Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel achterzijde:

Dakkapel achterzijde

Graag een offerte voor een kunststof dakkapel van 3,5 meter incl inbouw spots en complete afwerking incl rolluik.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel achterzijde uit heel Nederland:

Dakkapel laten bouwen op de achterzijde

Wij willen een kunststof dakkapel van 3 m breed.

Achterzijde nokverhoging, voorzijde dakkapel

Voor onze woning zoeken wij een aannemer. Wij zouden graag een nokverhoging willen laten uitvoeren en een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een nokverhoging aan de achterzijde van het huis van circa 4 a 5 meter en aan de voorzijde om een dakkapel van circa 4 a 5 meter. Welke wij graag zouden zien met kunstof kozijnen en kunstof buitenafwerking en casco aan de binnenkant. Het huis komt uit 1957. Het dak is een 30 graden dak met daarin een hangend spant en een houten verdiepingsvloer.

Kamer splitsen in kamers

Ik wil de bovenste slaapkamer opsplitsen in twee kamers. Het betreft een ruimte van ca. 24 m2 gemeten vanaf de 150 cm hoogtelijn. Deze kamer heeft een hoge nok met aan zowel de voor- als de achterzijde een dakkapel. Aan de achterzijde zit nog een extra Velux dakraam. We willen graag ook 2 toegangsdeuren realiseren. In mei krijgen wij de sleutel, vanaf deze tijd willen wij beginnen.

Enkele nokverhoging en plaatsen dakkapel en dak vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekend dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben. Bij voorbaat graag eerst een indicatie maken.

Uitbouw achterzijde huis bij de tuin

Wij willen een uitbouw van 2,5 of 3 meter bij 5 meter. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, maar ik denk het niet. Graag zou ik de prijs willen weten van de verschillende materialen zijn. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Graag een prijs voor een casco- en complete uitbouw. Hoe lang duurt de bouw? Daarnaast laat ik graag ook een dakkapel maken aan de voorkant, zo groot als kan. Aan de achterkant heb ik al een dakkapel en ik wil de dakkapel aan de voorkant van hetzelfde materiaal hebben. Vergunningaanvraag besteed ik graag uit.

Uitbouw achterzijde dakkapel achter en voor

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde 2 meter woning is 6 breed. Dakkapel achter 5 meter en voorkant 3 meter. De uitbouw moet casco opgeleverd worden (in overleg met elektra en stucwerk), met een fundering, een stenen buitenkant en kunststof kozijnen. Ik ontvang graag een offerte.

Dubbelzijde nok verhoging, opmetselen 1ste verdieping voorzijde

Wij willen graag een offerte voor een dubbelzijdige Nok verhoging van 4,75 m breed en 6,70 meter diep. De woning is aan de achterzijde reeds opgemetseld vanaf de eerste verdieping. Dit zouden wij ook graag aan de voorzijde willen en vanaf die positie de nok verhoging. Ook zouden wij graag in de offerte meegenomen willen zien worden een dakkapel aan de achterzijde en het verplaatsen/hergebruiken van de dakkapel nu op de eerste verdieping naar de zolder. Dit zodat er dus aan beide zijdes een dakkapel is op zolder. Wij wonen nog niet in dit huis maar als alles goed verloopt zullen wij half juni onze intrek nemen. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. Geen foto's beschikbaar wel een link van Funda waar het huis te zien is. https://www.funda.nl/koop/beinsdorp/huis-41661703-venneperweg-536/

Kunststof dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel met maten 5,50 X 1,50 meter laten plaatsen. Afwerken is niet nodig want dat doe ik zelf, wel moet de dakkapel aan de buitenkant afgewerkt worden met kunststof. Hier is alleen een omgevingsverklaring voor nodig en die heb ik al aangevraagd.

Woning verbouwen door uit te bouwen aan twee kanten

Ik wil mijn keuken naar voren (100 cm) en naar de zijkant (150 cm) over een lengte van 400 cm met plaatsing kunststof raam + extra raam zijkant (nog geen navraag gedaan omtrent vergunning). Indien naar voren bouwtechnisch niet mogelijk dan alleen naar zijkant uitbouwen. Tevens 200 cm x 450 cm uitbouwen naar achterzijde woning met eventueel opbouw naar eerste verdieping. Ook plaatsing grote dakkapel zolder. Ook plaatsen kunststof raam eerste verdieping. Graag prijsindicatie voor deze wat grotere plannen betreft verbouwing.

Dakrenovatie

Isoleren aan de buitenzijde van onze (oude) woning ter vervanging en verbetering van de huidige na-isolatie van binnen (deze zal dan verwijderd worden). Waarschijnlijk vervangen van dakpannen achterzijde en hergebruiken voorzijde. Aan de achterzijde tijdelijk weghalen en daarna terugplaatsen van zonnepanelen. Aan de voorzijde vervangen van een dakkapel (1,5 m breed), aanbrengen 4 x dakraam (100 x 80 cm) vervangen dakgoot voorzijde. Afmeting: dakvlak: achter ca. 6 x 7, voor ca 7 x 7 (totaal ca 90 m2).

Partners

Partners van Casius