Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16335 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen, plaatsen dakkapel, dakkapel op normaal schuin dak, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, dakkapel renoveren of vervangen, dakkapel van kunststof plaatsen, reparatie/vervangen van een lichtkoepel, kunststof dakkapel plaatsen, prefab dakkapel ter vervanging, dakkapel reinigen en in de was zetten, onderhoud dakkapel, offerte ramen, vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Amsterdam:

Dakkapel op eengezinswoning renoveren

Bestaand dakkapel (4 meter) boeidelen en zijwangen beleed met Trespa. Deze wil ik graag vervangen door Keralit.

Dakkapellen plaatsen

Ik wil graag aan beide zeide een dakkapel met een plat dak. Aan de voorzijde 300cm Aan de achterzijde 500 cm Incl. Kiepramen Het huis is te zien op Funda.

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van een prefab dakkapel op een pannendak van 6 meter tot misschien 6.30 meter. Waarschijnlijk de optie van polyester met hout-look. Situatie is dat er nu 2 dakkapellen staan, waarvan de linker (op de foto) illegaal is en moet worden verwijderd, en wij de 2 dakkapellen willen slopen. En er een nieuwe dakkapel willen plaatsen, die volstaan aan het vergunningvrij bouwen in Amsterdam (Jordaan) De rechterkant is waar het trappenhuis is, dus daar kan het volstaan met ramen, misschien aan de linkerkant 1 raam wat open kan. En het linker gedeelte 2 ramen die open kunnen en er moet luchtventilatieroosters in zitten.

Dakkapel plaatsen

Graag wil ik weten wat een dakkapel kost van ongeveer 3 meter breed. In overleg hout of kunststof, wat het goedkoopste is. Het gaat om de zolderverdieping. Als het kan graag een offerte voor de meest basis (budget) optie en een prijs voor een dakkapel met extra glas. Prefab of ter plekke bouwen maakt mij niet uit, wat het meest gunstig is. Opdracht heeft geen haast, ergens in de loop van dit jaar is prima. Eventueel heb ik twee buren die ook mee willen doen.

Dakkapellen en schuifbare pui monteren

Ik wil graag een dakopbouw laten plaatsen van 5,5 meter bij 11 meter met 3 dakkapellen aan de voorzijde en glazen schuifbare pui aan de achterzijde. Apart: wc / douche

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Ik wil 1 dakkapel van 4,5 meter breed achterkantkant en 1 dakkapel van 3,5 meter breed voorkant, beiden kunststof (Knipping), laten reinigen. Daarna dienen de dakkapel in de was gezet te worden. Locatie Amsterdam West - geen betaald parkeren

Dakkapel over gehele breedte maken

Ik wil en dakkapel laten maken en plaatsen op een pannendak. Materiaal: kunststof. Graag met 3 kozijnen in de dakkapel, waarvan 2 die open kunnen. Uiterlijk 31 maart plaatsen. Breedte 275 cm, hoogte 175 cm. (Meer werk mogelijk na plaatsen: vloer plaatsen, kap isoleren, aftimmeren, schilderen, elektra, trap plaatsen, et cetera.

Kunststof dakkapel plaatsen

Graag wil ik de prijzen opvragen van een kunststof dakkapel een met een AFM van 3 breed en een met dr AFM van 4 breed. Zou er inzichtelijk gemaakt kunnen worden wat de plaatsingskosten bij jullie zijn? En incl en excl afwerking. Dan kan ik dit meenemen in de afweging. Mijn woning wordt in sept opgeleverd dus heb nog geen foto’s hiervan.

Dakkapel plaatsen

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht in project Oeverwest Amsterdam en heb geen dakkapel meegenomen in meerwerk. Nu heb ik eigenlijk spijt en wil ik het wel. Kunnen jullie een offert maken van wat het zou kosten. Bijgaand een foto van hoe het er nu uit ziet. Zodra er een mooie prijs is geboden kan ik de bouwtekeningen opsturen.

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen een dakkapel van 2.50 meter laten plaatsen. Kunststof trespa 7016 inclusief het aftimmeren hiervan. 2 x draai kiepraam en 1 x vast raam met ventilatierooster. Ramen HR++. Op de plek waar de dakkapel komt hebben wij 2 velux dakramen 78 x 140 cm deze willen wij laten verplaatsen.

Dakkapellen aanbrengen op een huis

. We willen een dakkappel, misschien twee, in ons huis in Amsterdam Noord.

Dakkapel op een schuin dak plaatsen

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde van mijn woning. Er is geen vergunning voor nodig. De dakkapel moet 3.50 meter breed en 1.78 meter hoog worden. Ik wil graag twee open ramen en twee vaste ramen. De afwerking doen we verder zelf. Het gaat om de plaatsing in een schuin pannendak.

Dakkapellen plaatsen

Wij hebben een woning gekocht, waarvan we in februari de sleutel krijgen. We willen daar graag op de voor- en achterzijde een dakkapel laten plaatsen. Graag bespreken we ter plaatse de mogelijkheden en maten. Het is mogelijk om op korte termijn de woning daarvoor te bezoeken. Indien er een vergunning moet worden aangevraagd, hebben wij hierbij graag de hulp van de vakman.

Lekkage dakkapel herstellen

Ik heb een houten dakkapel van nu 13 jaar oud en ik heb nu last van lekkage. Er zit hout bij wat verrot is maar ik weet niet precies waar de lekkage vandaan komt. De dakkapel heeft een pannendak. De dakkapel zit op de eerste verdieping, goed bereikbaar. Is het mogelijk dat er iemand langs komt om te kijken wat er precies loos is en aan de hand daarvan mij een prijsopgave kan doen over de reparatie.

Lekkage dakkapel repareren

Ik ben op zoek naar een vrijblijvende offerte van een vakman of bedrijf om mijn dakkapel te repareren i.v.m. lekkage. In dak zit een lekkage. Het dak is met bitumen bedekt. Of daar de lekkage in zit, kan ik niet zien.

Lekkende dakkapel repareren

Ik wil graag een offerte voor herstelwerkzaamheden dakkapel. Een gemetselde dakkapel. Op het moment heb ik vochtvlekken aan de binnenkant, er is dus ergens een lekkage. De dakkapel is op de bovenste verdieping van het pand, de derde verdieping. Ik zoek een ervaren dakkapelexpert.

Dakkapel met lekkage laten repareren

Graag zouden wij een prijsopgave willen ontvangen voor reparatie van een dakkapel lekkage. Het betreft een eengezinswoning in Amsterdam West. Voor meer informatie kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Tuinverbouwing: tuin verbouwen

Ik wil graag een klus aangepakt hebben: Plaatsen van een schutting aan 3 zijden. 1 x 3 meter, 1 x 3 meter en 1 x 7 meter Opbouwen van een bouwpakket tuinhuis van 3x3 meter Binnenzijde isolatiemateriaal aanbrengen, elektra aanpakken in bestaande tuinhuis. Meerdere wandcontactdozen, verlichting aan binnen en buitenzijde terugplaatsen Tuin bestaat verder uit kleine stenen terras. Dit moet opnieuw gelegd en gedrild worden. Ook het slopen en afvoeren van de oude schuur en schutting. Tuinhuis bouwpakket en schutting schaf ik zelf aan en zullen klaar liggen voor gebruik. Tuinafmeting is ongeveer 6,5 meter diep en 6 meter breed , tuinhuis staat in de hoek achterin.

Lekkage aan de dakkapel repareren

Wij hebben lekkage bij onze dakkapel in de hoek op de 2e verdieping. De dakkapel is op maat gemaakt van hout. Graag deze lekkage verhelpen.

Boei- en zijpanelen van de dakkapel vervangen

Graag wil ik de boei- en zijpanelen van onze dakkapel laten vervangen door kunststof panelen. De breedte van de dakkapel is ongeveer 5. 50. De hoogte ongeveer 2. 25 meter. Lood hoeft niet gelegd of vervangen te worden. De klus wil ik nog uit laten voeren in 2014.

Lekkende dakkapel repareren

Door Pompe lekdetectie is onderzoek uitgevoerd naar de oorzaak van een ernstige lekkage in huis bij de dakkapel. Het eindrapport, inclusief foto's van de situatie ter plaatse, is als bijlage toegevoegd. Op p. 13 staan de uit te voeren werkzaamheden: A. aftimmering verwijderen en waterkerende folie plaatsen tot over het voetlood. Voetlood controleren op voldoende opstand onder de onderdorpel/aftimmering. B. bitumenstrook verwijderen tegen inregenen een extra loodslabbe plaatsen. Ik wil graag offertes ontvangen van dakkapelspecialisten waarin al deze werkzaamheden zijn opgenomen.

Dakkapel met lekkage repareren

Dakkapel dient gerepareerd te worden aan de hand van de bevindingen van een lekdetectiebedrijf (zie rapport). Er hoeft dus geen onderzoek meer plaats te vinden. Werkzaamheden: -Aftimmering verwijderen en waterkerende folie aanbrengen. -Tevens voetlood controleren. -Bitumen strook verwijderen en extra loodslabben plaatsen. Ik zoek een erkend bouwbedrijf of een in dakkapellen gespecialiseerd bedrijf. Reacties (offertes) en vragen graag per email.

Dakkapel op nieuwbouw woning plaatsen

Ivm Nieuwbouwwoning, dakspecialist gezocht in Amsterdam Tel

Dakkapel bouwen

Mijn huis heeft in het achterste gedeelte aan beide zijden van het huis een schuin dak. Nu wil ik graag weten welke mogelijkheden er zijn voor de aanleg van een dakkapel en de kosten daarvan. De dakkapel hoeft geen ramen te bevatten aangezien de gecreëerde ruimte als kastruimte zal worden gebruikt. Eventueel overweeg ik aan beide kanten van het huis een dakkapel te creëren. Het schuine achterste gedeelte heeft een lengte van ca. 320cm en wordt gedragen door 2 overspannende balksystemen. Ik weet niet hoe ver de opbouw van de achterkant van het huis verwijderd moet zijn.

Dakkapel aanpassen

Lekkage rondom dakkapel. De kapel moet aangepast/vervangen worden + bijkomende dakbedekking-werkzaamheden en lekkageschadeherstel-werkzaamheden. Kleine dakkapel met alleen een deur erin.