Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor onderhoud twee dakkapellen:

Onderhoud twee dakkapellen

Ik zoek een specialist die de twee dakkapellen aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan onderhouden. Het gaat om het schilderen of bekleden met trespa platen. Het zijn twee dakkapellen van elk ongeveer 250 cm breed.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud twee dakkapellen uit heel Nederland:

Dakkapellen renoveren (2 stuks) en bitumen vervangen (geschat 30m2)

De 2 dakkapellen van ons huis hebben achterstallig onderhoud, ze moeten opnieuw geverfd worden en waarschijnlijk moet het dak vervangen (er is vroeger lekkage geweest en is verholpen, maar ik laat graag iemand hier naar kijken). Dit is op 2 hoog, en er liggen zonnepanelen op 1 van de 2 dakkapellen. Beide dakkapellen schat ik van een breedte van ongeveer 2/2.50 m en een diepte van ongeveer 1,5 m. Het verven is vrij weinig, maar de dakkapellen zijn lastig te bereiken. Daarnaast is er op 1 hoog een ~30m2 aan bitumen wat vervangen moet worden/ nieuwe laag, daar hebben wij enigszins lekkage. makkelijkst is om bitumen te gebruiken.

Vochtproblematiek verhelpen en advies over onderhoud dakkapellen

Mijn huis (1978) heeft op de 1e verdieping aan voor- en achterzijde dakkapellen in het pannendak. Bovenzijde daarvan is de (uitstekende) betonnen zoldervloer. Aan de voorzijde (zuid) dringt soms vocht door in de onderliggende scheidingsmuur. Bovendien wil ik een goed advies over onderhoud van beide dakkapellen en de afvoeren ervan.

Alle kozijnen schilderen

Ik wil graag alle kozijnen (ongeveer 12) van mijn tussen woning schilderen incl. twee dakkapellen. Achterstallig onderhoud, moet ook goed in de grondverf.

Het realiseren van sedumdaken op dakkapellen en een serredak

Ik wil graag informatie en een kostenraming voor het plaatsen van een sedumdak op onze dakkappellen en op een klein serredakje. In beide gevallen betreft het een plat dak, onze woning stamt uit de jaren '30. De dakkappellen zijn geplaatst in 2000 en het serredak is ongeveer 10 jaar geleden vervangen en dus in goede staat. De afmeting van de dakkappellen is ongeveer 4x3 en 3,5x3 meter, het serredakje is ongeveer 4,5 x 1 meter. Ook zou ik graag willen weten of er mogelijk subsidie te verkrijgen is voor de plaatsing van de sedummat (eventueel in combinatie met andere isolatie maatregelen) en welke mate van onderhoud noodzakelijk is. Met name dit laatste zal voor plaatsing op de dakkappellen en de lastige toegankelijkheid wellicht een probleem kunnen zijn. Op de 2e verdieping 6-8 meter hoog. Wat misschien handig is om te vermelden is dat er in februari / maart een stijger voor het huis zal staan ivm de voorgevel, dit kan eventueel de kosten dekken als dit uitkomt. Welk type groendak moet geplaatst worden? Wat is de huidige situatie?

Dak inclusief dakbeschot vervangen

Graag ontvangen wij een (waar mogelijk) gespecificeerde offerte / eerste richtprijs voor het onderhoud van ons dak. Betreft van oorsprong 2 woningen. Voorzijde is mansarde met diverse dakkapellen, achterzijde schuin met 1 grote dakkapel over bijna gehele breedte. Totale dak hoofdwoning is +/- 70m2 excl. dakkapellen. Dak ophogen willen we niet i.v.m. aansluiting buren / voorkomen vergunningenwerk. Werkzaamheden, vervangen dakbeschot en isolatie aanbrengen (binnenzijde danwel buitenzijde). Een zijde woning aanbrengen tweetal slapers t.b.v. ondersteuning nokgording (dak bestaat uit gordingen met daksporen met daartussen riet en stuc aan binnenzijde riet). Andere zijde moeten gordingen verlaagd worden om één dakvlak te creeren (dak bestaat uit houten dakbeschot met g-g delen). Dakpannen VHV zwart glazura of blauw gesmoord. Een dakkapel heeft nu dakpannen, willen we graag ook van zink voorzien zoals andere dakkapellen voorzijde (+/- 1,5m2). Binnenafwerking gipsplaten, liefst tussen houten balken indien mogelijk (niet noodzakelijk). Dak aanbouw is +/-25m2 zal alleen voorzien moeten worden van nieuwe dakpannen en mogelijk folie/latjes. Goten zink vervangen met nieuwe houten gootombouw met klossen (+/- 30 meter).

Raam en glas vervangen van 2 dakkapellen

Het gaat om 2 dakkapellen over bijna de hele breedte van het huis. Eentje aan de voorkant op de eerste verdieping, eentje aan de achterkant op de eerste verdieping met direct platte dak van aanbouw. Het houtwerk moet nagekeken worden op houtrot. Zeker 1 raam, mogelijk meerdere vervangen vanwege staat van onderhoud en omdat er isolatieglas in moet. In het vaste gedeelte moet ook isolatieglas.

Buitenhout onderhouden en schilderen

Schilderen van hout aan de buitenzijde van de woning. Dakkapellen, deuren, kozijnen en overig houtwerk. Plus eventueel vervangen of herstellen van delen. Graag zouden wij een offerte ontvangen inclusief een advies over de termijnen waarop onderhoud schilderen van buitenhout plaats moet vinden. Het gaat om een tussenwoning, jaren '30, met 3 dakkapellen en houten kozijnen.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Nieuwe pannendaken op oude huizen

4 aaneengesloten woningen zijn van plan hun dak te laten vernieuwen. De huidige pannen liggen er ongeveer 50 jaar op. In het kader van onderhoud van de woning leek controle en vernieuwing van de pannen echt aan de orde. Vandaar deze aanvraag voor een offerte. De breedte van het huis is 6 meter en de lengte van het huis is ongeveer 8 meter. Er staat een puntdak op. Op de zolder is de nokhoogte ongeveer 3.50 meter. Er is ook een woning met dakkapellen. Er zit ook een hoekwoning bij.

Daken van de schuur en dakkapellen vervangen

Het betreft het onderhoud van het schuurdak van 6 m² en de dakkapellen van (2 x) 4 m². Op het schuurdak ligt nu 1 laag bitumen, hier willen wij graag een nieuwe laag op laten aanbrengen. Bij de 2 dakkappellen ligt er een soort pvc op. Graag ontvangen wij hier advies voor of er bitumen over heen kan of dat een ander materiaal verstandiger is. De steigerbouw dient te worden opgenomen in de offerte, indien van toepassing. Wij hebben nu nog geen last van lekkages.