Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Heemskerk of directe omgeving.

707 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Heemskerk:

Dakkraam verwijderen en dakpannen terug plaatsen

dakraam weghalen gat dichtmaken en 16 dakpannen terug plaatsen die ik nog heb

Dakkapel voorzijde maken in overleg met de vakman

3 meter dakkapel, 3 ramen alleen middelste draaikiep met hor en ventilatierooster. Verscholen goot. Zijwangen/boeideel/rolluik antraciet. Kozijnen wit ral 9001. Incl. vergunningaanvraag, binnenkant afwerking en afval verwijdering. Een offerte zonder verscholen kosten achteraf, want dat maak ik helaas ook mee..... Er zit een pannendak op. Bouwjaar 1963.

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Dakkapelreparatie

Het dak lekt en de houten beschoeiing is in slechte conditie. De lekkage komt van de zij- en voorkant. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. Het dakje is met bitumen bedekt. De dakkapel is op de zolderverdieping.

Dakkapel met achterstallig onderhoud herstellen

Ik heb een dakkapel met achterstallig onderhoud. Het is een kapel van ongeveer 3 meter breed. Het is jaren lang niet geschilderd, begint een beetje te lekken en een van de ramen sluit niet goed meer. Ik zou dit graag voor de winter (liefst zo snel mogelijk) laten herstellen. Zou graag willen weten wat me dat gaat kosten en op wat voor termijn dit zou kunnen. Het is een dakkapel uit de jaren '80.

Houten dakkapel renoveren

Ik wil mijn dakkapel van hout laten renoveren. Met name de zijkanten en een balk aan de voorzijde is aan het wegrotten. Die delen moeten in ieder geval vervangen worden. Het is zacht hout dus misschien moet er met een andere houtsoort gewerkt worden? De maten zijn ongeveer 2 meter breedte x 1,5 meter hoogte.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag de dakkapel laten reinigen. Het betreft een kunststof dakkapel van 2 bij 1 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Kunststof dakkapel plaatsen

- dakkapel 5 meter breed - dakhelling ca. 39 graden - verholen goten - kunststof dakkapel met keralite afwerking - tussenpaneel ivm binnenwand - EPDM dakbedekking en alu daktrim - 3 stuks draai-kiepramen RAL 5011 - exclusief binnen aftimmering - graag meerprijs voor 1,70m1 hoog. - graag meerprijs voor elektrische bediende rolluiken aan de buitenzijde (onafhankelijk te bedienen). - incl. Plaatsen en afvoer vrijkomend materiaal en oude dakkapel.

Dakkapellen plaatsen

Maken en plaatsen van 2 dakkapellen aan voor- en achterzijde van woning. Dakkapel voorzijde: circa 3 meter breed, 3 ramen, minimaal 1 draaikiep. Dakkapel achterzijde circa 5 meter breed, 4-5 ramen, 2 draaikiep. Materiaal bij voorkeur hout. Gewoon plat dak. Wind- en waterdicht opleveren.