Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3450 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, dakkapel, reparaties aan hout van dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, dakkappel bekleden, kunststof dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Haarlem:

Realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap

Wij willen een dakkapel plaatsen van 1.20 m op het dak van ons huurhuis. Daarnaast een trap plaatsen en flizotrap verwijderen en goede dichte trap naar zolder realiseren. Dit is een houten vloer/plafond waar een nieuw gat in moet komen. De dakkapel moet aan de achterzijde van de woning komen.

Daklekkage met dakkapellen verhelpen

Wij hebben lekkage langs een van de 2 dakkapellen. Dakkapel is zo'n 9 m2 per exemplaar. Daklekkage afhankelijk van mate van regen en windrichting. Wij willen graag een bezoek zodat de reparaties kunnen worden opgenomen en besproken. Tevens de vervanging van het bitumen dak van de kapellen bespreken.

Dakkapel plaatsen

Op zolder wil ik graag een dakkapel laten plaatsen. De kapel willen wij graag laten aansluiten op de kapel van de buren. De afmeting is ongeveer 3 bij 2 meter en van kunststof. De afwerking aan de binnenzijde zal ik zelf doen. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Dakkapel plaatsen

Ik zoek aannemer die aan de zijkant van mijn vrijstaande woning een dakkapel van 6 meter breed kan realiseren. De woning is goed bereikbaar en het werk moet plaatsvinden boven de tweede verdieping.

Dakkapellen plaatsen

Graag nodig ik u uit om de situatie ter plekke hier te beoordelen. Het gaat om 2 dakkapellen aan de achterkant van het huis. Er is geen achterom. De dakkapellen moeten 4 bij 1,75 worden. Het is in de binnenstad, dus het is lastig om de straten in te rijden.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

We willen graag een kunststof dakkapel, liefst met houtlook, laten plaatsen op een schuin pannendak, van 3.50 a 4 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen en aftimmeren van de dakkapel.

Bekleden van dakkapel met kunststof

Ik wil graag een dakkapel aan twee zijkanten bekleden met kunststof planken. Ik heb nu hout op de dakkapel zitten. De dakkapel is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter.

Dakkapel plaatsen en aftimmeren

We zijn bezig met de aankoop van een woning. Wij willen graag een prefab kunststof (houtnerflook) dakkapel laten plaatsen op een schuin pannendak van iets minder dan 5 meter breed, rekening houdend met de indeling van de raampartij, dat na het plaatsen de ruimte wordt verdeeld middels een scheidingswand (bijvoorbeeld zoals op bijgesloten foto). De dakkapel komt aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een standaard schuin pannendak. Graag ook aftimmeren aan de binnenzijde en isoleren.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag twee dakkapellen laten reinigen en in de was zetten. Voor: kunstofdakkapel , 3 kantelkiepramen. Achter: hardhouten kapel, in 2013 gerenoveerd: nieuw dak, boeideel van trespa, als ook de zijkanten. Zoals gezegd: in 2013 heb ik mijn hele dak laten renoveren. Ik heb nog 6 jaar garantie, behalve als derden mijn dak betreden en er schade optreed. Mijn vraag is dus: kunnen beide kapellen zodanig schoongemaakt worden zonder dat dit schade veroorzaakt? Verder zijn de dakpannen aan achterzijde ( noord) alweer bedekt met aanslag ( mos) , is hier iets aan te doen?

Dakkapel met balkonvensters plaatsen

Wij willen een zo duurzaam mogelijke vergunningsvrije dakkapel plaatsen met de maximale afmeting (breedte 5. 20, vanaf 0,5 meter van de goot). Met 3 draai ramen. Het liefst plaatsen wij een balkonvenster boven de dakkapel voor de (slaap)nok en 1 balkonvenster aan de voorkant. Er moet dan ook een oplossing bedacht worden voor de zonnepanelen aldaar.

Houtrot aan dakkapel herstellen

Dorpel onder het raam is gedeeltelijk rot. Dorpel vervangen (misschien nog meer delen) of gehele kozijn vervangen. Betreft 1 vast raam met aan beide zijden een draairaam.

Dakkapel van Trespa voorzien

Onze dakkapel kan wel een opknapbeurt gebruiken en daarom willen wij hem met Trespa laten bekleden. Het gaat om de zijkanten, boeidelen een de voorzijde van de dakkapel. De dakkapel is ongeveer 1.50 breed en 1.20 tot 1.50 meter hoog.

Nieuw dak op kunststof dakkapel

Graag willen wij een aflopend dak op onze dakkapel laten plaatsen. Het oppervlak is 4 x 3 meter. Er blijft nu veel water op liggen, 10 tot 15 cm, volgens onze schoonmaker die vanochtend is geweest. Het dak staat bol, moet echt vervangen worden en er is dus haast bij. Ik ga niet na elke regenbui het dak op natuurlijk. Graag een offerte wat dit ongeveer zou gaan kosten. De dakkapel is 12 jaar oud.

Dakkapel van dubbel glas voorzien en nakijken (lekkage)

Mijn dakkapel van 4 meter breed heeft enkel glas. Er zitten ramen en een deur in. Ramen zijn 2,5 meter breed, ongeveer. Deze wil ik vervangen door dubbel glas en isoleren. Verder lekt het dak op diverse punten o.a. vanuit het dak bij 'n uitstekende balk vanuit 't plafond en aan de zijwanden. De vraag is of dit opgelost kan worden door enkele aanpassingen of dat er 'n nieuw dakkapel geplaatst moet worden omdat de constructie niet goed is.

2 dakvensters plaatsen, zitten nu nog ...

2 dakvensters plaatsen, zitten nu nog geen ramen.

dakkapel achterkant woning. De woning ...

dakkapel achterkant woning. De woning heeft een zadeldak

Ik heb een bestaande dakkapel. Deze moet ...

Ik heb een bestaande dakkapel. Deze moet vervangen worden door een nieuwe en bredere. Hij is nu 4 ramen breed en zou 6 moeten worden. Graag van binnen uit werkend en van hout, maar ook een prijsopgave van kunststof is mogelijk. Graag ook kiepramen en dubbel glas. Eventueel kan hiermee samen 2 tot 4 nieuwe raamnvensters voor de voorgevel boven en beneden. U bij voorbaat dankend

De huidige dakkapel (2,5 meter breed) ...

De huidige dakkapel (2,5 meter breed) moet worden vervangen door een dakkapel van ongeveer 4 meer breed. Daarbij moet waarschijnlijk de huidige dakapel worden verwijderd. Ik wil hardhouten kozijnen, naar buiten draaiende ramen, HR + glas. Dakkapel hoeft van binnen niet te worden afgetimmerd.

Het gaat om het plaatsen van een ...

Het gaat om het plaatsen van een dakopbouw. Hierin komen twee dakkapellen. Tevens moet de binnenkant afgewerkt worden. Er is nog geen tekening van het plan dus ook dat moet de aannemer kunnen maken. De regels van gemeente Haarlem hebben we opgehaald. We willen graag met de aannemer bespreken welke materialen etc. we gaan gebruiken. Over dingen als houtskelet/metselwerk kan ik dus nog weinig zeggen.

Bestaande dakkapel loopt door tot op het ...

Bestaande dakkapel loopt door tot op het (schuine) dak van de buurman, dat haaks op zijn, op ons aansluitende dak, staat. Wij willen ons deel vergroten en van binnen laten afwerken. Bij ons beslaat de dakkapel de overloop en een zolderkamer. Hij is nu ongeveer 3 a 4 m. stahoogte 2.10m. Dakschuinte is 30 graden. Wij willen hem 4-5m. bij 1.50, liefst kunststof. Prefab is dit niet mogelijk i.v.m. de huidige constructie.