Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel laten renoveren:

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren. Hout (buitenzijde) vervangen voor Trespa en nieuwe dakbedekking aanbrengen. Er zit nu bitumen op het dak. De dakkapel is 2.60 meter bij 1.20 meter.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel laten renoveren uit heel Nederland:

Kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen

Ongeveer 4 m2 kozijn renoveren/vervangen. Is nu enkel glas, maar ik wil graag dubbelglas. Voordeur renoveren of vervangen indien nodig en schilderen dakkapel. Afmetingen van deur en kozijn weet ik niet precies. Materialen voor de vakman.

Totale dakrenovatie

Ik wil het dak van mijn vrijstaande woning graag laten renoveren. Het dak is ongeveer 7 meter breed en heeft na ongeveer 9 pannen een knik. Daarna zijn er nog 13 pannen aanwezig. Verder is er ook een groot dakkapel aanwezig. De pannen moeten worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Hier na dienen er niet panlatten geplaatst te worden en de dakpannen geplaatst.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Dak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Wij hebben een karakteristieke woonboerderij gekocht uit bouwjaar omstreeks 1900. De overdracht vindt plaats op 1 december. De woning moet flink gerenoveerd worden. We willen het dak van ongeveer 120 m² laten renoveren en daarbij een nieuw dakbeschot en nieuwe dakpannen laten aanbrengen. Ook willen we een dakkapel laten plaatsen van 5 meter lang. We willen graag in gesprek met aannemers voor deze klus. We willen ons laten adviseren en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dak repareren of gehele dak renoveren

Graag offerte voor 1. Daklekkage opsporen en reparen. Betreft schuin dak, beide zijde met dakkapel. En/of: 2. Gehele dakrenovatie. Evt met 2 nieuwe dakkapellen. Geen idee hoeveel m². Huis is ongeveer 5 meter breed.

Betonstuc aanbrengen in de badkamer

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit 1961 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Er is daar een badkamer van 30 jaar oud, die wij volledig gaan renoveren. Er komt een dakkapel, zodat er meer ruimte in de badkamer komt en we gaan alle tegels verwijderen. Daarna willen we ongeveer 20 m² wanden laten voorzien van betonstuc. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dak isoleren en pannen vervangen

Graag willen wij het dak laten renoveren. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er vanaf de buitenzijde isolatie aangebracht te worden en nieuwe pannen. De tussenwoning, jaren '30, is ongeveer 7 meter breed en heeft aan de achterzijde een dakkapel en voor een Velux dakraam.

Dak renoveren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen in verband met het dak. Ik wil het dak vanaf de buitenzijde willen laten isoleren. De pannen en de latten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Aan de achterzijde zit nu een klein dakkapel, deze wil ik door een grotere kapel laten vervangen. An de voorzijde is nog geen dakkapel aanwezig, deze wil ik laten plaatsen. De afmeting hiervoor wil ik graag overleggen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en op dit moment doen de buren niet mee.

Bestaande dakkapel renoveren

Wij hebben twee houten dakkapellen waarvan de zijwanden en boeidelen te maken hebben met wat rotte delen en afbladderende verf met daaronder vochtig hout. We zouden graag alle boeidelen en zijwanden (4) vervangen voor kunststofdelen.

Dak renoveren en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte voor de dak renovatie en anders het vervangen plus het plaatsen van een dakkapel aan achterzijde.