Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor daklekkage met dakkapellen verhelpen:

Daklekkage met dakkapellen verhelpen

Wij hebben lekkage langs een van de 2 dakkapellen. Dakkapel is zo'n 9 m2 per exemplaar. Daklekkage afhankelijk van mate van regen en windrichting. Wij willen graag een bezoek zodat de reparaties kunnen worden opgenomen en besproken. Tevens de vervanging van het bitumen dak van de kapellen bespreken.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage met dakkapellen verhelpen uit heel Nederland:

Dak vernieuwen

Het betreft een hoekwoning met uitbouw op de begane grond. De uitbouw is ongeveer 10 m2 en heeft lichtkoepels, de woning heeft 2 dakkapellen van 2.5 meter en 2 meter breed. De dakoppervlak van de woning is 50 m2. De achterzijde van het dak heeft waarschijnlijk gedeeltelijk reparatie nodig in verband met een daklekkage. De pannen en de daklatten dienen te worden beoordeeld. Ook het bituum van ongeveer 18 jaar oud wil ik laten nakijken. Separaat zou ik graag de kosten en mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van isolatie.

Daklekkage laten opsporen en repareren

Graag laat ik de daklekkage opsporen en repareren. Vermoedelijk zal het lood vervangen moeten worden langs de dakkapel, dakpannen inkorten bij schoorsteen en de schoorsteen opnieuw voegen. Het betreft een hellend dak, puntdak, met aan weerszijde dakkapellen van Knipping. De woning is geschakeld met een eigen nok.

Dak repareren of gehele dak renoveren

Graag offerte voor 1. Daklekkage opsporen en reparen. Betreft schuin dak, beide zijde met dakkapel. En/of: 2. Gehele dakrenovatie. Evt met 2 nieuwe dakkapellen. Geen idee hoeveel m². Huis is ongeveer 5 meter breed.

Dakpannen vervangen

Daklekkage oplossen en eventueel dakpannen vervangen. Oppervlakte durf ik nu niet te zeggen ivm twee dakkapellen

Daklekkage repareren

Mijn schuine dak met pannen dient te worden gerepareerd. Er is op dit moment een lekkage en de constructie is niet goed gemaakt door de vorige vakman. Het dak steunt op de wanden van de woonkamer met een verticale balk in de woonkamer. Het pannendak heeft 3 dakkapellen met bituum. De afmetingen van het dak is 11 meter lang en 6 meter breed.

Dakpannen dak repareren of vervangen

Graag maak ik een afspraak op een daklekkage op te sporen en tevens te bespreken wat de kosten zijn voor het vervangen van de pannen. Het betreft een kleine tussenwoning waarbij de oppervlakte van de pannen 18 m2 is. Aan de voor/ en achterzijde zijn er dakkapellen.

OVH dakpannen op het dak vervangen

Een dak met dakpannen laten vervangen. Vanwege een later aangebouwde aanbouw met andere dakpannen is het een en ander een rommelig geheel en liggen de dakpannen niet optimaal. De woning is uit 1965 en voorzien van een OVH-pan, blauw gesmoord. Klant wil graag nieuwe dakpannen, maar mogelijk dat panlatten, dakbeschot, dakfolie of dakisolatie gewenst is. Graag klant adviseren. In principe is de wens alleen de dakpannen te vervangen. Op het dak zijn een schoorsteen en 2 dakkapellen (zonder pannen) aanwezig. Het dakoppervlak is 65m2. Het dak begint voor vanaf de 1e verdieping en achter van de 2e verdieping. Klant wenst graag de OVH blauw gesmoorde pan ook als nieuwe bedekking. dak heeft geen daklekkage, dus er is geen haast geboden qua uitvoering.

Daklekkage verhelpen en boeideel vervangen

Klant heeft een lekkage op haar zolder. Inmiddels is er lekkageschade in de slaapkamer een verdieping lager. Klant heeft een pannendak met aan de voor- en achterzijde een dakkapel. Deze dakkapellen zijn beiden voorzien van bitumen dakbedekking. Klant weet niet of de lekkage in het pannendeel, bitumendeel of in de goten zit. Graag beoordelen tijdens een bezoek ter plaatse. Tevens in de offerte meenemen het vervangen van de boeidelen aan de andere dakkapel alwaar geen lekkage is. Dit boeideel is er slecht aan toe.