Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lood vervangen rond een dakkapel:

Lood vervangen rond een dakkapel

wij willen graag een offerte ontvangen incl. alle kosten, voor het vervangen van het lood rond onze dakkapel het dakkapel heeft als afmeting 2.42 bij 1.70 en het betreft een middenwoning uit de jaren 70 .
Onze klant uit Bovenkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lood vervangen rond een dakkapel uit heel Nederland:

Dakrenovatie bij een jaren '30 huis

Wij willen graag het lood- en zinkwerk van ons dak van jaren 30 woning laten vervangen. Ongeveer 20 m1. Graag laten we het eerst inspecteren, waarbij tevens het dak geïnspecteerd wordt.

vervangen houten kozijnen voor kunststof, vervangen enkel glas en gevelbekleding

Ik zoek een aannemer die mijn gevel, kozijnen en ramen kan renoveren. Vervanging houten kozijnen voor kunststof. erkerraam van 2,6 x 2m), groot raam (3x2m), 2 kleine ramen(0,6 x1,5m). Enkel glas vervangen voor HR ++ benedenverdieping ongeveer 10 m2 in totaal. Kunststof gevelbekleding aan zijkant van huis vanaf 2e verdieping tot dak (puntdak 7x3,5x0,5m). Verder ben ik op zoek naar een mooie oplossing voor isoleren van glas en lood. Ik hoor graag wat daar opties voor zijn en bijbehorende kosten voor 8 kleine bovenraampjes van ongeveer 40x40 cm). Het betreft een hoekwoning.

Schoorsteen renovatie en voegen woning(en)

Schoorsteen renovatie 2 stuks (1 huis) inclusief lood vervangen. Daarnaast zijn enkele buren geïnteresseerd in het voegen van de woning Voor een van de buren betreft het de gehele woning.

Schoorsteenrenovatie

We willen met meerdere mensen uit de straat de schoorsteen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 7 schoorstenen van huizen in eenzelfde straat. Afmeting van de schoorstenen zijn 70 cm hoog en 75 cm breed. Op de derde etage op een schuin dak zijn deze schoorstenen gelegen. De werkzaamheden bestaan uit voegen, uitfrezen, reinigen 90 graden (buitenkant), opnieuw voegen, lood vervangen (indien nodig), de bovenkant aansmeren en impregneren.

Dakbedekking garage vervangen

Garagedak, oude dakbedekking weghalen en afvoeren, nieuwe dakbedekking (onder afschot ivm goede afwatering) plaatsen met daktrim rondom. Hemelwaterafvoer vernieuwen met lood uitvoer naar bestaande riolering. Het dak is 3 x 6 meter.

Renovatie serre

Wij hebben een serre van 5.2 bij 2.5 groot. Hierop liggen glaspanelen. Graag willen wij het glas laten vervangen door een plat dak met 3 lichtkoepels. De bestaande kozijn kunnen blijven staan maar daarboven willen wij graag een rij glas-in-lood raampjes (dubbel glas) net als bij de rest van onze woning. Het uiterlijk van het platte dak zal moeten aansluiten op de rest van onze woning. Van belang is overigens ook dat er snel met de klus kan worden begonnen. Ik hoor graag of u hier iets mee kunt.

Kozijnen vervangen incl glas

Ik wil graag de kozijnen van de achterzijde van mijn woning vervangen (1e verdieping). Het gaat om twee openslaande deuren en twee smalle ramen die aan weerszijden zitten. Een breedte van ongeveer 2,5-3 meter. Wel zitten er enkele glas in lood ramen boven die ik wil behouden. De huidige kozijnen zijn van hout, ik zou weer graag hout willen. Daarnaast ook graag de ramen vervangen voor dubbelglas. Er is een balkon van waar jullie kunnen werken.

Vervangen kozijnen

Ik wil 2 houten raamkozijnen en 1 houten deurkozijnen vervangen. De deur heeft glas in lood aan de bovenkant, en dit moet terug geplaatst worden na de vervanging. Graag ontvang ik een offerte.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb lekkage gehad en de dakbedekking moet worden vervangen. Het gaat om een plat dak Het gaat ongeveer 30-40m2, het is het dak van het huis. Graag een offerte opstellen voor Toplaag,grind verwijderen, bladen uitsnijden nieuwe laag aanbrengen etc. Grind er terug op. en het lood weer terug plaatsen.

platdakbedekking vervangen met isolatie +garage

c.a.50m² Vernieuwen dak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.50m² PIR isolatie 60mm c.a.22m1 Nieuwe Dakrand aanbrengen c.a.22m1 Zinken dek lijsten 2 stuks Schoorstenen nieuw lood c.a.20m² Vernieuwen garagedak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar levensduur c.a.4m² Vernieuwen ingangdak 2 laags dakbedekking Wedeflex en/of Derbigum. Deze merken garanderen 30 jaar c.a. 5m1 Lood vernieuwen garage dak c.a.6m1 Zinken dek lijsten ingangdak

Partners

Partners van Casius