Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1931 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof, reparaties aan hout van dakkapel, dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Alkmaar:

Reparaties aan hout van dakkapel

Ik wil de bestaande dakkapel repareren. Het hout er omheen is aan het rotten. Vervanging hout met nieuw sterk hout.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb een scheur in het dak van het dakkapel van ca. 3 meter. Graag reparatie.

Polyester dakkapel repareren

Reparatie of renovatie polyester dakkapel. Afmetingen 5x3 meter. Scheur van de achterkant naar voorkant. Isolatie doorweekt.

Bestaande dakkapel renoveren

De bestaande dakkapel aan de achtergevel vertoond (tenminste) de volgende gebreken: - bovenste planken zijn vergaan en moeten worden vervangen - afwerking loodbeslag onder het kozijn moet worden verbeterd - aansluiting daktrim moet verbeterd worden - NB: de kozijnen en dakbedekking zijn in goede staat en er is geen sprake van lekkage.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Ik wil mijn dakkapel (3 meter) onderhoudsvrij laten maken. Het gaat om de zijpanelen. Graag ontvang ik een offerte.

Twee prefab casco dakkapellen plaatsen

Ik wil de optie bespreken om 2 prefab casco dakkapellen te laten plaatsen. 3.00 x 1.50 hoog en 4.75 x 1.50 hoog.

Renovatie van de dakkapel

Het gaat om 3 dakkapellen 1 grote met 3 ramen en 2 kleintjes met 1 raam. Voor alle dakkapellen geldt: - Zijkanten vervangen door zink - Geprofilieerde borden plaatsen + zinken kraal - Bitumen vervangen (door EPDM?) De ene dakappel heeft een oppervlakte van 4 x 2, en de andere twee hebben een oppervlakte van 2 x 2 - vervangen liggende glaslatten Voor de twee kleine dakkapellen geldt: - Het dubbelglas vervangen - en van 1 raam ook het hang en sluitwerk vervangen

Dakkapel reparatie

Het plafond van onze kunststof dakkapel van 5 meter steekt door naar buiten. Het deel buiten is niet meer in orde. Ik wil dit graag gerepareerd hebben.

Dakkapel herstellen

Ik wil 4 boeidelen en 2 zijpanelen van een houten dakkapel vervangen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit gaat kosten. De afmetingen weet ik niet.

Lekkage bij een dakkapel verhelpen

Aan de zijkant van de dakkapel is het daklood gaan wijken waardoor lekkage is ontstaan. Zou de zijkant graag vervangen door Trespa. Is dit mogelijk zonder de hele dakkapel te vervangen? Het gaat om een lengte van maximaal 2 meter.

Dakkapel over hele breedte maken

Ons huis is ongeveer 5.30 meter breed. Dakkapel moet over de hele breedte. Wij kennen alleen de regelgeving niet (hoe ver vanaf tussenmuren met buren). Dakkapel op een schuin pannendak. kunststof prefab met een tweetal draai/kiep ramen en een vast raam. Vanwege een te realiseren tussenmuur moet er tussen twee ramen een dichte strook komen. Graag ontvangen wij een richtprijs inclusief plaatsen

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Wij willen onze dakkapel, op de tweede verdieping, laten reinigen en in de was laten zetten. De maat is ongeveer 2.50 x 1.85 meter.

Renovatie van de dakkapel

Wij zijn op zoek naar een klushulp die samen met ons de dakkapel kan opknappen. Het gaat om het samen leggen van een loodvervanger, een paar verrotte balken wegzagen en vervangen en schilder werkzaamheden. Belangrijk is dat je op zondag en maandag beschikbaar bent, het liefst al 18 en 19 september. Helemaal mooi als je vanavond of morgenavond beschikbaar bent, want de boel ligt nu open (lood is er af). Let op: het gaat om een schuin dak. We hebben géén daksteiger. Wij staan verankerd op het dak. De dakkapel is op twee hoog. Het gaat om 1 tot 2 dagen werk in Alkmaar. Evt in de toekomst meer. We betalen je direct aan het eind van de dag contant uit. Stuur ons een mail met je uurprijs en ervaring. Alleen als je serieus geïnteresseerd bent, we hebben regelmatig voor niets zitten wachten.

Houten dakkapel laten plaatsen

Wij zouden graag willen weten wat het gaat kosten als wij door jullie een dakkapel laten plaatsen. Aan de achterzijde van het huis. Het gaat om een houten dakkapel over de gehele lengte van de zolder, ongeveer 7 meter. Verder zou ik graag een schuin dak op de dakkapel willen met de originele pannen erop i.p.v. een plat dak. De nokhoogte is ongeveer 2 meter, de dakkapel hoeft dus niet te hoog te worden. Op de zolder worden 2 slaapkamers gerealiseerd dus in het midden van de beglazing moet iets van een houten strook komen. Het dak is niet heel sterk hellend, zie de bijgevoegde foto. De werkplek is goed bereikbaar. En als het zou kunnen wil ik graag helpen dit om eventueel de kosten te drukken, afwerken kunnen we ook zelf. We zijn erg benieuwd naar uw offerte, en horen dan ook graag van u.

Bestaande dakkapel renoveren

Ik heb een dakkapel die langer dan 15 jaar geleden geplaatst is. Momenteel heb ik lekkage, waarschijnlijk als gevolg van slecht onderhoud/ schilderwerk. Ik wil mijn dakkapel niet meer hoeven te schilderen en overweeg vervanging maar liever nog renovatie, indien mogelijk. Ik wil graag weten of dat mogelijk is en wat dan de kosten zijn.

Dakkapel reinigen

Ik wil een dakkapel laten reinigen en in de was zetten. De dakkapel is ongeveer 2.5 meter breed, van kunststof.

Dakkapel reinigen

Onze dakkapel (van Trespa) moet onderhouden / gereinigd worden. Eengezinswoning, de kozijnen zijn pas geverfd. Foto eventueel beschikbaar.

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Ik wil 1 dakkapel van 4,5 meter breed op de eerste verdieping, laten reinigen. Daarna dient de dakkapel in de was gezet te worden.

Reparatie(s) aan dakkapel uitvoeren

Ik ben een offerte nodig voor een reparatie aan onze dakkapel. De plaatser van de dakkapel komt zijn garantie niet na. Vermoedelijk is deze lekkage op de aanhechting van het "oude" dak. Voor afspraken kunt u contact opnemen met

Stormschade aan dakkapel repareren

Er is een trespa afwerkplaat losgelaten door de storm. Deze dient weer te worden gelijmd. Ook wil ik graag een aparte offerte voor het inbouwen van een rolluik.

Lekke dakkapel repareren

Onze dakkapel is lek. Deze lekkage zit aan de bovenzijde van het kapel en lekt op 2 plaatsen. Wie wil er komen kijken en hieruit voort mogelijk de opdracht tot herstellen.

Kunststof dakkapel leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte voor een kunststof dakkapel willen hebben (indicatie), zodat ik globaal een idee heb als ik de bovenverdieping laat verbouwen. Afmeting ongeveer 5 meter breed. Verschil globaal met of zonder ramen qua prijs. Liefst 30 cm vanaf nok zodat ik een zo groot mogelijke vloeroppervlakte heb. Betreft dus leveren en plaatsen van een dakkapel.

Hout vervangen ramen dakkapel

Op de bovenste verdieping hebben wij een dakkapel waar op enkele plekken hout rot zit. Deze kozijnen willen we graag vervangen/ herstellen. Het gaat dus om de kozijnen van de dakkapel. Dakkapel met 5 ramen, waarvan 3 openslaand.

Onderhoud aan dakkapellen

Onderhoud aan dakkapellen. Inspectie van beide dakkapellen. Aanbrengen onderhoudsvrij zijwangen- bijvoorbeeld keraliet. En schilderen/beitsen van de hardhouten kozijnen.

Dakkapel

Graag wil ik een offerte voor een dakkapel van ongeveer 3 meter. Voorbeeld op google maps, Bevelandstraat 11 Alkmaar, achterkant van het huis is de dakkapel het meest zichtbaar. De buren hebben ook een dakkapel, die tijdens de bouw erop gezet is. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is.