Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor vervangen kozijn en ramen slaapkamer:

Vervangen kozijn en ramen slaapkamer

Ons kozijn van de dakkapel van de slaapkamer is in zeer slechte staat. Tocht en vocht slaat naar binnen. Wij hebben de woning onlangs gekocht en denken dat het noodzakelijk is deze op korte termijn te vervangen. Mogelijk dat een reparatie ook volstaat. Het is een houten kozijn van ongeveer 1,50 meter x 80 cm. Het kozijn moet er uitzien als de rest van de buurt. Is het mogelijk dat er iemand langs komt om de situatie te beoordelen en een offerte te maken?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen kozijn en ramen slaapkamer uit heel Nederland:

Vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam

1x openslaande deuren voor de tuin met 2 zijlichten. Totaal 3750 mm breed, 2350 mm hoog. 1x binnendeur vervangen inclusief kozijn en draairichting draaien. 1x doorgang binnen dichtmaken met raam Inclusief montage aub

Schuurdeur en kozijn vervangen

Graag een offerte voor het leveren en vervangen van een schuurdeur inclusief kozijn. Deur is 204 cm hoog 93 cm breed. Ziet er nu uit als buiten deur, moet tuindeur worden (zie foto)

Kozijn en achterdeur vervangen

Wij willen zowel het kozijn als de achterdeur laten vervangen. Aandacht voor isolatie en veiligheid. Zitten nog in de oriëntatiefase dus laat me graag adviseren.

Vervangen kozijn met raam voor kunststof draaikiep exemplaar

Op zolder dient een zijraam vervangen te worden. Die is nu van hout en we willen kunststof. (draai kiep). Zie foto Afmeting circa 60 x 60 cm?

Vier ramen vervangen

Vrijstaand huis, waarvan boven 2 x glas vervangen moet worden (vocht in glas) en beneden moet 1 kozijn + glas vervangen worden en 1 raam + glas vervangen worden. Kunt u mij een email sturen, dan kan ik in een bijgevoegde Leesmij.txt en foto's de situatie beter uitleggen. Op deze site kan ik alleen maar een foto meesturen. Het gaat om 4 ramen.

Vervangen kozijnen en ramen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn kozijnen en ramen. Het betreft het vervangen van een dakkapel op de 3e verdieping. De afmetingen zijn:118 cm x 390 cm. Op dit moment bestaat het kozijn uit 5 kleine ramen, waarvan er 1 open kan. Het gaat uit

Balkondeur vervangen of herstellen

De balkondeur dient te vervangen of hersteld te worden aangezien deze niet meer goed in het kozijn valt. Ik wens een vakman die de situatie kan komen beoordelen en mij kan adviseren.

Draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen

Graag laat ik 3 tuimelramen vervangen voor draai kiepramen in bestaande kozijnen. Afmetingen ongeveer l x b: 1200 x 1000 mm. Het oude raam hoeft niet afgevoerd te worden. Het raam bevindt zich op de 1e verdieping.

Gevel renoveren

Onze gevel is toe aan een renovatie. Het betreft een zijgevel op de westkant van circa 8,5 meter bij 3 meter. Hierin zit nog een voordeur, zijraam en toiletraam. Muur slaat vocht door, voegen zijn zeer slecht en er zijn meerdere verbouwingen/reparaties geweest door de vorige eigenaar. Voordeur inclusief kozijn moet nog worden vervangen, dit doet een andere partij. We hebben een halfsteens muur en een klompenmuur. In de buitenmuur zijn grote vlakke voegen eruit, het metselwerk is niet meer oké. Boven is een gedeelte dat bekleed is met keralit. Onder is steen. We denken aan meerdere opties: een optie is kerilit betimmering van bovengedeelte door te trekken naar beneden. Een andere opties is crepi bepleisteren of isolatie en dan met crepi afwerken. Een laatst optie is isolatie met steenstrips. Alhoewel ik vermoed dat de laatste optie geen geschikte optie is. In totaal zal het om ongeveer 25-30 m2 gaan.

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Partners

Partners van Casius