Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Assendelft of directe omgeving.

262 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: nokverhogende dakkapellen realiseren, vervanging bestaande dakkapel door grotere, een kunststof dakkapel aan de voorzijde van een hoekwoning plaatsen, dakkapel slaapkamer 1e verdieping, dakkapel plaatsen, het plaatsen van een dakkapel in een dicht dak, aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer, het plaatsen van een dakterras, lekkage aan de dakkapel herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Assendelft:

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van 4 meter op de eerste verdieping. De kamer is 5,17 meter breed. We willen graag 2 draairamen, dubbele kozijnen en een vensterbank. Uitvoering van de buitenkant willen we van kunststof. Het gaat om een hoekwoning. Het dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin aan de achterzijde. In oktober krijgen we de sleutels van het huis.

Drie dakkapellen plaatsen

In totaal drie dakkapellen plaatsen (kunststof, platte daken, ook ramen die open kunnen). Ik ga binnenkort een vergunning aanvragen. De afmetingen zijn: - 2,12 meter breed - 2,99 meter breed - 2,79 meter breed. Ik heb geen idee wat de hellingshoek is.

Houten dakkapel vervangen door kunststof

Wij willen een houten dakkapel op onze woning laten vervangen. We willen een grotere dakkapel van 4,5 m1 lang, uitgevoerd in kunststof, zodat door die uitbreiding ook de badkamer er binnen valt. Wij overleggen graag over de mogelijkheden en bespreken daarbij ook het afwerken van de binnenzijde.

Dakkapel schoonmaken en in de was zetten

Graag prijsopgave voor reinigen en in de was zetten van kunststof dakkapel. Dakkapel is van 2010 en in goede staat. Breedte ca. 5 mtr. En staat op 2e verdieping van eengezinswoning. Referenties zijn een pré.

Reparatie twee opstaande kozijndelen

Dakkapel van hardhout heeft twee opstaande kozijndelen die aan de onderkant verrot zijn. Moet gerepareerd worden, rotte delen vervangen door nieuwe.

kunststof dakkapel schoonmaken is drie ...

kunststof dakkapel schoonmaken is drie jaar oud

Het project omvat het plaatsen van een ...

Het project omvat het plaatsen van een dakkapel. Graag advies over grootte en materialen van dakkapel.