Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel reinigen en in de was zetten:

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Wij willen onze dakkapel, op de tweede verdieping, laten reinigen en in de was laten zetten. De maat is ongeveer 2.50 x 1.85 meter.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel reinigen en in de was zetten uit heel Nederland:

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Binnenzijde van rolluiken reinigen

Op zolder bij de dakkapel heb ik 2 rolluiken waarvan de binnenzijde erg smerig is. Graag zie ik deze gereinigd. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en 1.50 meter hoog.

Noordwestelijk gelegen dakkapel reinigen

Het reinigen van het dakkapel. Het gaat om het noordwestelijke dakkapel. Het dakkapel is ongeveer 3 meter breed en het dak heeft een hoek van 35 graden. Het is te bereiken via een steiger in de voortuin, maar daar ligt wel grind.

Dakkapel reinigen en raam wassen

Graag zou ik op de eerste verdieping aan de voorzijde van de woning de ramen willen laten zemen en het houtwerk en aan de achterzijde van de woning de dakkapel laten reiningen op de eerste verdieping en de ramen van de dakkapel laten zemen. Graag ontvang ik uw offerte.

Rolluiken en dakkapel schoonmaken

Ik wil graag de dakkapel en de rolluiken binnen en buiten laten reinigen en ben venieuwd wat dat zou gaan kosten.

Rolluiken rondom het huis reinigen

Rolluik dakkapel binnen en buitenkant rolluik.

Reiniging van de dakkapel

Ik wil onze dakkapel grondig laten reinigen. Het kapel heeft kunststof kozijn en is bekleed met kunststof. Het is momenteel erg vuil. Hij zit aan de achterkant van het huis (Noordkant) en is ongeveer 2.5 meter breed. Het dak is vanuit de achtertuin met een ladder niet te bereiken i.v.m een grote uitbouw met een glazen dak. Eventueel is het dak wel via een balkon te bereiken of vanaf de straatkant, door over de nok te klimmen.

Reiniging van de dakkapel

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en ontvang daar graag een vrijblijvende offerte voor. Offertes graag per mail. Oppervlakte bedraagt ongeveer 4 m2 met trespabekleding. Dak is aan de ene kant bereikbaar.

Reinigen van een dakkapel

Ik wil onze dakkapel laten reinigen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Huis schilderen aan de buitenkant

Ik zou graag bij deze een offerte aan willen vragen voor ons huis (aangekocht in oktober 2016). Wij weten niet precies wanneer de laatste keer was dat de vorige bewoners het huis hebben laten doen en willen graag dat er door een professionele partij een goede start wordt gemaakt: Reinigen, schuren, herstellen glasafdichtingen, tot 25% kaal halen, één keer lokaal gronden, één keer geheel voorlakken, één keer aflakken. We zijn doorverwezen naar jullie via een kennis. Het gaat om de volgende elementen, alles 1 kleur wit 9010 zijdeglans: Voorgevel 3 × Raam middel dat niet open kan (0,4m²-2m²) 2 × Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 1 × Raam klein dat open kan (tot 0,4m²) 3 × Raam groot dat open kan (groter dan 2m²) 1 × Deur (voordeur in donkergroen) 1 × Dakkapel (exclusief elementen) 1 × Boeideel (per 6 m) met overstek (tot 0,5m) 2 × Klos Achtergevel 2 × Raam middel dat niet open kan (0,4m²-2m²) 2 × Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 3 × Raam middel dat open kan (0,4m²-2m² 2 × Deur met roeden 1 × Dubbele deur / schuifdeuren 1 × Dakkapel (exclusief elementen) 1 × Hemelwaterafvoer (per 6 m) Mocht u het nodig vinden om eerst het huis te zien, voorafgaand een definitieve offerte

Partners

Partners van Casius