Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Den Helder of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorzijde woning plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof, reparaties aan hout van dakkapel, dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Den Helder:

Dakkapel realiseren

Graag zou ik een dakkapel van 3 meter breed op de 2e verdieping van mijn nieuwbouwwoning willen laten maken. Ik laat me door een de vakman graag adviseren over toe te passen materialen. Opleveren half december 2019.

Dakkapel vervangen

Ik wil mijn dakkapel vervangen. Deze moet van kunststof zijn. Deze moet 2 bij 1,5 meter zijn met minimaal 1 kiep kantelraam. Dit moet ook volledig worden afgewerkt.

Dakkappel laten plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen van 5m x 1,5m. Dakhelling is 33 gr. Kapel over 2 kamers dus een stukje trespa/keralit tussen de 2 kozijnen. Indeling draaikiep-vast-keralit-draaikiep-vast-draaikiep. Kunststof dakkapel met kunstofkozijnen met HR++ glas.

Twee prefab dakkapellen plaatsen

Wij willen graag 2 prefab dakkapellen op ons huis; 1 aan de voorzijde van 3 meter en de achterzijde een van 5 meter. Kunststof dakkapellen. In de dakkapel van 5 meter willen we 3 kiep-kantel ramen. In die van 3 meter is 1 misschien al voldoende. Het dak heeft een helling van circa 32 graden. Wat zijn hiervan de kosten, inclusief plaatsen?

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Het betreft een halve dakkapel, 1 kapel voor 2 huizen, op 1e verdieping voorzien van een trespa zijpaneel, Trespa boeidelen en een stukje nieuwe dakbedekking. Tevens wil ik het houten kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met draaikiep raam en inzet horren. De breedte is 1.78 bij 1.40 meter. Het vaste raam moet voorzien zijn van een ventilatierooster. Er is een foto beschikbaar.

Vervanging dakkapel

Gaat om een vervanging van mijn oude dakkapel aan de achterzijde. Ik wil, in de nieuwe dakkapel, een kunststof kozijn hebben. Gaat om een klein formaat dakkapel van ongeveer 1.50 x 1.80. (mag ook groter worden) Wil evt. (optioneel), zelf op zoek gaan naar een geschikt kozijn, dit om de prijs te drukken, maar het bouwen en plaatsen hiervan laat ik dan graag over aan een vakman. Bij tevredenheid over het werk en de kosten, zijn er evt. meer klussen in en rond mijn huis te verdienen (vervanging kozijn voorzijde, gevelbetimmering achter, vervanging dakpannen, plaatsen nieuwe dakgoot achter,...e.a.) Voor afvoer van het bouw en sloopafval zorg ik zelf. Foto's van het project zijn op verzoek op te sturen.

Het renoveren van een dakkapel. ...

Het renoveren van een dakkapel. Vernieuwen van dakgoot. Vernieuwen van kozijn.

plaatsen dakkappel wind en ...

plaatsen dakkappel wind en waterdicht schilderen van de kappel aftimmeren gehele zolder isoleren vloer verstevigen verwarming plaatsen (doortrekken cv)

Twee dakkapellen van 150 hoog een van ...

Twee dakkapellen van 150 hoog een van 350 breed en een van 250 breed en alle twee met een te openen raam.

Goedemiddag, Ik zou graag een ...

Goedemiddag, Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een dakopbouw. Het betreft een flauw dak welke veranderd moet worden dmv een dakopbouw/nokverhoging zodat er een kamer gerealiseerd kan worden met dakkapellen op zolder. Ook moet er een zoldertrap geplaatst worden. Ter duidelijkheid: Ik heb het niet over een "huisje" op het dak maar over een schuiner,hoger dak zodat er op de zolder rechtop gestaan kan worden.