Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Hoofddorp of directe omgeving.

1920 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof, reparaties aan hout van dakkapel, dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Hoofddorp:

Dakkapel reinigen

Wij willen onze dakkapel laten reinigen. Aan achterzijde vh huis. Er is geen achterom. Afmeting is ca. 450cm breed. Wangen en boeidelen zijn trespa en kozijnen hout.

Prefab dakkapel realiseren

Graag wil een dakkapel van 3 lang zijn en 3.5 me breed willen laten maken. Deze moet op een hoogte van 2.50 m beginnen. De constructie het liefst prefab. Momenteel zitten er dakpannen op het dak, er moet dus eerst een gat uitgezaagd worden. Aangezien het dak heel schuin loopt moet de dakkapel wel vrij diep worden. De dakkapel wil ik graag van een onderhoudsvriendelijk materiaal, dus waarschijnlijk kunststof. Ik wil de kozijnen graag binnen en buiten zwart hebben.

Dakkapel voorzijde slaapkamer

Aan de voorzijde zou ik een dakkapel willen laten plaatsen van 2.50 meter breed. De kunststof dakkapel dient ene vast raam en een draaikiepraam te krijgen en het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Dakkapel repareren

Mijn dakkapel heeft een behoorlijke tik gekregen. Ik wilde graag weten of mijn dakkapel nog functioneel is. Er heeft wat gelekt en ik moet zeker het raamkozijn vervangen. Maar ik kan moeilijk beoordelen waar het probleem ligt. Ik wil u uitnodigen om een offerte op te maken.

Reparatie van dakkapel

Reparatie van een lekkage in dakkapel. Die dakkapel betreft een kunststofversie en is rond 4 jaar oud. Het lekt ongeveer in het midden van het plafond.

Gevelbekleding aanbrengen

Door de storm van januari jl. is de bekleding van mijn dakkapel beschadigd. Deze moet opnieuw worden aangebracht. Graag een offerte inclusief materiaal. Het betreft een oppervlakte van minder dan 6 meter breed en de het gaat om ongeveer 17 panelen, zie foto's. De achtertuin is goed toegankelijk. Graag ook het afvoeren van het oude materiaal in de offerte vermelden.

Dakkapel installeren

Ik wil graag een afspraak maken voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 4,50 meter breed. Ik heb een woning gekocht waar ik in februari de sleutel van krijg en graag een dakkapel op wil laten plaatsen. Betreft een dakkapel over 2 kamers heen. Ik had begrepen dat de afwerking aan de binnen- en buitenkant wordt verzorgd. Het dak is op de 2e verdieping.

Houtrot in de dakkapel repareren

Het betreft het herstellen van houtrot van de dakkapel op de 2e etage, maar ook het schilderen hiervan. De zijkanten zijn van Trespa en hoeven niet geschilderd te worden. De afmetingen van de dakkapel zijn ongeveer 3,5 x 1,15 meter.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen graag een voordelig kunststof dakkapel met een hoogte van 175 cm laten plaatsen op een schuin pannendak over een breedte van 430 cm. Ook willen we graag de binnenkant laten aftimmeren.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb lekkage aan mijn 2 jaar oude polyester dakkapel. Helaas is mijn leverancier en tevens montage bedrijf failliet en ben ik dus mijn 10 tot 15 jarige garantie kwijt. Ik zoek dus een gekwalificeerd bedrijf die voor ons deze lekkage kan verhelpen/repareren. Geen idee wat de oorzaak van de lekkage is. Dakkapel is ongeveer 5 meter breed en de lekkage moet ergens in de zijkant van de dakkapel zitten. Er is al een dakdekker geweest en deze gaf aan dat de lekkage in het polyester van de dakkapel zit. Waarschijnlijk in een van de polyestergoten. Het betreft een dakkapel op een hoekwoning en de lekkage zit aan de kant zonder buren. Graag ontvang ik een offerte.

Onderhoud aan dakkapel en nokvorsten

De boeidelen aan mijn dakkapel wil ik graag laten nakijken. Ze moeten geheel of gedeeltelijk worden vervangen. Ik wil het nieuwe hout dan ook laten beitsen. Verder wil ik de nokvorsten, totaal 16 stuks, laten nakijken. Het cement brokkelt en valt er hier en daar uit. Ik wil de vorsten graag laten vastzetten met bijvoorbeeld Flexim. Het is een hoekhuis met een gebroken kap. Ik wil het onderhoud tijdig laten doen, zodat er in de winter geen vorsten afvallen.

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Ik wil een kunststof dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. Afmeting van het dakkapel is 4.5 meter.

Dakkapel vervangen

Een nieuwe dakkapel van kunststof leveren en plaatsen. Het is ter vervanging van de oude dakkapel. Aan de achterzijde van het huis. Het is nu een houten dakkapel met drie ramen. De nieuwe dakkapel mag wat breder zijn, met vier ramen. Zie de bijgevoegde foto's.

Dakkapel repareren

Door de laatste storm is een afdeklat losgekomen. Kans op lekkage is dus groot. Tevens moet de loodbeslag nagelopen worden en ook de afdekplaat van de dakkapel.

Lekkende dakkapel bij hevige regenval

Mijn dakkapel lekt bij hevige regenval. Vermoedelijk sinds plaatsing, maar nu er geschilderd is zie je de vochtvlekken. Aannemer is inmiddels failliet. Het betreft een dakkapel die ter plekke is opgebouwd. Lekkage zit bij de aansluiting van de dakkapel aan het dak.

Polyester dakkapel repareren

Betreft een in 2002 geplaatste kunststof dakkapel aan de voorzijde van een hoekwoning die lekkage veroorzaakt. Er zitten scheuren bij de bevestigingspunten. Rondom de dakkapel bevinden zich zonnepanelen.

Aluminium dakkapel plaatsen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het plaatsten van een aluminium dakkapel van 3 meter breed. De dakkapel dient aan de binnenzijde te worden afgewerkt.

dakkapel plaatsen

Wij willen een kunstof dakkapel van 4.15 meter aan de achterzijde. Graag hiervan een offerte.

Een dakkapel van ongeveer drie meter ...

Een dakkapel van ongeveer drie meter breed. En een stukje dicht maken waar nu nog een dakraam zit (dakraam zit heel erg naar een kant. Er moet dus een stukje dak hersteld worden. Ca. 1 meter bij 50 cm raam)

plaatsing van 2 kunststof dakkapellen ...

plaatsing van 2 kunststof dakkapellen van 4 meter breed en 1.5 meter hoog. Het dak heeft een helling van 49.5 graden. Binnenzijde van de dakkapel moet worden afgetimmerd. vergunning is nog niet aangevraagd en moet verzorgd worden.