Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor plaatsen van twee dakkapellen:

Plaatsen van twee dakkapellen

Ik wil graag twee keer 3 meter kunststof dakkapellen laten plaatsen inclusief afwerking aan de binnenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van twee dakkapellen uit heel Nederland:

Een tweetal dakkapellen plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die 2 dakkapellen van 6.5 m breed aan de linker- en rechterzijde van mijn vrijstaande woning kan plaatsen. De dakkapellen moeten ongeveer 1.75 m hoog zijn op een 45° hellend dak. De dakkapellen moeten goed geïsoleerd zijn. Daarnaast moet het puin worden afgevoerd.

Het realiseren van een nieuw dak op een woning

Ik zoek een aannemer die met ons kan denken over het realiseren van meer ruimte in onze woning. Het gaat om een vrijstaand woning met een 4 kanten hellend dak van 30 graden. Hierdoor kunnen we geen kamers van maken als we dakkapellen plaatsen. Wij willen nu een hoger dak hebben zodat we dit als een extra verdieping kunnen gebruiken en voldoende sta- en leefruimte hebben. Totale oppervlakte van de buitenwanden zijn 9,45 bij 9,45 m. Graag willen we weten wat het gaat kosten of horen we wat de mogelijkheden zijn qua constructie.

Dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen

ik wil twee dakkapellen laten plaatsen. Van ongeveer 5 meter breed aan de voor- en achtergevel. Twee gelijke dakkapellen voor de voorkant moet waarschijnlijk een vergunning aangevraagd worden. De dakkapel Woning is uit 1986. Er zijn nu geen dakkapellen. Er zitten pannen op. Afwerking doe ik zelf . Voorkeur voor prefab. Is een rijtjeshuis gaat om 2e verdieping Dakhelling 34 a 35 graden.

Kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder

Beste meneer/mevrouw, Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een (prefab) dakkapel (2,5m) en ook wat eventueel een tweede zou kosten (zou dit dan goedkoper zijn). We willen graag een kunststof dakkapel in een donkere kleur. Is het mogelijk om ook de opties erbij te vermelden, zoals rolluik/screen, horren. We hoeven geen ventilatierooster. Op zolder hebben we wel een knieschot. Naast de dakkapellen willen we ook graag een wand op zolder zodat dit een kamer wordt en hebben we alleen een wastafel nodig. En wanneer zou het eventueel geplaatst kunnen worden? Ik hoor graag van u.

4 dakkapellen plaatsen

Er moeten daar 4 dakkapellen geplaatst worden in een pannen dak. Voorkant: 2 dakkapellen van +/- 3500mm breed Achterkant: 1 dakkapellen van +/- 3500mm breed, en een van +/- 10.000mm De maten zijn bij benadering, de architect moet het nog exact bemeten. Ze moeten naar buiten draaiende ramen hebben. Dakhelling is 30° Voor de 2 dakkapellen aan de voorkant wachten we nog op vergunning van de gemeente. Isolatiewaarde conform bouwbesluit. Graag offerte met omschrijving en kwaliteit van te gebruiken materialen, en garantietermijn.

Zolderverbouwing

Onlangs hebben wij op de tweede verdieping (zolder) twee dakkapellen laten plaatsen. Ons zolder bestaat uit een ruimte die wij willen gebruiken als slaapkamer en er is nu een ruimte waar de CV ketel hangt wat wij willen gebruiken als een waskamer. Er zal een muur verplaatst moeten worden zodat de slaapkamer groter wordt, de dakkapellen(plafond) afgetimmerd moeten worden, ruimte gemaakt moeten worden voor knieschotten voor bergruimte, verlichting verplaatsten (naar overloop) + dimbaar spotjes willen wij erbij hebben, de deur gaat nu open richting de slaapkamer, maar deze moet nu omgedraaid worden richting de overloop. En verder wat de mogelijkheden zijn om de zolder verder netjes glad afgewerkte te hebben. Online heb ik een aantal zolder inspiratie foto's gevonden wat wij graag willen voor ons zolder/slaapkamer. Ook heb ik een plattegrond van de indeling van ons zolder. Mocht het kunnen dan wil/kan ik dat versturen voor verdere verduidelijking.

Zolder verbouwen tot twee kamers

In overleg met een architect hebben we een concept opgesteld voor de zolder. We zijn nu op zoek naar een timmerman of aannemer om het te realiseren. De werkzaamheden zijn in grote lijnen de volgende: - 2 dakkapellen aftimmeren - 1 dakraam aftimmeren - Wasmachine en droger aansluiting verplaatsen (wateraanvoer, afvoer en 2x elektra) - Kast om warmtepomp / MV bouwen (volgens ontwerp architect) - Tussenwand met deur en elektra maken om zolder in tweeën te verdelen (tot +/2m hoogte ondoorzichtig, daarboven dubbelglas, volgens ontwerp architect) - Knieschotten aftimmeren - Verwarming plaatsen (2 radiatoren)

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen aan de achterzijde en voorzijde (vergunning nodig) een dakkapel plaatsen. Achter moet die tussen de 350cm en 400cm zijn. En voor mag die ongeveer 250cm tot 300cm. Exacte hoek weet ik zo niet. Kunt u een indicatie geven van de kosten. In de bijlage een voorbeeld wat het moet worden.Alvast bedankt!

Bouwtekening voor dakkapel vergunning maken

Wij willen hulp bij het maken van een bouwtekening voor het plaatsen van een dakkapel op het dak van ons woonhuis. De tekeningen zijn bedoeld voor de vergunningsaanvraag die verplicht is. De dakkapel komt aan de voorzijde, word 2,70 meter en krijgt een helling van 35 graden. De buurpanden hebben ook dakkapellen. Het betreft geen monument.

2 kunststof dakkapellen plaatsen

Ik wil graag 2 kunststof dakkapellen plaatsen van +/- 1×1 m, niet aftimmeren aan de binnenkant en oude dakkapel afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius