Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Badhoevedorp of directe omgeving.

347 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: constructie tekening voor dakkapel realiseren + het toepassen ervan, dakkapel realiseren en vide dichtmaken, dakkapel plaatsen, dakkapellen realiseren, voor- en achterzijde een dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel voor en achterzijde, trespa platen en boeidelen dakkapel vervangen op de tweede verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Badhoevedorp:

Dakkapel plaatsen

Wij willen een casco dakkapel plaatsen van 4,85 bij 2 meter. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant van steen. Er is een vergunning nodig, en daar ben ik op dit moment nog mee bezig. De helingsgraad is 36 graden. Graag een offerte.

Dakkapellen en erker vervangen

Momenteel zijn er 2 dakkapellen aanwezig. Beide slecht onderhouden en moeten nodig worden vervangen. Dakkapel 1, Badkamer: Nu: 2 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen met vast tussenraam. Hout en enkel glas. Dakkapel 2, Bijkamer: Nu: 1,5 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen. Hout en enkel glas.

Dakkapel en dak opknappen

Wij willen onze dakkapel laten opknappen. Het kozijn dient vervangen te worden (1,20 breed en 1,00 hoog). 1 vast deel en 1 draaikiepraam, Hr++ glas. Kozijn meenemen in offerte svp. Tevens reinigen van zijwangen en bovenrand. Schoon spuiten dakpannen achterzijde (groene alg verwijderen). De woning is 6 meter breed. Graag een indicatie per email. Een definitieve offerte na bezichtiging.

Zijwangen bestaande dakkapel

Graag een prijsindicatie voor het vervangen van de bestaande aftimmering/bekleding van de zijwangen door trespa bekleding. De afmeting van de zijwangen is 1.7m x 1.7m met een hoek van 45 graden. Hiervoor is een mail met een prijsindicatie voldoende i.p.v. een vakman ter plaatse.

Lekkende dakkapel repareren

Dakkapel lekt gaarne reparatie. Op tweede etage te bereiken via balkon Repareren of vernieuwen? Het gaat om het platte dakje van de dakkapel. Standaard dakkapel.

Wij willen graag offertes ontvangen voor ...

Wij willen graag offertes ontvangen voor een dakkapel in het achterdakvlak +/- 4 meter breed, 5 gelijke ramen, waarvan 2 kiep/kantel. Materiaal bestaande uit onderhoudsvrij hout. Dakkapel ligt op het zuid/westen en moet dus worden voorzien van zonwering en isolatie en horren tegen de muggen. Het dakvlak is niet vrij van stevige wind. Binnen dient het afgetimmerd te worden en voorzien van een vensterbank en verlichting en het dient geschilderd opgeleverd te worden.

dakkapel over de volle breedte aan de ...

dakkapel over de volle breedte aan de achterkant van de woning. Beide buren hebben er reeds 1. breedte woning 5,10 intern. plat dak met aan voor en achterzijde een schuinaflopend deel waarin de dakkapel geplaatst dient te worden. Ligging op het zuidwesten dus veeeeeel zon. Goede isolatie hiertegen gewenst. Project zowel binnen als buiten afgewerkt opleveren.