Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor vervangen kozijn en ramen slaapkamer:

Vervangen kozijn en ramen slaapkamer

Ons kozijn van de dakkapel van de slaapkamer is in zeer slechte staat. Tocht en vocht slaat naar binnen. Wij hebben de woning onlangs gekocht en denken dat het noodzakelijk is deze op korte termijn te vervangen. Mogelijk dat een reparatie ook volstaat. Het is een houten kozijn van ongeveer 1,50 meter x 80 cm. Het kozijn moet er uitzien als de rest van de buurt. Is het mogelijk dat er iemand langs komt om de situatie te beoordelen en een offerte te maken?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen kozijn en ramen slaapkamer uit heel Nederland:

Vervangen hardhouten kozijn

Vervanging van een kunststof kozijn door hardhouten kozijn met triple glas en 2 ventilatieroosters op de begane grond aan de voorkant. Afmetingen ongeveer: 380 x 190 cm en zijraam 80 x 190 cm.

Deuren en kozijnen naar het balkon plaatsen

Er is een kozijn van mijn kamer naar het balkon waar nu een raam inzit. deze wil ik graag vervangen met openslaande deuren naar het balkon (dat zat er vroeger in dus onder het raam is een simpel mdf-achtige plaat geplaatst. graag dubbele glazing en naar binnen-slaande deuren. 199 hoog en 135 breed.

Kozijnen + draaikiepramen vervangen

In mijn woning (uit 1999) wil ik graag drie houten kozijnen met draai kiepraam laten vervangen (vanwege houtrot) en één vast raam allen door kunststof (= totaal 4). Nieuwe ramen met HR++ glas en draaikiepramen met ventilatierooster met winddrukregeling. Formaten van kozijnen met draaikiep zijn: 1100 x 1159 mm; 1111 x 1167 mm; 1100 x 1168 mm. Kozijn van vaste raam is 670 x 1165 mm.

Houten kozijn vervangen

Helaas zijn onderdorpel en zijdorpel aangetast door vocht. Kozijn is op eerste verdieping Bij voorkeur duurzaam hardhout (anders even overleg over houtsoort) Layout als op foto Ipv houten bovenraam mag ook ventilatierooster, of iets dergelijks Inclusief HR dubbelglas Maten: 400cm bij 180 cm.

Raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen

Aan de uitbouw kant zit een raam waarvan het kozijn ernstig rot is. Deze wil ik laten vervangen door triple glas met kunststof kozijn en tevens verkleinen. De hoogte van het raam (inc kozijn) is nu 1,55m hoog. Deze wil ik verkleinen naar 1,15m. Het betreft ruimte aan de onderzijde wat opgemetseld moet worden in verband met een nieuwe keuken. Het betreft een gemetselde gevel.

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.

Raamkozijn achter vervangen

In onze woonkamer kan er geen raam opengezet worden. Wij willen daarom ons kozijn aan de achterkant vervangen door een houten kozijn waarin er een raam opengezet kan worden. Het kozijn is 173 cm breed en 206 cm hoog. Ik zoek een kozijnenspecialist die dit kan vervangen.

Vervangen delen houten kozijn

Delen van een houtenkozijn zijn er erg slecht aan toe en moeten worden vervangen. Het gaat daarbij naast de balken ook om het schot. Daarnaast is er een probleem met het onderste deel van het houten kozijn van terrasdeur en de terrasdeur zelf.

Kozijnen vervangen

Wij willen de kozijnen laten vervangen op de begane grond en de eerste verdieping van onze jaren 30 woning. Alles bestaat nu nog uit enkel glas en er zitten behoorlijke kieren in het kozijn. Gaat om ongeveer 8 kozijnen die dubbelglas moeten gaan bevatten.

Herstellen/vervangen metalen deurkozijn

Het metalen (aluminium?) kozijn van de woonkamerdeur is door rolstoelgebruik verbogen. De deur is voorzien van een elektrische dranger. Ik weet niet of het kozijn nog hersteld kan worden of moet worden vervangen. De woonkamer deur hangt nu iets scheef en bekrast de vloer.