Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Hoorn of directe omgeving.

670 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: 4 dakkapellen plaatsen, dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen, plaatsen van twee dakkapellen, kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder, (Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder, dakkapel voorzijde woning, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorkant huis realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, dakkapel vergroten, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Hoorn:

Plaatsen van twee dakkapellen

Ik wil graag twee keer 3 meter kunststof dakkapellen laten plaatsen inclusief afwerking aan de binnenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Hoge dakkapel achterzijde

Ik zou graag een hoge dakkapel willen van 4,5 m breed welke vanaf de dakgoot omhoog loopt +'- 2 m hoog, ook wil ik de rabatdelen onder de dakgoot laten vervangen zodat deze in het dakkapel overlopen. Graag wil ik de binnenkant volledig afgewerkt hebben. Het dakkapel zou ik graag in kunststof uitgevoerd hebben Vergunning graag in de offerte opnemen.

Twee dakkapellen vervangen

Ik wil graag 2 kunsstofdakkapellen laten plaatsen. Aan de voor- en achterzijde huis. Bestaande kapellen a.u.b. demonteren en afvoeren. Beide kapellen zijn 1,75 m breed.

Reparatie dakkapel

Aan de voorzijde van de woning van mijn vader staat op de zolderverdieping een dakkapel. Onlangs is daar van de voorzijde een kunststof paneel afgewaaid. Het is een paneel van donkerblauw kunststof met een houtnerf, naar schatting 20 cm hoog en 60 tot 80 cm lang. Wij hebben het ontbrekende deel niet in de omgeving teruggevonden. Graag willen wij dit laten herstellen.

Plaatsen dakkapel

Plaatsen van 1 dakkapel over de een zo groot mogelijk oppervlak van het dak: 4,0 meter breed, met 4 ramen waarvan 2 draai-kiep, zonder het tussenstukje tussen de ramen geisoleerd en schilderklaar opleveren Huidige dak is zink Verplaatsen van klein dakraam (50cm) en groot dakraam moet worden meegenomen in de offerte Graag opnemen in de offerte: wanneer opleveren en betalingsgaranties

ik wil een dakopbouw realiseren aan de ...

ik wil een dakopbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning van de zolder tot aan de eerste verdieping

Het is een reeds bestaande dakkapel ...

Het is een reeds bestaande dakkapel (vanaf de goot omhoog) die verlengd moet gaan worden, of 3,70 meter of tot aan de achtergevel 4,20 meter. Er moet ook een schoorsteen gesloopt worden om zo de dakkapel te verlengen. De dakkapel moet casco worden opgeleverd.

dakkapel zijkant rabatdelen, breedte ...

dakkapel zijkant rabatdelen, breedte 2,50-3m, 3 ramen, 2 kantelkiep en 1 vast met luchtrooster, dakschuinte +- 35-40 graden. Kunststof, eventueel rolluik, geen aftimmering binnenzijde