Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen leveren en plaatsen:

Dakkapellen leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die twee dakkapellen kan plaatsen bij mijn woning. Er moet een dakkapel aan zowel de voor- als achterkant van de woning komen. Het gaat om een tussenwoning welk goed bereikbaar is.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Dakkapellen mèt rolluiken plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en monteren van twee dakkapelen. De afmeting van de voorzijde is breedte 4.8 m, hoogte 1.35 m. Van de achterzijde zijn de afmetingen breedte 5.50 m, hoogte 1.35 m. De hellingshoek is 35 graden. In de dakkapellen willen wij 2x draaikiep ramen en 2 draairamen en een blind tussenstuk in het midden van 1 m breed. Geheel voorzien van rolluiken en horren. Wij krijgen op 30 november de sleutel en willen de werkzaamheden in de week van 3 december uit laten voeren. De vergunning is al aangevraagd.

Eternit golfplaten leggen

Ons dak is 140 m2, er zitten 2 dakkapellen in, zitten nu ook galliaplaten op maar met asbest. Graag een prijs voor het leveren en aanbrengen nieuwe asbest vrije galliaplaten. Randafwerking is niet nodig. Graag verwijderen en afvoeren van de asbestplaten. Dit apart vermelden in de offerte alstublieft.

Dakkapel of dakopbouw maken

Wij en onze buren willen een dakkapel laten plaatsen en zijn opzoek naar vakmensen. Het gaat om 2 dakkapellen onder elkaar, pandbreed ongeveer 7 meter. Aftimmeren hoeft niet maar de overige materialen wel graag leveren.

Kunststof dakkapellen leveren en monteren

Graag ontvangen we een offerte voor 2 kunststof dakkapellen van 5.84 meter met plat dak geplaatst op een pannendak.

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Complete CV installate installeren

Een CW4 ketel, bij voorkeur de Atag A244C, leveren en installeren. Ook radiatoren ophangen. Het gaat om de badkamer, keuken, woonkamer 26 m2 en 3 kleine slaapkamers. De gasleiding ligt op een meter afstand van waar de ketel moet komen, in de badkamer. De doorgang voor de rookgasafvoer in de gevel maak ik zelf. Op de slaapkamers komen nog dakkapellen, dus daar is voorlopig alleen de leidingen leggen voldoende. De radiatoren moeten over de breedte van de dakkapellen geplaatst worden. Graag uw aanbod voor deze klus.

Dakkapellen leveren, plaatsen en afwerken

Voor onze nieuwbouwwoning overwegen wij om direct na oplevering 2 dakkapellen te laten plaatsen nadat deze is ingedeeld in 2 kamers, waarna de woning qua wanden en vloeren kan worden afgewerkt. Nu is er een 1800 mm mogelijkheid aan de voorzijde van de woning, en een 3400 mm aan de achterzijde van de woning mogelijk. We ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een dakkapel van 1800 mm en 1 van 3400 mm alsook de combinatie van 2 gelijke dakkapellen van 1800 mm aan beide zijden. De dakkapellen van 180 mm hebben een vast raam, en een kiep/kantelraam & die van 3400 mm heeft 2 kiep/kantelramen en 1 vast raam. De uitvoering zal in september of oktober zijn.

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Leveren en plaatsen van kunststof dakkapellen aan de voor- en achterzijde (breedte 4.75 meter en hoogte 1.50 meter), met keralit. Breedte van de woning is in totaal 5.89 meter, we hebben een normaal schuin dak met dakpannen. Aan de voorzijde zit momenteel al een dakkapel, welke slechts ongeveer 1.50 meter breed is. Deze wil ik graag verwijderen en laten vervangen. Ik heb in de huidige dakkapel een soort van steunbalk in het midden zitten, deze wilik , indien mogelijk, graag laten verwijderen. Ik denk dat er geen vergunning voor nodig is.

Gevelbekleding van dakkapellen vervangen

Dakkapel voor/achter: - leveren/vervangen rabatdelen door Keralit (Sponningdeel 143/Basismontage/Pure 9001 ). Oppervlakte is ongeveer 10,5M². - leveren/plaatsen zip-screens: bediening elektrisch; uitvoering; 3 stuks. (bxh). Ongeveer 330 bij 135; ongeveer 170 bij 135; ongeveer 450 bij 95 cm. - afdichten ruimte tussen dakpannen/plat dak (pur erin).

Divers onderhoud aan een woning

Er dienen diverse werkzaamheden aan mijn woning uitgevoerd te worden. Ik heb bij een hoek van 1 bij 1 bij 1 meter schade. Hier liggen een aantal stenen los in de buitenmuur waardoor er water lekt via de spouwmuur naar de buren. De lekkage dient te worden opgelost en de stenen vastgezet. Daarnaast heb ik 4 ramen met diverse afmetingen waarvan 3 ramen lekt zijn en 1 gebarsten. Deze ramen wil ik graag laten inmeten, leveren en plaatsen. Verder dient de buitenzijde geschilderd te worden. Het gaat om de houten zijkanten van het dak, 2 dakkapellen, openslaande deuren, de voordeur en de kozijnen.