Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakgoten vervangen:

Dakgoten vervangen

Ik heb heb middenwoning uit 1987. Mijn beide buren en ik willen de dakgoten laten vernieuwen. Het gaat om totaal 36 m goot met 8 regenpijp-doorvoeren. Hopende op een passende offerte.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen uit heel Nederland:

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoten vervangen in een rijtjes woning, inclusief boeiboorden, 2x 6 meter.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil graag de zinken dakgoten laten vervangen. Zowel voor als achter, inclusief de beugels. In totaal gaat het om 12 meter en 16 beugels. De situatie bevindt zich op de 2e etage. De buurman heeft ook interesse. Kunt u deze interesse ook meenemen in de offerte? Hartelijk dank.

Dakgoten vervangen

Ik zou graag een offerte of prijsindicatie willen ontvangen voor het vervangen van onze dakgoten. Voor en achter. Ons huis is 5.5 meter breed. Een zinken dakgoot is onze interesse.

Dakgoot vervangen

Ik wil de dakgoten van een 2 onder 1 kap woning laten vervangen. Het gaat om zinken dakgoten van 28 meter. Graag een offerte.

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graag offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Wij willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten vervangen, evenals de houten ´bekisting´ waar ze in liggen. Het totaal aan dakgoot is ongeveer 18 meter en de regenpijp is denk ik 5/ 6 m achter en voor ongeveer 2 x 2,50 meter. Hopelijk kunt u ons daarmee helpen en ons advies geven over de verschillende materialen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Het gaat om 3 dakgoten en ongeveer 3 regenpijpen. Graag al het oude materiaal afvoeren. Ik heb vernomen dat de dakgoot bekleed kan worden, ik zou graag hiervan de prijs willen. De materiaal mogelijkheden voor de bekisting zou ik graag apart op de offerte benoemt willen hebben. Welk materiaal we voor de regenpijp, bekisting en dakgoten willen ligt dus aan de kosten, dus voor de verschillende materialen zouden wij graag een aantal prijzen willen hebben.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik wil graag nieuwe dakgoten en regenpijpen laten installeren bij een blok van 7 huizen, zowel voor als achter. In totaal gaat het om ongeveer 100 meter aan zinken dakgoot. De klus bevindt zich gemiddeld op 4 a 5 meter hoogt. Zowel voor als achter is er goed bij te komen met een steigerbouw.

Zinken dakgoot laten repareren/vervangen

Ik zoek een loodgieter om mijn zinken dakgoot te repareren/vervangen. Het gaat om 18 meter dakgoten. Graag een offerte.

De dakgoten voor- en achter de woning vervangen

Ik zoek een loodgieter die mijn dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn hoekwoning kan vervangen door aluminium dakgoten. Het betreft 2 keer 5 strekkende meter. De bestaande goten dienen te worden afgevoerd.

Boeiboord en dakgoot repareren of vervangen

We hebben voor en achter houten boeiboorden met zinken dakgoten. De dakgoot is vorig jaar nog geïnspecteerd, waaruit naar voren kwam dat het zink nog goed is, echter de beugels zijn versleten waardoor het geheel is door gaan hangen. We willen graag voor de start van het voorjaar de boeiboorden (en waar nodig) de dakgoot vervangen. We hebben foto's toegevoegd waarop zowel onze dakgoot als deze van de buren is opgenomen. We willen de dakgoot/ boeiboorden gelijk maken aan die van de buren. Voor de boeiboorden willen we daarom overstappen naar Trespa/ Keralit als een meer onderhoudsvrije variant. Mogelijk dat we ook de oversteek aan de zijkant ook hiermee willen dichtmaken (zie bijgevoegde foto). We willen graag offertes ontvangen met een open calculatie. Materialen en uurloon moet apart worden gespecificeerd. Graag ook apart vermelden wat de kosten voor het afdekken van de zij oversteek zou kosten (per meter). Vakman levert zelf de materialen en toebehoren en voert ook oude materialen af. We willen voor aangezicht en onderzijde van hetzelfde materiaal. Lengte is circa 2 x 8 meter.