Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaatsen:

Dakkapel plaatsen

Wij willen een casco dakkapel plaatsen van 4,85 bij 2 meter. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant van steen. Er is een vergunning nodig, en daar ben ik op dit moment nog mee bezig. De helingsgraad is 36 graden. Graag een offerte.
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag z.s.m. een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. De dakkapel moet vergunningsvrij kunnen worden geplaatst. Woning wordt 2 december opgeleverd. Graag willen wij z.s.m. daarna een dakkapel laten plaatsen die voldoet aan vergunningsvrije criteria (max 3,26 meter breed). Wij zijn flexible w.b.t. maatvoering en uitvoering.

De helft van pannendak vervangen door rieten dakbedekking

We willen het bestaand pannendak vanuit de nok voor de helft bedekken met riet, het gaat om een lage woning. Ik denk dat het stuk dat aan de voorkant bedekt moet worden met riet ongeveer 4 x 11 meter is, en aan de achterkant ook. Maar daar zit een dakkapel van ongeveer 3 x 2 meter. Een ladder of steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het gaat om een soort van boerderij woning. Het pannendak zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag beginnen we in het voorjaar van 2020.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Voor- en achterzijde een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4,5 meter breed aan de voor- en achterzijde. Vergunning moet nog geregeld worden. Graag de prijs apart vermelden voor als de vakman dat zou doen. Ik wil graag een casco oplevering en een prefab constructie. Voor de kozijnen ben ik benieuwd wat hout en wat kunststof zou kosten. Ik zou graag eind januari 2020 beginnen.

Verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen

Graag zouden wij op onze uitbouw van 8*3 meter een verdieping willen plaatsen. Dit moet volgens de omgevingsvergunning met schuine daken zijn, maar daarbij zouden wij wel graag de dakkapel van de eerste verdieping willen vervangen en doortrekken aan de achterkant van de dakopbouw. In de bijlage de schets van de huidige situatie als ook de situatie toegestaan volgens de gemeente. Daarbij zouden wij aan de achterkant wel de huidige dakkapel willen vervangen en doortrekken over de gehele lengte. Tevens vernemen we graag een offerte schets voor volledig afbouw als een offerte schets waarbij wij zelf de afwerking zouden doen.

Dakrenovatie en dakkapel

Wij zouden graag ons dak renoveren, Dit kan bestaan uit vervangen van de dakpannen of plaatsen van een dakkapel en vervangen van overige dakpannen. Beide opties eventueel met isolatie aanbrengen. Het huis is 6 meter breed , 8 meter diep, en de helft is 4 meter onder een hoek van 30 graden. Het dakkapel moet zo groot mogelijk worden, met aftimmering, en een kunststof buitenkant. Ik denk niet dat er een vergunning voor nodig is, aangezien al mijn buren een heleboel dakkapellen hebben. Graag offertes ter vergelijk van deze opties.

Dak isoleren

Oud huis uit 1928. Schuin dak met dakkapel. Binnenwand aan dak plaatsen en Isoleren. Er is een zolder. Hiervoor offerte van bedrijven die dit doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Gaat om 80 a 100 m2, graag aan de binnenkant isoleren.

Dakkapel voor en achterzijde

Ik ben voornemens een woning te kopen. Ik wil van te voren graag een indicatie van de prijs als ik (net als de buren) zowel vóór als achter kunststof dakkapellen wil laten plaatsen. Ik weet nog geen afmetingen maar wellicht dat u een schatting kunt maken op basis van de foto, waarop ook de woning van de buren te zien is.

Dakpannen van mansarde dak vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakpannen van de mansarde kap. Daarop hebben we een dakkapel en 2x dakraam en de doorvoer van de cv. Het gaat om circa 130 m2 oppervlakte en het hoogste punt is circa 8 meter hoog. Afvoeren van de dakpannen doen we zelf. Isolatie is niet nodig. De nieuwe (keramische) dakpannen willen we in dezelfde kleur. Het dak begint op een hoogte van 3,5 meter. De woning is vrijstaand en een steiger plaatsen is mogelijk. Eind januari komen zonnepanelen, maar dit kan ik verzetten.

Dakkapel plaatsen

We willen een 3 meter lange dakkapel laten plaatsen inclusief aftimmering en van kunststof. Er is volgens mij een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.