Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor hoge dakkapel achterzijde:

Hoge dakkapel achterzijde

Ik zou graag een hoge dakkapel willen van 4,5 m breed welke vanaf de dakgoot omhoog loopt +'- 2 m hoog, ook wil ik de rabatdelen onder de dakgoot laten vervangen zodat deze in het dakkapel overlopen. Graag wil ik de binnenkant volledig afgewerkt hebben. Het dakkapel zou ik graag in kunststof uitgevoerd hebben Vergunning graag in de offerte opnemen.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoge dakkapel achterzijde uit heel Nederland:

Kamer splitsen in kamers

Ik wil de bovenste slaapkamer opsplitsen in twee kamers. Het betreft een ruimte van ca. 24 m2 gemeten vanaf de 150 cm hoogtelijn. Deze kamer heeft een hoge nok met aan zowel de voor- als de achterzijde een dakkapel. Aan de achterzijde zit nog een extra Velux dakraam. We willen graag ook 2 toegangsdeuren realiseren. In mei krijgen wij de sleutel, vanaf deze tijd willen wij beginnen.

Muur isoleren tegen geluid

Ik heb in mijn slaapkamer last van de TV van de buren. Vooral lage tonen. Het is een rijtjeshuis. Slaapkamers grenzen aan elkaar. Een deel is ook een gedeelde dakkapel. Dat zal ook misschien een boosdoener zijn. De muur van de de slaapkamer is ongeveer 2,5 bij 3,5 met een niet helemaal recht lijn bij de kant van de dakkapel, want daar zit een hoge vensterbank, met daaronder schuifwandkastjes. Ik hoop dat een vakman de situatie kan bekijken en mij adviseert wat de mogelijkheden zijn om te isoleren.

Nokverhoging realiseren

Onze slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een hoge nok, graag zouden wij deze willen verhogen tot het zelfde niveau als de rest van het huis, 1 verdieping hoger. De oppervlakte is naar schatting 3,5 meter diep en 4,5 breed. De muren zijn mergelmuur en de opbouw willen we geheel uit hout en een pannendak. Eventueel twee offertes waarbij 1 met grote dakkapel aan 1 zijde.

Kamers maken op zolder, met dakkapel en zolder vliering

Momenteel hebben we een grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.7 x 6,8 meter) met een schuin dak met hoge nok. Zolder heeft ook een was gedeelte en voor de rest is het helemaal kaal. Aan 1 kant zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers (de zolder door de helft), met boven de kamers een vliering/opbergruimte, met een vlizotrap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de klapraam, zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden. Graag laat ik de bedrading aanleggen voor de spotjes. Afhankelijk van de prijs wil ik de kamers laten afwerken.

Dakkapel of opbouw op eerste verdieping

Opbouw op eerste etage, schuin dak met 2 velux dakramen vervangen voor (grote hoge) dakkapel. Maat ongeveer: breed 4. 5 meter hoog 2. 4 meter diep 2. 0 meter kunststof, afgewerkt, goed geïsoleerd, HR +++ glas, kiep kantel ramen, electrisch rolluik, vliegenhorren, prefap prima. Grove indicatie want wet nog niet wat eisen van gemeente zijn. Voorheen erg streng in eisen, nu overal iets anders te zien op daken.

Dak isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een huis uit 1920 met een Mansardedak, en een dakkapel, en 2 kilkepers en kilgoten. Nu denken we eraan om dak te isoleren aan buitenkant (binnenkant niet mogelijk, te weinig werkruimte ook) en dakkapel moet ook deels vernieuwd worden met kunstroof delen. Ook de kilgoten moeten vervangen worden. Oude schoorsteen kan verwijderd worden, en eventueel nieuwe dakpannen. Verder hebben we op eerste verdieping 3 raamkozijnen waar in zijkant wel asbest is verwerkt, (minder dan 35m2)en dat moet dan vervangen worden door kunstplaat bijvoorbeeld. We willen niet de dakgoten vervangen. We vroegen ons af of Triso-laine van Actis als isolatie gebruikt zou kunnen worden, hoge RD waarde. Als we per-platen doen dan is kans groot dat de dakgoten ook vervangen moeten worden namelijk. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Dakpandragers vervangen

Wij willen graag ons dak deels vervangen aan de achterzijde van de woning. De breedte van het is 6 meter en ik schat de hoogte tot de nok ook op 6 meter. Hierin zit ook een dakkapel van 2,5 meter breed. Er moet plastic geplaatst worden onder het dak, daarnaast moeten er nieuwe dakpandragers geplaatst worden en de nieuwe dakpannen moeten van hoge kwaliteit zijn. Het dak moet gereed zijn om zonnepanelen op te plaatsen.

Zolderverbouwing en dakkapel plaatsen

Momenteel grote ruime zolder van een nieuwbouwhuis (ongeveer 5.4 x 8 meter) met een schuin dak met hoge nok op ongeveer 4.60 meter. Zolder heeft alleen een laminaatvloer en is verder kaal. Aan beide kanten zit een klapraam (Velux), maar graag zouden we de zolder verbouwen naar 2 kamers en een wasruimte, met boven de kamers een vliering/opbergruimte, liefst met vaste trap er naartoe. Gezien het beperkte licht van de 2 ramen zouden we idealiter een dakkapel laten plaatsen aan in ieder geval 1 zijde, afhankelijk van de kosten aan beide kanten. Eventueel moeten er ook leidingen verlegt worden.

Volledig huis van binnen en buiten schilderen

Het betreft het volgende schilderwerk: Begane grond: achtergevel heeft nieuwe, gegronde kozijnen. Voorgevel heeft nieuw, gegrond raamwerk in de woonkamer. Zolder: aan achterzijde nieuwe, nog te realiseren, gegronde dakkapel. Overig schilderwerk is achterstallig. De voordeur knappen we zelf op. Aan de binnenzijde is de detaillering van de kozijnen eenvoudig. 11 deurkozijnen, uitgezonderd buitendeuren in totaal. Verder heeft het huis deuren en-suite en hoge plinten.

Extra verdieping op woning bouwen

Onze boven verdieping heeft een vrij hoge nok, 3,5 meter, waarbij aan een kant een 'dakkapel achtige' uitbouw aanwezig is. Nu willen wij op het platte gedeelte van het dakkapel een extra verdieping voor een kamer en dakterras laten bouwen. Het schuine gedeelte zal uitgebouwde moeten worden, waardoor er een dakkapel op een dakkapel komt. In totaal zal de oppervlakte 10 bij 4 meter worden. De extra kamer dient elektra en verwarming te krijgen en moet volledig worden afgewerkt. Voor het dakterras gaat het om een goede vloer en een reling die moet worden aangebracht. De vergunning is nog niet aangevraagd, wellicht kan de vakman daarbij helpen. Hierna mag het werk gelijk uitgevoerd worden.