Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Hilversum of directe omgeving.

1673 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde, aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren, vervangen houten zijpaneel buitenkant dakkapel, dakkraam verwijderen en dakpannen terug plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Hilversum:

Dakkapel bekleden en ramen bovenverdieping vervangen

De opdracht bestaat uit het weer netjes maken van de dakkapel d.m.v. bekleden van kunststof en het vervangen van 6 enkelglas ramen voor dubbelglas. Ik heb het liefst kunststof zodat het verf niet vergaat en dit grotendeels onderhoudsvrij blijft. De ramen zitten voor 5 op de bovenverdieping en 1 op de begane grond waarvan het glas lek geraakt is en er condens tussen het glas zit. De ramen zijn ongeveer 80 x 100 cm. Graag een totaal prijs voor deze klus.

Bestaande dakkapel vergroten

Bestaande dakkapel van 2,5 meter vergroten naar 4,5 meter. De drie ramen zijn lek en moeten worden vervangen door hr++ ramen.

Dakkapellen leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die twee dakkapellen kan plaatsen bij mijn woning. Er moet een dakkapel aan zowel de voor- als achterkant van de woning komen. Het gaat om een tussenwoning welk goed bereikbaar is.

Dakkapel plaatsen

Graag wil ik een dakkapel laten plaatsen op een pannendak van een middenwoning. Dakhoek circa 32 graden. BxH: 250x150cm. Kunststof met houtlook RAL 9001, 3 ramen waarvan de buitenste kiep/kantel. Zijkanten rabbatdelen en een zinken krul als dakrand. Het liefst met geïntegreerde rolluik. Binnenzijde hoeft niet te worden afgetimmerd. HR++-glas.

Dakkapel voor ophogen dak

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het ophogen van ons dak.

Glazen dakkapel laten plaatsen

Ik zou graag een dakkapel willen laten plaatsen die zowel ook de voor, zij als bovenkant glas heeft. Met een vlakverdeling in de het glas cq meerdere ramen naast en boven elkaar aan de voorzijde. Circa 4 meter breed. Kunststof met een houtlook. Het moet wel passen bij de andere ramen van het huis. Daarbij vind ik garantie op niet lekken heel belangrijk en dat het onderhoudsvriendelijk is (dus dat ik de ramen binnen en buiten goed kan wassen).

Dakkapel repareren

Het betreft het vervangen van boeidelen en zijwangen van de dakkapel. Het gaat om ongeveer 2 meter. Repareren van het houten kozijn. Schilderen van de buitenzijde van de dakkapel. De kapel is ongeveer 4 m2. Vervangen van dakraam.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen.

Ramen in bestaande dakkapel vervangen

De ramen in een bestaande dakkapel moeten vervangen worden. Afmeting dakkapel circa 80 cm hoog x 5.45 meter lengte, verdeeld in 5 ramen. Nu oude ramen met enkel glas wat dubbel glas moet worden. Het moeten 5 ramen blijven, of anders minimaal 3, waarvan minimaal 2 geopend kunnen worden. Nu zijn het 5 ramen, ieder onderverdeeld in 3 ruitjes, die onderverdeling mag eruit.

Ik zou graag info willen over het ...

Ik zou graag info willen over het plaasten v/e dakkapel over de gehele achterkant van mijn zolder (9meter). De zolder bevindt zich bovenop de 3de verdieping. Woning is van de woningbouw dus ook in overleg met hun.

Een dakkapel plaatsen op mijn woning

Een dakkapel plaatsen op mijn woning

Aanleg nieuwe pvc regenpijp, evt ook bij ...

Aanleg nieuwe pvc regenpijp, evt ook bij buren.

Ik heb een huis gekocht in Hilversum. ...

Ik heb een huis gekocht in Hilversum. Hilversumse Meent. Er moet een nokverhoging plaats vinden. Daarvoor heb ik tekeningen van andere buurtbewoners met identieke huizen en identieke verbouwing. Moet op een identieke manier gebeuren. Ik heb tekeningen liggen van andere buurtbewoners die deze ingreep (nokverhoging) hebben gedaan. Die mail ik natuurlijk door en ontvang dan graag z.s.m. een echte offerte.

We willen een dakkepel laten plaatsen ...

We willen een dakkepel laten plaatsen die niet duur is. Breedte 2 a 3 meter.

Het betreft twee houten dakkapellen. Eén ...

Het betreft twee houten dakkapellen. Eén aan de achterkant ca 2.00 m één aan de zijkant ca 3.00 m

plaatsen 2 nieuwe dakkapellen met één ...

plaatsen 2 nieuwe dakkapellen met één raam / plaatsen 1 nieuwe dakkapel met drie ramen/ vervangen 1 dakkapel met twee ramen door dakkapel met drie ramen. graag kunststof

Onze zolder heeft al 1 dakkapel. Graag ...

Onze zolder heeft al 1 dakkapel. Graag wil ik op de voorzolder nog een kleine dakkapel van 2 meter breed. Als het mag van de gemeente zou ik ook graag een dakkapel aan de voorkant van het huis willen over de gehele breedte met uitzondering van de 0,5meter aan weerszijde. Dat betekent dat er een dakkapel van 5 meter breed geplaatst kan worden. Vervolgens zou ik een draagmuur willen verplaatsten zodat ik drie slaapkamers kan creeeren. Het dak heeft dakpannen.

Ophogen van de nok van het dak van 165 ...

Ophogen van de nok van het dak van 165 cm naar minstens 2 meter, eventueel de schuinte door laten lopen, dus de nok verplaatsen ipv verhogen. Aan de achterkant moet een kozijn geplaatst worden, zodat de zolder als slaapkamer gebruikt kan worden. Dakschuinte is 26 graden, hoogte 165 cm, l x b is ongeveer zo'n 6 x 4.5 dacht ik. over de breedte van 4,5 meter moet een kozijn geplaatst worden. Eventuele andere ideeen zijn welkom.

Plaatsing dakkapel op zolderverdieping.

Plaatsing dakkapel op zolderverdieping.

De bestaande dakkappel is op het dakje ...

De bestaande dakkappel is op het dakje na helemaal verrot en zal derhalve vervangen moeten worden. De dakkapel bevindt zich op de eerste etage en is verdeeld over de slaapkamer en de badkamer.

Huidige dakkapel vervangen of verbeteren ...

Huidige dakkapel vervangen of verbeteren tevens metselwerk voorkant dak i.v.m. loslaten bakstenen.

Het is een twee onder eenkap woning. ...

Het is een twee onder eenkap woning. Dakkapel aan de voorzijde. Jaartal 1935. Huis aan de voorzijde niet symetrisch(buren en ik hebben een uiteenlopende stijl). Mijn voorkkant loopt het dak weg in een punt. Bovenzijde dakkapel is het dak 3.90/3,70 breed. Handhaving bouwstijl dakkapel omgeving en huis. Deze is: - een relatief lage dakkapel. (binnen maat ongeveer 70-90 cm hoog) - enerzijds zo breed mogelijk anderzijds in verhouding tot huis en omgeving. -> Binnenmaat 2.00 tot 3 m? -Per raam wordt deze visueel door een horizontale stijl, verdeeld in twee boven elkaar staande vlakken. Verder: - Zoveel mogelijk hardhout, kleur wit. Minimaal twee schanierende ramen. - Midden dakkapel komt een scheidingswant (dus twee kamers). - Liefst vier ramen anders twee, door scheidingswant.