte is 2,40m