Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel reinigen en in de was zetten:

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Gaarne een prijsopgave voor het reinigen en in de was zetten van 5 dakkapellen op een 2e verdieping.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel reinigen en in de was zetten uit heel Nederland:

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Mijn dakkapel van 6 meter breed laten reinigen en in de was zetten. Hoeveel kost dat bij jullie?

Rolluiken reinigen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: 1) Dakkapel reinigen (2e etage) 2) Binnenzijde rolluik reinigen van dakkapel (2e etage) 3) Buitenzijde rolluik reinigen van dakkapel (2e etage) 4) Dakkapel reinigen (1e etage) 5) 2 x Binnenzijde rolluik reinigen van dakkapel (1e etage) 6) 2 x Buitenzijde rolluik reinigen van dakkapel (1e etage) 7) 1 x Binnenzijde rolluik reinigen (1e etage) 8) 1 x Buitenzijde rolluik reinigen (1e etage) Verzoek om de onderdelen gesplitst en als totaal aan te bieden. Ik kan jullie enkele foto's doorsturen. Verzoek om op basis van de foto's vast te stellen of werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Graag vernemen we ook op welke termijn de werkzaamheden verricht zouden kunnen worden. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakkapel reinigen

Wij willen onze dakkapel laten reinigen. Aan achterzijde vh huis. Er is geen achterom. Afmeting is ca. 450cm breed. Wangen en boeidelen zijn trespa en kozijnen hout.

Dakkapel reinigen en verven

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en verven. Bestaande kapel van hout., over bijna gehele breedte van het huis( plusminus 5 meter).

Dakkapellen en dakgoot laten reinigen

Ik wil graag voor en achter mijn kunststof dakkapel en dakgoot laten reinigen. Voor is de dakkapel zo'n 3 meter. Achter 5. Dakgoot (twee maal zo'n 6 meter) graag legen en ook buitenkant schoon.

Dakkapel schoonmaken

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 4 meter breed. De rolluik en bovenkant van de dakkapel heeft groene aanslag. 2e verdieping.

Dak reinigen en impregneren

Ik zou graag mijn dak willen laten reinigen en impregneren waar nodig. Het dak is ongeveer 9 meter breed met normale nok hoogte (een verdieping, ik schat 5 meter) met keramische pannen (bouwjaar 1968). Aan een zijde is een dakkapel over praktisch de gehele breedte. Graag op korte termijn reinigen en zo nodig impregneren. Het dak is vrij eenvoudig te bereiken.

Dakkapel reinigen en eventueel herstellen

Wij hebben een kunststof dakkapel die gereinigd moet worden en evt. hersteld moet worden. Het dak moet sowieso gereinigd en gecontroleerd worden op lekkage en andere mankementen. Er zit een plaat los aan de zijkant die opnieuw bevestigd moet worden en evt. vocht verwijderd moet worden. Dakkapel is ong. 5m breed. Dakkapel is wit, maar er zitten nu wel donkere vochtplekken op. Evt. ook de kozijnen reinigen van het dakkapel. We weten niet wanneer het dakkapel geplaatst is en door wie, is door vorige bewoners gedaan.

Dakkapel laten reinigen

Onze dakkapel moet helemaal gereinigd en eventueel hersteld worden. Deze is ong. 5 m breed. Er is mogelijk een plaat af en het dak van het dakkapel moet ook schoon gemaakt en/of gerepareerd worden (mogelijk een lekkage). Kunststof dakkapel met kunststof kozijnen.

Dakkapel reinigen

Ik wil graag de gehele dakkapel laten reinigen. 2e verdieping ca 3 meter breed. Boeiboord en zijkanten Trespa. Voorzijde houten kozijn met 1 klapraam

Partners

Partners van Casius