Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor vaste trap naar zolder en dakkapel op zolder realiseren:

Vaste trap naar zolder en dakkapel op zolder realiseren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken en een dakkapel. De vloer op zolder is van beton. Er is een vlizotrap aanwezig, deze zit midden in de gang. Deze moet gedicht worden en de vaste tap wil ik boven de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Het liefst willen wij een houtentrap, wat voor materiaal willen wij graag advies over. Afwerking is niet nodig. De dakkapel willen wij 4 meter breed hebben, met een prefab constructie. Deze willen wij compleet opgeleverd hebben.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaste trap naar zolder en dakkapel op zolder realiseren uit heel Nederland:

Dakopbouw plaatsen

Extra verdieping op bestaande woning plaatsen. De woning heeft een plat dak. De extra verdieping moet ongeveer 40 m2 zijn. Er moet een trap gat worden gemaakt voorzien van een vaste houten trap. Binnen afwerking zal ik zelf doen Inclusief de Electra en verwarming.

Open trap dichtmaken

Ik wil graag een open, vaste trap dicht laten maken. De trap heeft ongeveer 14 treden. Er zit 1 bocht in. Het is een houten trap.

Tweezijdige nokverhoging en nieuwe trap aanleggen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen bij mijn woning kan realiseren. Het betreft: 1) dubbele nokverhoging Breedte +/- 540 cm Hoogte +/- 290 cm 2) materaal kunststof houtmotief kleur antraciet 3) vaste trap(gat) maken. De huidige vlizotrap in vloer verwijderen en nieuw gat en trap maken. 4) Bouwtekeningen van buren aanwezig.

Wenteltrap repareren

In mijn nieuwe kantoorpand in Amsterdam zit een korte wenteltrap waar spijlen van loszitten, de leuning zit los en sommige treden zitten los. Het is een onveilige situatie, en omdat de vaste aannemer van de verhuurder met bouwvak is, probeer ik iemand te vinden die deze trap toch spoedig kan maken.

Vaste trap realiseren zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen in plaats van de vlizotrap. Er zal een nieuw trapgat in het beton gemaakt moeten worden en het oude gat moet worden gedicht. Tevens dienen er 2 dakramen geplaatst te worden en eventuele constructie aanpassingen waar nodig uitgevoerd. 2 november krijgen we de sleutel maar inmeten is mogelijk. Huis ernaast is van onze zoon en die heeft al een realisatie van de zoldertrap. Wij willen dit ook graag, en zijn zoekende naar iemand die het voor ons kan realiseren en beginnen op de datum begin november. En hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Vaste trap naar zolder

Ik heb een extra verdieping op zolder gerealiseerd en ik wil graag een trap hierbij gebouwd hebben. De trap moet ongeveer 2,40 hoog worden. Het trapgat is 3 bij 2,90.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van circa 35 m2 op het platte, betonnen dak van onze tussenwoning. Tevens een dakterras van circa 15 m2. Tekeningen aanwezig. Trapgat zagen in beton en vaste trap plaatsen. Sanitair niet nodig. Bij buren bestaat reeds dezelfde situatie dus vergunning moet geen probleem zijn.

Zolder trap en trapgat maken

Ik heb momenteel een vlizotrap naar zolder en wil die graag vervangen door een vaste trap. Ik wil een rechte trap en nieuw trapgat (houten zoldervloer) in een ruimte van 87 bij 160 bij 240 laten maken en laten installeren. Hebben voorkeur voor hout of metaal, moeten 10 of 11 traptreden worden. Kan mogelijk nog een wenteltrap worden. Wat kunt U aanbevelen en wat zouden de kosten ongeveer zijn.

Dubbele nokverhoging

Dubbele nokverhoging van ongeveer 5,5 meter breed. Aan voor- en achterzijde 2 draai-kiep-ramen dus 4 in totaal met meerdere vaste ramen. Vaste trap aanwezig.

Dakopbouw op plat betonnen dak

Wij willen een houtskelet dakopbouw (circa 29 m2) volgens de regels die gelden voor onze straat. Onze woning heeft nu twee woonlagen met een plat betonnen dak waar nu bitumen op ligt met grind. Er moet ook een trapgat gezaagd worden en een vaste trap worden geinstalleerd.