Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Diemen of directe omgeving.

1104 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakopbouw dubbele nokverhoging, vervanging bestaande dakkapel voor en achter (4 identieke dakkapellen), nokverhoging over de gehele breedte, dakkapel voorzijde, dakkapel realiseren, dakkapel aan de zijkant van de woning plaatsen, vernieuwen dakkapel met lekkage, dakkapel voorzijde zolder, boeideel en zijwangen van dakkapel vervangen door Keralit, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel realiseren, twee dakkapellen aftimmeren/afwerken binnenkant, planken op de dakkapel vervangen door keralit, dakkapel plaatsen, een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Diemen:

Dakkapel realiseren

3 meter brede dakkapel, 1,5 m hoog. Kunststof kozijnen (Gealan) HR++. Incl rolluik, Horren en Vergunningsaanvraag. dak EPDM RC6.0. Zijkanten RC4.5 HPL bekleding. Hoeft niet afgetimmerd te worden.

Dakkapel plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een grote dakkapel zoals op de tekening. Deze moet 2,5 meter breed worden en van kunststof zijn. Ik heb een pannendak.

Dakkapel vergroten

Ik wil mijn bestaande dakkapel laten vergroten. Huidige afmetingen zijn: Lengte: 8,47 cm en breedte: 5,14 cm. Voorkeur gaat uit naar kunststof. Ik wil graag dat de vakman graag hiervoor de vergunning aanvraagt, mocht dat nodig zijn.

Een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel aan de voor en achterzijde van de woning plaatsen (3e woonlaag), met een afmeting zo groot als toegestaan. De afwerking aan de binnenzijde willen we waarschijnlijk zelf doen. Maar ik zou graag een offerte willen voor zowel een casco als behangklare oplevering.

Nieuwe dakkapel plaatsen

Wij willen onze huidige dakkapel vervangen aan achterzijde van de woning. Deze betreft zo'n 4,5 m in de lengte en hoogte circa 1.50 m. Dus oude eruit en nieuwe plaatsen. Graag ook binnen afwerken tot de muren en plafond verf klaar zijn. Graag een complete offerte met manuren, materialen en dergelijke.

Dakkapellen reinigen en waxen

Graag wil ik mijn dakkapellen schoon laten maken en waxen. Het betreft 2 dakkapellen, voor en achter. Reinigen en waxen.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag aan de achterzijde van onze woning de zolderruimte uitbreiden door middel van een dakkapel. Het betreft een pannendak met nu een kleine dakkapel. Het huis is circa 6 meter breed en we willen de dakkapel zo breed mogelijk. In de dakkapel willen we vijf ramen waarvan drie draai-kiepramen. Uitvoering kunststof in een gebroken wit/beige kleur.

Dakkapel vervangen èn vergroten

Vervangen en vergroten dakkapel op achterdak. Plaatsen steigers conform arbo en veiligheidswetten. Oude dakkapel verwijderen en afvoeren/dakkapelsparing vergroten/maken kozijndrager en slapers t.b.v. nieuwe kapel/plaatsen nieuw hardhouten dakkapelkozijn incl. 4 draairamen. Afmeting plus/minus 4750 x 1350 / maken dak-en zijconstructie / aanbrengen van een tweelaags bitumineuze dakbedekking en randen afwerken met zinken kraal/afwerken van de dakkapel aan de binnen en buitenzijde.

Dakkapel plaatsen

Hoek-dakkapel, ongeveer 4x6m op zuid-westhoek van pyramidevormig dak (2-onder-1-kap woning) plaatsen. Gedetailleerd ontwerp: bouwtekening van bedoelde hoek-dakkapel op een identieke woning is beschikbaar.

Reparatie dakkapel

Dakkappel van 5m breed aan achterzijde woning. Onderste balk en opstaande balken (2) zijn aan het rotten en moeten worden vervangen/gerepareerd. Tevens moeten de planken onder het voorste boeiboord worden vernieuwd.

UITDAGING! Kozijn in dakkapel vervangen ...

UITDAGING! Kozijn in dakkapel vervangen (ongeveer 320 bij 100 cm). Start werkzaamheden 1 september 2009. Klaar uiterlijk 8 september 2009. Uitgebreid plan van aanpak in bezit van Casius. Is een project in opdracht van Casius BV in combinatie met een productiemaatschappij voor een nieuw TV-format. Kozijnen dienen gemaakt te worden ten behoeve van oplossen lekkage. Bij interesse, reageer direct of bel met 020-4638070.

Onze dakkapel vertoond al geruime tijd ...

Onze dakkapel vertoond al geruime tijd lekkage.