Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel op eengezinswoning renoveren:

Dakkapel op eengezinswoning renoveren

Bestaand dakkapel (4 meter) boeidelen en zijwangen beleed met Trespa. Deze wil ik graag vervangen door Keralit.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel op eengezinswoning renoveren uit heel Nederland:

Verbouwing/renovatie eengezinswoning

Wij hebben recent een woning gekocht en zijn op zoek naar een aannemer voor een allround renovatie/verbouwing van de woning. In grote lijnen zijn dit de werkzaamheden: nieuwe vloeren (begane grond en zolderverdieping), muurtje weghalen op begane grond zodat er een open ruimte ontstaat tussen keuken en woonkamer, nieuwe binnendeuren, openslaande deuren in woonkamer naar de tuin renovatie kozijnen (in verband met houtrot), plaatsen van dubbele beglazing, nieuwe keuken en badkamer, volledige renovatie zolderverdieping, nieuwe indeling zolderverdieping, eventueel plaatsen van een nieuw dakkapel, werkzaamheden aan de gevel, renovatie van 2 toiletten, stucwerkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een aannemer die al op korte termijn beschikbaar is, namelijk medio/eind november 2018. Wij zien een globale offerte/ reactie graag tegemoet.

Dakpannen vervangen en folie leggen

Wij hebben een eengezinswoning die aan de voorzijde 7 meter breed is en aan de achterzijde 3 meter breed. Er zijn 3 dakramen en een dakkapel aanwezig. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er folie geplaatst worden en nieuwe pannen.

Buitenzijde schilderen van een eengezinswoning

De werkzaamheden zijn als volgt: * Voorzijde beneden en eerste verdieping raamkozijnen schilderen. Inclusief voordeur * Achterzijde beneden en eerste verdieping raamkozijnen schilderen. Inclusief achterdeur. * Dakkapel trespa schoonmaken en raamkozijnen schilderen * Schuurdeur schilderen * Voorzijde woning opnieuw in de muurverf, graag apart aangeven * Alles in dezelfde originele kleuren. * Twee locaties begaande grond liggend houtwerk waarschijnlijk kleine reparatie * Alle kit voegen vernieuwen, graag apart aangeven

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik zou graag lekkage aan de zijkant van dakkapel willen laten opsporen. Aantal dakdekkers hebben verschillende reparaties uitgevoerd, maar het heeft niet geholpen. Het gaat om een eengezinswoning in Diemen. Makkelijk bereikbaar met een ladder.

Buiten kozijnen en deuren schilderen

Schilderen eengezinswoning in Aalsmeer. BG: 1 voordeur, 1 groot raam (keuken) en 1 groot kozijn met (2 glazen deuren) en een raam (naar de tuin) zitkamer. 1e etage voor: 3 grote ramen, achter 4 grote ramen (dakkapel) 2e etage: 2 grote ramen (dakkapel) De kozijnen zijn 't laatst in 2010 geschilderd. P.S. Betreft alleen de buiten kozijnen schilderen. Voordeur BG (1 x) binnen en buiten kant. Dit gaat in eerste instantie om het huis van de buurman met enige spoed. Mocht de offerte gunstig uitpakken dan wil de klant het ook tegelijk uitgevoerd hebben. Bovenstaande omschrijving x 2 dan!

Dakbedekking op een dakkapel vervangen

Wij hebben op de 2e verdieping van onze eengezinswoning een dakkapel met oude bitumen dakbedekking. We willen daar ofwel nieuw bitumen ofwel EPDM op laten aanbrengen, in totaal ongeveer 10 m². We hebben geen lekkage, er is dus geen haast met de klus. We ontvangen graag uw offerte.

Nieuwe pannen leggen op een hoekwoning

Wij verhuren een hoekwoning, een eengezinswoning met 2 woonlagen en een zadeldak. Wij overwegen om daar het pannendak te laten vervangen. Het pannendak van ongeveer 40 m² is in slechte staat, er zijn pannen gebroken en veel pannen liggen er slecht op. Er is overigens geen lekkage. De woning heeft aan de achterzijde over bijna de hele breedte een dakkapel. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Verbouwing van de zolderverdieping

Wij hebben de wens om de zolderverdieping van onze eengezinswoning te laten verbouwen. Er moet een slaapkamer, een washok, een berging en een vliering komen. Daarbij willen we een dakkapel en twee extra ramen laten plaatsen. We hebben geen haast met de klus, maar het zou mooi zijn als die in of na de zomer kan worden uitgevoerd. We willen een afspraak maken met een vakman om het werk hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Houtwerk aan voor- en achterkant schilderen

De voor- en achterkant van de eengezinswoning schilderen. Alle kozijnen en ramen zijn van hout. Tussen de eerste en tweede verdieping zit een betonnen latei, die moet ook geschilderd worden. Voor: voordeur met zijramen, voorraam, twee ramen (1x dubbel) en optioneel de dakkapel op zolder. Achter: 2x achterdeur (1x met smal zijraam en 1x breder zijraam), boven twee raamkozijnen met houtwerk ertussen en optioneel de dakkapel.

Schilderen van de kozijnen en de schuur

Wij willen graag een offerte ontvangen voor divers buitenschilderwerk aan onze eengezinswoning. Het gaat om de kozijnen op de begane grond aan de voorzijde, de kozijnen op de 1e verdieping, van de dakkapel en van de schuur. We maken graag een afspraak om het werk hier even op te nemen en ontvangen daarna uw offerte.