Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dak renoveren en dakkapel plaatsen:

Dak renoveren en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte voor de dak renovatie en anders het vervangen plus het plaatsen van een dakkapel aan achterzijde.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak renoveren en dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Dak renoveren

Uitvlakken van een dak, isoleren van dak (buitenkant) met platen van 9 cm en bedekken met betonpannen. Het dak is ongeveer 80 m2 en het huis staat in de omgeving van Franeker (friesland)

Dak renoveren / vernieuwen

Hebben recent een nieuw huis gekocht wat uit 1928 stamt. Het dak heeft over de afgelopen periode te lijden gehad en willen graag kijken en vergelijken wat het kost om dit te laten vervangen. Kunt u ons hierbij helpen?

Lekkage dakkapel noodreparatie aanbrengen

De dakkapel lekt (vochtplekken binnen). Volgend jaar ga ik mijn dak renoveren. Om die tijd tot renovatie te overbruggen wens ik een tijdelijke noodoplossing/reparatie met, indien nodig vloeibare dakbedekking. De dakkapel is 2 x 2 meter. Eventueel is ook de dakkapel aan de voorkant te inspecteren.

Dakkapel repareren

De dakkapel lekt (vochtplekken binnen). Volgend jaar ga ik mijn dak renoveren. Om die tijd tot renovatie te overbruggen wens ik een tijdelijke noodoplossing/reparatie met, indien nodig vloeibare dakbedekking. 2x2 meter. Eventueel ook dakkapel voorkant. Te inspecteren.

Balkon renoveren

De stalen balk van ons balkon is aan het roesten. Voor mij als leek is onduidelijk of onderhoud voldoende is of dat deze balk vervangen moet worden. Graag ontvang ik een offerte na inspectie van de balk. (is ook een foto bijgevoegd). Daarbij moet duidelijkheid zijn over: - vrijhakken van alle staalconstructies /wapening in metselwerk en/of beton rondom - ontroesten van alle staalconstructies/wapening - roestwerend behandelen van alle staalconstructies/wapening - de behandeling van het oppervlakte rondom alle staalconstructies /wapening voor een goede hechting. - alle staalconstructies /wapening en onderliggend beton goed wordt bedekt met een herstel mortel. - of er nog iets moet worden gedaan aan de bovenzijde van de balkons (balkons hebben grotendeels een goede coating. Alleen balkonkasten hebben geen coating (waar balk onder zit). De balkonkasten hebben een redelijk nieuw dak. - duidelijkheid over garantiebepalingen.

Asbest saneren en volledig dak renoveren

Ik wil mijn asbest dak saneren en vervolgens volledig renoveren. Ik wil dan een nieuw dak geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 150 m2 maar kan ook meer of minder zijn. Wij zijn nu nog in onderhandeling met de eigenaar van de woning.

Dak renoveren

Wij wonen in een oude hoekwoning, een 'beeldbepalend' pand en ook een 'beschermd stadsgezicht'. Wij willen het oude pannendak laten renoveren en isoleren. De oude pannen met panlatten moeten eraf. Daarna wil ik er Kingspan renova xp 6cm pir-platen laten aanbrengen. Er moeten nieuwe panlatten op en nieuwe dakpannen naar het oude model, namelijk oude holle Monier, oud rood of natuurrood . Zo mogelijk moet het bestaande lood langs dekopgevels gehandhaafd blijven. Ik wil de huidge 4 dakramen laten vervangen door dakramen met dezelfde maat en weer op dezelfde plaats in het dak. Ik wil hiervoor Fakro PPP-V kunsstof uitzet tuimel dakramen van 94 x 98 cm, maatcode 15. Ons dak is in totaal ongeveer 80 m² groot, de nok is 12 meter lang. Ik wil een afspraak maken om het dak hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie compleet dak

Ik wil een compleet dak renoveren van ongeveer 55 m2, oude dakpanelen, strocementplaat, eraf en renovatieplaten erop. Oude dakpannen hergebruiken.

Nieuwe dakpannen leggen

In onze straat worden de huurwoningen gerenoveerd. Graag willen wij voor onze koopwoning, 2 onder 1 kap, een offerte ontvangen voor het renoveren van het dak. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de dakpannen en panlatten en het plaatsen van nieuwe. Het gaat om 2 dakdelen van ongeveer 6 bij 4 meter, een afdakje van 3 bij 4 meter en een afdakje van 2 bij 3 meter.

Dak renovatie met panplaten

Gehele dak renoveren met dakpanplaten. Het liefst geïsoleerde platen. Het is ongeveer 800 m2 van een vrijstaande boerderij. Het is vrij toegankelijk om er met een hoogwerker te komen.