Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel installeren:

Dakkapel installeren

Ik wil graag een afspraak maken voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4,50 meter breed. Ik heb een woning gekocht waar ik in februari de sleutel van krijg en graag een dakkapel op wil laten plaatsen. Betreft een dakkapel over 2 kamers heen. Ik had begrepen dat de afwerking aan de binnen- en buitenkant wordt verzorgd. Het dak is op de 2e verdieping.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel installeren uit heel Nederland:

Klusjes in mijn woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning gedaan hebben zoals: Scharnieren van de vriezer (inbouw) vervangen. Koelkast & vriezer ( inbouw) eruit halen en terug plaatsen ( schoonmaken er achter & mogelijk dode muizen verwijderen). Kickboard keuken vastzetten. Dakgoten vogel-proof maken evenals de schoorstenen. Deurkrukken vervangen op de 1e etage en zolder van 4 opdekdeuren. Schuifdeuren installeren op zolder en onder de dakkapel. Waterkraan buiten aan de voorzijde woning monteren.

Stucwerk en woning renoveren

Er dient een aantal dingen gedaan te worden in mijn woning. - Plafonds en wanden complete woning glad stucen (275 m2) - Dragende muur verwijderen (3 m2) - Aanleg nieuwe elektra inclusief groepenkast - Vaste trap naar zolder op locatie van kasten op de overloop - Een dakkapel plaatsen van 4 meter breed aan de achterzijde - Keuken installeren - Installeren en betegelen van de badkamer (8 m2).

Dakkapel met nokverhoging maken

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel met nekverhoging van 4,17 meter breed aan de voorzijde van het huis. Een optie met 2 draai/kiepramen is prima, aangevuld met 3 ramen. Deze wil ik door de vakman laten maken en laten installeren.

Dakkapel installeren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed op een dakhelling van circa 35 graden.

Houtkachel installeren

Het plaatsen van een houtkachel in een oude woning met houten vloeren. Ik zie wel een schoorsteen op het dak, maar er is geen rookkanaal meer. De pijp moet boven het dakkapel komen denk ik, wat uitkomt op zo'n 5 meter maximaal denk ik. Er moet ook een hittebestendige vloer komen. Die pijp moet dan ook weer afgetimmerd worden.

Airco installeren in slaapkamer op zolder

Graag zou ik meer informatie willen over een vaste airco in een zolderkamer. De ruimte is ongeveer 5 x 3 meter en circa 3 hoog (klein plafond in de punt). Op zolder zit een dakkapel. Wat moet ervoor gebeuren? Kunt u wat meer informatie geven en wat de bijbehorende kosten zijn?

Airco installeren en monteren op zolder

Ik wil graag een offerte opvragen voor het monteren en installeren van een airco op zolder. Er staat op dit moment nog geen airco. Er zullen dan ook gaten moeten worden gemaakt in het dak. Wij hebben een schuin dak met dakpannen en een dakkapel met dakleer. De buitenunit mag op het bestaande dakkapel geïnstalleerd worden en de binnenunit in de slaapkamer op zolder. De airco dient nog aangeschaft te worden bij de Gamma. Graag ontvangen wij een offerte van een gecertificeerd bedrijf.

Split airco installeren

Graag zou ik mijn split airco op korte termijn geïnstalleerd willen hebben. Deze moet op het schuine dak komen te staan en op zolder geïnstalleerd worden. De buitenunit kan naast een dakkapel met plat dak worden geïnstalleerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Split airco installeren op de slaapkamer

Ik wil graag mijn slaapkamer voorzien van een split airco. De unit moet geplaatst worden op dakkapel. Ik heb nog geen airco dus dus hier mag de vakman zich ook over ontfermen.

Airco's installeren

Wij hebben 3 split units airco's gekocht merk Daikin en Mitsubishi en we kunnen ze zelf niet monteren. Een komt in de garage, een in de slaapkamer, een in een slaapkamer op zolder (dakkapel). De afstand tussen de units in de garage wordt 7 meter, de slaapkamer op de eerste verdieping heeft een balkon. Kan de installateur ze komen plaatsen. Hoeveel kost het per airco of voor alle drie?