Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel installeren:

Dakkapel installeren

Ik wil graag een afspraak maken voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4,50 meter breed. Ik heb een woning gekocht waar ik in februari de sleutel van krijg en graag een dakkapel op wil laten plaatsen. Betreft een dakkapel over 2 kamers heen. Ik had begrepen dat de afwerking aan de binnen- en buitenkant wordt verzorgd. Het dak is op de 2e verdieping.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel installeren uit heel Nederland:

Dakkapel installeren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed op een dakhelling van circa 35 graden.

Houtkachel installeren

Het plaatsen van een houtkachel in een oude woning met houten vloeren. Ik zie wel een schoorsteen op het dak, maar er is geen rookkanaal meer. De pijp moet boven het dakkapel komen denk ik, wat uitkomt op zo'n 5 meter maximaal denk ik. Er moet ook een hittebestendige vloer komen. Die pijp moet dan ook weer afgetimmerd worden.

Airco installeren in slaapkamer op zolder

Graag zou ik meer informatie willen over een vaste airco in een zolderkamer. De ruimte is ongeveer 5 x 3 meter en circa 3 hoog (klein plafond in de punt). Op zolder zit een dakkapel. Wat moet ervoor gebeuren? Kunt u wat meer informatie geven en wat de bijbehorende kosten zijn?

Airco installeren en monteren op zolder

Ik wil graag een offerte opvragen voor het monteren en installeren van een airco op zolder. Er staat op dit moment nog geen airco. Er zullen dan ook gaten moeten worden gemaakt in het dak. Wij hebben een schuin dak met dakpannen en een dakkapel met dakleer. De buitenunit mag op het bestaande dakkapel geïnstalleerd worden en de binnenunit in de slaapkamer op zolder. De airco dient nog aangeschaft te worden bij de Gamma. Graag ontvangen wij een offerte van een gecertificeerd bedrijf.

Split airco installeren

Graag zou ik mijn split airco op korte termijn geïnstalleerd willen hebben. Deze moet op het schuine dak komen te staan en op zolder geïnstalleerd worden. De buitenunit kan naast een dakkapel met plat dak worden geïnstalleerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Split airco installeren op de slaapkamer

Ik wil graag mijn slaapkamer voorzien van een split airco. De unit moet geplaatst worden op dakkapel. Ik heb nog geen airco dus dus hier mag de vakman zich ook over ontfermen.

Airco's installeren

Wij hebben 3 split units airco's gekocht merk Daikin en Mitsubishi en we kunnen ze zelf niet monteren. Een komt in de garage, een in de slaapkamer, een in een slaapkamer op zolder (dakkapel). De afstand tussen de units in de garage wordt 7 meter, de slaapkamer op de eerste verdieping heeft een balkon. Kan de installateur ze komen plaatsen. Hoeveel kost het per airco of voor alle drie?

Installeren van single split airco units

Ik wil graag 2 split airco units van het merk Tristar 12000 BTU laten installeren. De ene airco unit moet op de tweede verdieping gemonteerd worden. Hier is de oude unit inmiddels al verwijderd. De convertor kan op het platte dak van de dakkapel geplaatst worden. De tweede airco unit komt in de garage, welke is omgebouwd tot woon/kantoorruimte en een plat dak heeft. Hier heeft nog niet eerder een airco gestaan, er moet dus nog wel een aansluiting gerealiseerd worden. Graag een prijsopgave voor het installeren van beide units.

Warmtepomp en zonnecellen installeren

Ik heb 2 klussen: de warmtepomp lucht-water en zonnecellen installeren. Er is vloerverwarming, vloeroppervlakte 130 m2 huis uit 1998, dubbel glas, schuin dak 30 graden, dak met dakpannen, dakkapel 10 m2 15 graden geen dakpannen, ook koelen met warmtepomp.

Verbouw van een woning

Het betreft een prijsindicatie tbv een nieuwe woning die wij mogelijk zouden willen kopen. De volgende werkzaamheden moeten in ieder geval worden verricht: - Vocht tpv dakkapel herstellen, vermoedelijk door gebrek aan ventilatie - Nieuwe binnendeur plaatsen en afhangen in bestaand (leeg) kozijn - Nieuwe MV-box installeren, bestaande afvoeren - Nieuwe toiletspoelknop & toiletpot plaatsen, bestaande afvoeren - Binnenmuur doorbreken (oude buitengevel), stalen ligger plaatsen, afwerken wanden (stucwerk) - Tegelvloer verwijderen (begane grond) met behoud van vloerverwarming, vloer egaliseren, nieuwe ondervloer en hoogwaardig vochtbestendig laminaat plaatsen (circa 50 m2) - Leidingen keuken verleggen - Plaatsen nieuwe keuken (keuken zelf regelen wij) - 4 binnendeuren afstellen - voordeur afstellen - houten schuifdeur klemt, vermoedelijk afschuren en opnieuw lakken - boogjes boven 3 binnendeuren dichtzetten en afwerken met stucwerk Indien uw prijs ons aanspreekt, zullen wij u uitnodigen om met ons door de woning te gaan. Wij zijn benieuwd naar uw aanbieding.