Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2637 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, dakkapel, reparaties aan hout van dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, dakkappel bekleden, kunststof dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Amstelveen:

Zijwangen en boeidelen bekleden met zink

Voor een woning gelegen te Amstelveen moeten de zijwangen en boeidelen van 2 dakkapellen bekleed worden met zink. Dakkapellen zijn identiek en ca 5m lang. Graag een afspraak op locatie voor prijsopgave. Uitvoering werk wel graag binnen 3 weken.

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Dakkapellen laten reinigen

Ik heb 2 kunststof dakkapellen, een van 3 meter en een van 4.50 meter breed. Deze wil ik graag laten reinigen en tevens de afvoergoot. Graag een vrijblijvende offerte.

Zijkant van de dakkapel repareren

Een zijkant van mijn dakkapel moet gerepareerd/ vernieuwd worden. Dat deel van de dakkapel is niet meer in goede staat. De dakkapel is van hout en de andere kant is eerder al gerepareerd. Dan meteen ook even kijken naar de bovenkant, de omlijsting, of die nog goed is. Graag het hout vervangen door een kunststof materiaal. Wie zou deze klus willen doen?

Dakkapellen reinigen

Dakkappel reinigen

Twee dakkapellen laten bouwen

1 dakkapel met 3 ramen en 1 dakkapel met 2 aparte ramen waar van 2 ramen open.

Reiniging van de dakkapel

Wij willen onze 4 kunststof dakkapellen laten reinigen en de dakranden bij de dakgoot. De offerte betreft 3 woningen (2 onder 1 kap), De dakkapellen zijn niet identiek.

Dakrenovatie en dakkapel plaatsen

Dakrenovatie, isolatie, goten vervangen en dakkapel plaatsen: - Het vervangen van alle dakpannen, het is ongeveer 60 m2 aan pannen. De pannen zijn 'op', poreus geworden. Het huis en de pannen zijn van 1931. - Isolatie het dak: er is eerder aan de binnenkant geïsoleerd maar dat heeft veel ruimte gekost. We zouden nu de isolatie aan de buitenkant willen aanbrengen maar moeten rekening houden met het dak van de buren. Wij hebben een hoekwoning van een drie-onder-1-kap. - Het vervangen van de zinken dakgoten. Aan de voor- en achterzijde is het 7 meter + een meter de hoek om. - De boeidelen renoveren, die hebben dezelfde afmetingen als de dakgoten. - Het plaatsen van een dakkapel van 5 meter breed x 1.50 meter hoog. Op de zolderverdieping, aan de achterzijde. Eenzelfde als de dakkapel op de eerste verdieping. Eventueel een gevelreiniging, afhankelijk van de totale kosten willen we dat nu meenemen of op een later moment laten uitvoeren. Het huis is 7 meter breed en de nok is op 9 meter meter hoogte.

Dakkapelrenovatie: dakkapel renoveren

Ik heb een dakkapel van 12 jaar oud die aan 1 kant er slecht aan toe is. De voorkant is hardhout, bij de zijkant met driehoekige ramen is het kozijn niet goed en dient vervangen te worden.

Sierlijsten dakkapellen repareren

Tijdens de storm zijn de sierlijsten van mijn twee dakkapellen los geraakt. Ik wil ze er graag weer op hebben. De dakkapellen zitten op de zolderverdieping. Kan dat en hoeveel kost dat?

Renovatie van 2 dakkapellen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze dakkapellen, Ik heb 2 dakkapellen, één aan de voorzijde van (2.4 mtr) en één aan de achterzijde (3 mtr)van het huis. Beide dakkapellen zijn uitgevoerd in hout (Marantie), ik wil beide dakkapellen aanpassen met kunsstof kozijnen en boei delen en zijkanten met Keralit, ook wil ik het eventuele bouwafval door de vakman laten afvoeren

Dakkapel schoonmaken

We willen graag onze 2 dakkapellen laten schoonmaken. Foto's zijn begevoegd. Kunt u laten weten wat de prijs zal zijn en of u dit nog in juni kunt doen?

Dakkapel repareren

Van mijn woning is op zolderverdieping aan voorzijde en achterzijde is dakkapel dakkapel. De dakkapellen zijn echter te laag geplaatst waardoor de loodaansluitingen opnieuw moeten worden gelegd (dit volgt uit bouwkundig rapport). Hier zou ik graag een prijsindicatie van willen ontvangen. Is dit mogelijk?

Dakkapel op zolder plaatsen

Onze zolder is niet geschikt voor een extra kamer omdat de steunbalken laag en dwars over de zolder lopen, en je kunt er absoluut niet rechtop lopen. Daarom hebben we aan de achterkant jaren geleden 2 dakramen (1 groot en 1 kleine er boven) laten plaatsen om toch daglicht te krijgen op de zolder. Nu spelen we met het idee om er toch een studeerhoek van te maken. Is het mogelijk om er toch een (kleine) dakkapel te plaatsen? Wij willen graag dat er iemand naar kijkt en kan vertellen of het tot de mogelijkheden behoort, en zo ja wat de kosten zouden worden.

Dakkapellen laten reinigen

Twee dakkapellen reinigen.

Dakkapellen reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van 2x dakkapel. Ramen worden normaal onderhouden maar boven- en zijranden zijn niet bereikbaar. Graag reacties via e-mail of 's avonds telefonisch.

Dakkapel waterdicht maken en schilderen

Het waterdicht maken van een dakkapel en schilderwerken op de zolder. Lekkage komt van de bovenkant van het dak van de dakkapel. Het schilderen gaat om de binnenkant dakkapel, wat door waterschade is aangetast.

Dakkapel plaatsen

Aan de voorkant van het huis willen wij graag een dakkapel laten plaatsen en realiseren van 1 (grote) kamer op zolder (eventueel hier ook offerte voor indien mogelijk). Ik wil de dakkapel zo breed mogelijk. De woning is ongeveer 5,5 a 6 meter breed. Binnenzijde van de dakkapel ook afwerken.

Schade na stuifsneeuw op dakkapel

Schade na stuifsneeuw op dakkapel. Herstellen van de schade binnen en kijken waardoor de stuifsneeuw naar binnen komt en herstellen. Er zitten 5 ramen in en bij 1 raam is lekkage. Moet ook wat hout vervangen worden, in verband met rot. Foto's kan ik eventueel sturen. Graag gespecificeerde offerte.

Dakkapel voor én achter

Project betreft een nieuwbouwwoning. Zolder is daarom volledig leeg. Wij zouden gaar voor en achter een (houten) dakkapel willen hebben maar wel in de stijl die tijdens die bouw is gebruikt. Foto's kan ik eventueel mailen. Dakkapel moet beschikken over 3 ramen van ongeveer een meter breed. Het aftimmeren aan de binnenzijde is wenselijk mits het budget toereikend is.

Dakkapel

Om een grotere ruimte te creëren zou ik een dakkapel in het najaar uiterlijk willen plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. Ik denk zelf aan een breedte van ongeveer 5 meter.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel op een pannendak plaatsen. Ongeveer 5 meter breed. Waarschijnlijk ook aftimmeren binnenzijde.

Dakkapel vernieuwen / vervangen

Mijn dakkapel moet m.i. gerenoveerd danwel vervangen worden inclusief zijkant dakkapel; hoekhuis. Wellicht dat ook de dakbedekking op de kapel gedaan moet worden. Dakkapel is ongeveer 4 meter breed.

Ik wil graag een offerte voor een ...

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel, in dit geval 3 dalkapellen. Aantal dakkapellen: 3 Gewenste breedte dakkapel in cm.:: 2 x 212,5 en 1 x 300 Hellingshoek van het dak in graden:: 55 Van welk materiaal moet de dakkapel gemaakt worden:: trespa Welke (RAL)kleur moeten de kunstof kozijnen krijgen:: RAL 7024 grafietgrijs. Welke indeling van kozijnen en ramen wenst u:: De twee dakkapellen van 212,5cm dienen 1 kiep-kantel raam en 1 vaste glazenwand te hebben. De dakkapel van 300cm dient brandvertragend/brandwerend mat glas te bevatten. 1 deel praktisch onzichtbaar en een vaste glazenwand. De overige 2 ramen: kiep-kantel. Afwerking binnenzijde:: Casco en meerpijs voor afwerking. Wanneer moet de dakkapel geplaatst worden:: Zo snel als mogelijk

2 standaard dakkapelen voor en achter, ...

2 standaard dakkapelen voor en achter, maten circa 450 cm en 260 cm.