Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Heerhugowaard of directe omgeving.

919 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde, vervangen houten zijpaneel buitenkant dakkapel, dakkraam verwijderen en dakpannen terug plaatsen, boeidelen van dakkapel vervangen en goot repareren/ vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Heerhugowaard:

Onderhoud twee dakkapellen

Ik zoek een specialist die de twee dakkapellen aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan onderhouden. Het gaat om het schilderen of bekleden met trespa platen. Het zijn twee dakkapellen van elk ongeveer 250 cm breed.

Vaste trap naar zolder en dakkapel op zolder realiseren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken en een dakkapel. De vloer op zolder is van beton. Er is een vlizotrap aanwezig, deze zit midden in de gang. Deze moet gedicht worden en de vaste tap wil ik boven de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Het liefst willen wij een houtentrap, wat voor materiaal willen wij graag advies over. Afwerking is niet nodig. De dakkapel willen wij 4 meter breed hebben, met een prefab constructie. Deze willen wij compleet opgeleverd hebben.

Noordwestelijk gelegen dakkapel reinigen

Het reinigen van het dakkapel. Het gaat om het noordwestelijke dakkapel. Het dakkapel is ongeveer 3 meter breed en het dak heeft een hoek van 35 graden. Het is te bereiken via een steiger in de voortuin, maar daar ligt wel grind.

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren. Hout (buitenzijde) vervangen voor Trespa en nieuwe dakbedekking aanbrengen. Er zit nu bitumen op het dak. De dakkapel is 2.60 meter bij 1.20 meter.

Dakkapel schoonmaken en waxen

Ik wil graag mijn dakkapel laten schoonmaken en vervolgen waxen. , inclusief beglazing

Dakkapel en zolder laten aftimmeren

Ik wil graag een deur plaatsen op de zolderkamer en het betreft het aftimmeren van de dakkapel en de zolderkamer.

Dakkapel schoonmaken

Ik wil graag mijn dakkapel laten schoonmaken.

Kunststof dakkapel plaatsen

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel 4.5 x 1.5 meter met 3/4 ramen waarvan 2 kantel/kiep en aftimmeren van binnenzijde. Het gaat om een half schuin dak met dakpannen.

Dakkapel renoveren / opknappen

De zijkanten van dakkapel moeten vervangen worden door trespa platen.

Het schoonmaken van het dakkapel en ...

Het schoonmaken van het dakkapel en eventueel goten. Dakkapel is ongeveer 2.5 bij 2.

Een aantal jaren geleden heb ik zelf een ...

Een aantal jaren geleden heb ik zelf een vliering op zolder gemaakt en één zolderkamer. Ik wil het nu uitgebreid hebben met een dakkapel en twee kamers. Beide uiteraard met verwarming en electriciteit. Waarschijnlijk (zeker) moet de ene kamer gesloopt worden. Ik hoop dat de vliering intact kan blijven maar heb daar graar advies over. Het afwerken doe ik zelf. Dakkapel is aan de voorkant.

Reinigen en schilderen dakkapel (niet ...

Reinigen en schilderen dakkapel (niet vanuit dakkapel te bereiken)

Voor de achterzijde een dakkapel van 4.5 ...

Voor de achterzijde een dakkapel van 4.5 meter met deur; of anders gewone dakkapel. Hoe zit het met de verguning ivm de deur? Ventilatieroosters, draaikiepramen, kunstofkozijnen, platdak, waarscheinlijk met een hellinghoek van 47 graden. Voor de voorzijde een kleinere dakkapel.

Bestaand huis uit de jaren 60 We hebben ...

Bestaand huis uit de jaren 60 We hebben een huis gekocht en krijgen 1 maart de sleutel Graag wil ik een offerte voor 4 dakkapellen op een lessenaarskap. 2 voor en 2 achter. staat in Alkmaar.