Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel voor ophogen dak:

Dakkapel voor ophogen dak

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het ophogen van ons dak.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel voor ophogen dak uit heel Nederland:

Afwerken binnenkant dakkapel

Er is een nieuw dakkapel van 3.50 meter breed geplaatst, maar moet nog van binnen worden afgewerkt: gipsplaten tegen plafond en beide zijkanten, vensterbank en schuifdeurtjes voor bergruimte eronder/erachter, inclusief ophogen en egaliseren van de vloer in de bergruimte.

Zolder aanpassen en verbouwen

Zolderverbouwing (ong. 5 x 7 m.): afwerken van reeds geplaatste dakkapel binnenkant (is nu houtkleurig). Deur + muur plaatsen (advies nodig waar deze muur te plaatsen). Radiator moet op andere plek komen, waar hij oorspronkelijk gestaan heeft (leidingen verlengen). Ophogen van stukje grond/vloer (beton) (tussen originele vloer en waar dakkapel geplaatst is (was eerst schotruimte waarbij vloer verlaagd was). Inbouwkast maken. Zou graag een globale prijsopgaaf willen hebben en evt. een afspraak willen maken om de zolder te bekijken, zodat een gerichte prijs opgegeven kan worden. Ik zou het daarnaast fijn vinden om advies te krijgen over de inrichting van de zolder. Er staat namelijk al een muur (stond er al voor de dakkappel geplaatst werd). Ik ben er nog niet helemaal over uit wat handig is.

Zolder aftimmeren

Aparte ruimte voor washok 1. Het maken van de inbouwkast. De trapleuning/hek vervangen met een muur ten behoeve van een inbouwkast voor de wasmachine ,cv-ketel en mechanische ventilatie systeem. Aan de voorzijde van de kast een muur met een deur erin. Wij zorgen voor de deur. Dakkapel is reeds aanwezig. 2. Dakkapel aftimmeren en het spaanplaat door middel van gipsplaten en stucwerk afwerken tot 1 geheel. Het plaatsen van de inbouwspotjes in de dakkapel. Wij zorgen voor de inbouwpotjes. 3. Vloer in de knieschotten ophogen tot een gelijke hoogte van de vloergedeelte van de zolder. 4. Een dun muurtje plaatsen van vloer tot aan de raamkozijn van de dakkapel met een radiator er aan vast. Deze moet op de cv-ketel aangesloten worden. Wij zorgen voor de radiator. 5. Zowel de rechterkant als  de linkerkant de knieschotten voorzien van kleine deurtjes, pilaar. 6. De luchtwaterafvoerpijp in een pilaar verstoppen. Deze pilaar moet worden voorzien van 3 a 4  stopcontacten. Wij zorgen voor de stopcontacten. 7. Aan de andere kant moet de vloer van knieschotten ook worden opgehoogd tot een gelijke hoogte van het vloergedeelte. Aan deze kant willen wij 8 deuren naar buiten draaiend  plaatsen. Het kozijn dient vast te worden gemaakt aan de constructieve gedeelte van het knieschot. Dit moet dan netjes worden afgewerkt tot 1 geheel met een paneel. Wij zorgen voor de deuren. 8. Laminaat leggen voor de gehele vloeroppervlak. Circa 35 m². Wij zorgen voor de ondergrond,  laminaat en plinten Alle materialen voor rekening van de vakman met uitzondering van hierboven genoemde materialen.

Nieuwe dakkapel aan binnenzijde afwerken

Onlangs is bij mij een dakkapel geplaatst. Er moeten nog een aantal zaken worden afgemaakt: - verlenging van de vloer / ophogen. Er ligt nu vloerverwarming met laminaat, maar nog niet op het gedeelte van de dakkapel. Laminaat schaf ik hiervoor zelf aan. - afwerking dakkapel (gipsplaten, houtwerk) - elektriciteit aanleggen

Cementdekvloer ophogen

Door het plaatsen van een dakkapel, is mijn vloer 45 cm langer geworden. Echter de dekvloer ligt over 45 cm, 7,5 cm lager. Dit over een gehele breedte van 5,75 meter. Dus opvullen dekvloer, precies aansluitend op huidige dekvloer. 575cm x 45 cm x 7,5cm

Vervangen en ophogen dak

Bestaand pannendak vervangen en isoleren, circa 80m2, en voorzien van nieuwe tengels, panlatten en isolatie (minimale RC waarde 2,5 en RD waarde 2). Tevens vervanging onderdorpel van de dakkapel van 1,5m breed aan de voorzijde van de woning inclusief draaiende delen vervangen. De schoorsteen dient uitgekapt en opnieuw afgevoegd te worden. Van het platte dakje, zichtbaar uit zolderraam, dient de mastiek vervangen te worden door 2 laags dakbedekkings systeem incl HWA en nieuw lood in opgaande gevel. De badkamerruimte ligt nu onder het schuine dakgedeelte boven de voordeur en is te klein. Rechterdakgedeelte (boven de voordeur) met ca 1 meter ophogen voor dakvervanging inclusief isolatie en binnenafwerking. Daarvoor dienen de gevels opgemetseld te worden.

Werkzaamheden zolder

1. Deel zoldervloer ophogen en nieuwe laminaatvloer leggen, dit is ongeveer 16 vierkante meter. 2. Schuifdeuren onder dakkapel maken ( voor opbergruimte) 3. Betimmering om cv verwarming maken waarbij hier een bankje ontstaat.

We willen de zolder vergroten, momenteel ...

We willen de zolder vergroten, momenteel geen stahoogte. Zitten nu twee schuine daken. We willen de zoldervieping ophogen door een nokverhoging/dakkapel of evt. opbouw. Graag komen kijken voor advies en mogelijkheden.

Ophogen volledige douchevloer 10 cm. ...

Ophogen volledige douchevloer 10 cm. voor afvoergoot inloopdouche; Plafond verlagen voor inbouwspotjes; Installeren bad, wastafel, hangend toilet en inloop douche; Vrijmaken uit de vloer en vertakken afvoer toilet; Komt al op de juiste plaats door plafond voor nieuw te plaatsen hangend toilet; Aan en afvoer voor bad verleggen (vertakken van ongeveer 50 cm vanaf wastafel) Bad plaatsen en thermostaatkraan installeren Betegelen vloer met grote natuurstenen tegels Bouwen en betegelen douchemuur en installeren douchedeur 90*90 Installeren thermostatische kraan en regendouche Bouwen en betegelen scheidingsmuurtje tussen toilet en bad Betegelen van de muren met natuurstenen kleine 5*5 tegels Glad maken van een schuine wand van dakkapel Installeren designradiator

Verbouw van open zolder ruimte tot ...

Verbouw van open zolder ruimte tot bad/slaapkamer in 1 ruimte. Aanleg van Electra/Water/Riolering Plaatsing/uitbereiding bestaande dakkapel Stuccen van alle wanden Ophogen gedeelte van vloer voor wegwerken van leidingen Aanleg Arico