Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen voor en achter schoonmaken:

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen voor en achter schoonmaken uit heel Nederland:

Dakkapel schoonmaken

De dakkapellen voor en achter schoonmaken.

Rolluiken aan de binnen- en buitenzijde schoonmaken

Op zolder voor en achter twee dakkapellen met elektrische rolluiken ingebouwd in het overstek. De inbouw rolluiken binnen/buitenzijde schoonmaken afmetingen dakkapellen 4400 x 1750cm en 4130 x 1550 cm.

Buitenschilderwerk

Deuren en kozijnen, 4 deuren, 4 kozijn ramen beneden, 6 kozijn ramen boven, deur schuur, kozijnraam schuur, windveren schuur Krespa dakkapellen schoonmaken en in de was, 6 zijkanten.

Buitenschilderwerk laten doen

Het schilderen van: - 2 Dakkapellen, voor en achter; - Zuidzijde goot aanzicht, onderzijde schoonmaken; - Serre buiten + deurpartij; - Achterdeur groen. Aan de voorzijde: - Aanzicht goot; - Erker buiten. Aan zijkant een goot schoonmaken. Een houten goot. De verf en andere materialen die nodig zijn mee aanbieden.

Dakkapellen en rolluiken schoonmaken

Op de 3e verdieping hebben wij 2 dakkapellen met elektrische rolluiken. Deze zijn erg vies en moeten dus schoongemaakt worden en in de was gezet worden. De rolluiken moeten ook aan de binnenzijde schoongemaakt worden. De dakkapellen zijn van kunsstof en moeten ook schoongemaakt worden en in de was gezet worden

Dakkapellen en raampartijen schilderen

Schoonmaken en schilderen van 2 dakkapellen + 2 kleine raampjes in de zijgevel van het huis. Afmetingen van dakkapellen 3.20 meter + 4.20 meter. De dakkapellen en de raampjes zitten op de zolderverdieping. Er is eerdere geverfd met verf op oliebasis. Er staat nog wat verf. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen.

Rolluiken en dakkappelen schoon laten maken

Rolluiken binnenkant en buitenkant schoonmaken, ramen buitenkant wassen. Dakkapellen schoonmaken.

Dakkapellen met groene aanslag reinigen

Het betreft het schoonmaken van 2 dakkapellen (voor- en achter) van groene aanslag. Het gaat om een dakkapel van 3.50 en één van 5 meter breed. Aan de achterkant is een uitbouw, daar kan op gestaan worden.

Onderhoud aan dakkapellen en dakgoten

Schoonmaken 2 dakkapellen vervanging 1 raampje van dakkapel. Schoonmaken dakgoten

Dakgoten schoonmaken

Graag op locatie komen kijken en daarna offerte ontvangen voor schoonmaken dakgoten voor en achter. Het gaat om ongeveer 90 meter dakgoot. Groot huis met praktijkruimte. 3 verdiepingen met dakkapellen.