Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel realiseren:

Dakkapel realiseren

Graag zou ik een dakkapel van 3 meter breed op de 2e verdieping van mijn nieuwbouwwoning willen laten maken. Ik laat me door een de vakman graag adviseren over toe te passen materialen. Opleveren half december 2019.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel realiseren uit heel Nederland:

Nokverhoging op onze nieuwe woning

Beste, Deze week hebben wij te horen gekregen dat ons bod voor een huis in Hazerswoude-Rijndijk is geaccepteerd. Bij deze 2 laags woning is het mogelijk om een nok verhoging te doen, om zo een 3de verdieping te realiseren. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor tweezijdige nok verhoging met als extra optie een dakkapel erbij. Wij willen dit eventueel mee financieren afhankelijk van kosten en taxatie van het huis. In de bijlage is een foto toegevoegd van huizen in de straat die dit al hebben gerealiseerd. één met dakkapel en één zonder. mochten er vragen zijn kunt u altijd bellen. het gaat om het volgende huis: https://www.funda.nl/koop/hazerswoude-rijndijk/huis-87301871-de-genestetstraat-70/

Dakkapel realiseren nieuwbouwwoning

Wij willen een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Het dak heeft een helling van ca. 45 graden. Het gaat om een afmeting van 300 bij 175 met een kiepraam en twee vaste ramen. Alles in kunststof uitgevoerd, liefst antraciet. Met afvoer van bouwafval. Er zit een dakraam aan de kant waar de dakkapel moet komen, dit moet verplaatst worden naar de andere kant. In onze gemeente is het vergunningvrij om een dakkapel in deze wijk te realiseren. De woning is een hoekwoning en dus goed bereikbaar voor een kraan.

2e water afvoer dakkapel realiseren

Op onze dakkapel zit maar 1 afvoer. Bij hevige regen kan het water niet weg waardoor er lekkage ontstaat. Wij denken dat een tweede afvoer het probleem kan verhelpen.

Een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik ben op zoek naar een goede aannemer die een aantal verbouwklussen kan realiseren in en aan mijn woning conform bouwtekeningen. Een uitbouw van 35m2 aan de begane grond. Palen van 5m zijn waarschijnlijk nodig. Vloerverwarming wordt gedeeltelijk doorgetrokken en woonkamer wand wordt gedeeltelijk opgevangen met bredere kolommen. Kozijnen worden wellicht geleverd door direct kontact van ons De huidige keuken wordt gesloopt en het de wand tussen keuken en woonkamer wordt verwijderd. De garage wordt kantoor. een nieuwe deur zal komen van hal naar kantoor. Kozijnen worden geleverd door bestaande contact Bovenste verdieping moet een nieuwe badkamer komen en plafonds gedeeltelijk verwijderd worden. Een dakkapel aan de noord kant wordt geleverd en geplaatst door een dakkapel specialist Buiten komen 2 bijgebouwen. Een schuur van 21 m2 en een tuinhuis van 19m2. Er dient een betonnen fundering geplaatst worden (geen palen nodig) , waarbij naar het tuinhuis ook een afvoer en waterleiding nodig is. De bijgebouwen worden opgebouwd uit hout (redcedar wood grijs) en kozijnen voor tuinhuis worden geleverd. Tijdens het storten van het beton moet ook een betonnen vloer worden gestort voor een zwembad van 7x3.5 Verder: woning buitenkant stucen, dak van boeidelen voorzien.

Dakkapel realiseren

Wij willen een dakkapel(kunssttof)laten plaatsen van 3 meter breed en 1.50 meter hoog. Incl elektrische rolluiken. 2 kiepramen en 2 vaste ramen. Incl 2 horren. In de kleur antraciet. Heeft u een prijsindicatie en hoe lang gaat dit duren wanneer ze deze kunnen plaatsen?

Uitbouw badkamer bovenop bestaande keuken met plat dak

Wij willen een uitbouw realiseren op de 1e verdieping grenzend aan de badkamer. Bovenop de huidige keuken die een plat dak heeft. De afmetingen zijn ongeveer 2.6x2.2m. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een stijle schuin dak. Ramen aan voorzijde. De uitbouw zal zich bevinden aan de voorzijde. Graag wil ik het volgende zien: Mogelijkheid voor een casco of prefab aanbouw. Gebruikte materialen. Meerprijs dakkapel in de kamer ernaast. Meerprijs 'indien mogelijk' plaatsen douche warmte terug winning Meerprijs 'indien mogelijk' HR ketel. Regelt de aannemer de vergunningen? Meerprijs dak aanbouw voorbereiden voor dakterras. Duur verbouwing, eventueel bij meerprijzen vermelden hoe veel langer de verbouwing gaat duren. Wij hebben recent de woning gekocht en kunnen die per 1 oktober betreden. Het zal wel eerder mogelijk kunnen zijn voor de aannemer om de woning van binnen te bekijken.

120 m2 groen dak realiseren en isoleren

Bestaand dak, 2 x 12 m lang en 5 m breed, hellingshoek van 36 graden, met dakpannen, die eigenlijk aan vervanging toe zijn en er moet dakisolatie worden aangebracht. Er wordt een grote dakkapel geplaatst en ong 12 zonnepanelen op dakkapel en dak. Kan hierop aanvullend nog een sedum-dak worden geplaatst? En zo ja, moet de ondergrond (nu dus dakpannen) worden vervangen? Wat wordt dan de ondergrond? Wat voor onderhoud heb je daarna eraan te doen? (het dak is niet zo gemakkelijk bereikbaar) Het liefst willen we het gehele dak groen hebben en zonder dakpannen.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Achtergevel optrekken

We willen onze huis verbouwen door op de 3de woonlaag het dak op te trekken aan het achterkant. Het betreft een tussenwonning met een lessenaarsdak van 18 graden en 4,9 meter breed. Zie afbeeldingen. De verbouwing hoort volledig afgewerkt, met vloerverwaming, extra groep in de meterkast, licht en stop contact aansluitingen, platdak en een schuifpui afgeleverd te worden. Gezien hoogte van het dak hoeft niet tot NOK gebouwd te worden. Eventueel zal het dak verstevigd moeten worden. Zijkanten in wit kunststof en regen pijp afgewerkt in de muren. Huidige dakgoot blijft. Als het ware een gigantische dakkapel op de bouwmuren en het creëren van een extra ruimte van "+/- 5x5 meter". Tevergeefs zijn we ons suf aan het rondvragen en hopen op deze weg onze wensen met succes te kunnen realiseren.

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang