Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor voor en zijpaneel van dakkapel vervangen:

Voor en zijpaneel van dakkapel vervangen

Ik weet wat kosten om voor 2 dakkapellen voor en achter de boogbord en zij kanten te vervangen
Onze klant uit Waspik (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor en zijpaneel van dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Voor en zijpaneel van dakkapel vervangen

Ik wil de de zij en voor paneel van een dakkapel laten vervangen. Deze zijn nu nog van hout. Ik sta open voor een kunststof variant. Graag het verschil weergeven in de offerte.

Voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen

De bestaande Trespa zijpanelen en voorpanelen van de dakkapel, willen wij graag laten vervangen voor nieuwe trespapanelen. De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor 17 maart daarna worden op het dak zonnepanelen geplaatst, dit zal de werkzaamheden bemoeilijken. De achtertuin heeft een achterom. De oude panelen zijn nog goed maar we willen van de kleur af. Het afvoeren van het materiaal kan ik zelf doen.

Zijpaneel van de dakkapel vervangen

Het houten zijpaneel van de dakkapel aan de voorzijde van mijn huis laat ik graag vervangen door trespa. De afmeting is ongeveer 2 x 2 meter. Op een later tijdstip een metalen garagedeur vervangen door een houten kozijn met openslaande deur.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Het betreft een halve dakkapel, 1 kapel voor 2 huizen, op 1e verdieping voorzien van een trespa zijpaneel, Trespa boeidelen en een stukje nieuwe dakbedekking. Tevens wil ik het houten kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met draaikiep raam en inzet horren. De breedte is 1.78 bij 1.40 meter. Het vaste raam moet voorzien zijn van een ventilatierooster. Er is een foto beschikbaar.

Zijpaneel van de dakkapel laten vervangen

Eén zijpaneel (mutliplex - het paneel is ongeveer 2.5 meter bij 1.5 meter) van de dakkapel wil ik laten vervangen en afwerken (verven).

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Mijn dakkapel van 15 jaar oud (die tijdens de bouw is geplaatst) lekt, het ziet ernaar uit dat de lekkage aan de bovenkant van het zijpaneel zit aangezien het daar opgezet is.

Voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen

Het betreft het zij- en voorpaneel van het dakkapel. Deze zijn van hout en rot. De materialen kunnen eventueel in overleg geleverd worden.

Vervangen van zijpaneel dakkapel, ...

Vervangen van zijpaneel dakkapel, kunststof.

De boeiborden en zijkanten van mijn ...

De boeiborden en zijkanten van mijn huidige dakkapel zijn hard aan vervanging toe. Ik wil dit laten bekleden met Trespa (of iets dergelijks duurzaams) De kozijnen wil ik laten zitten. Tevens wil ik het lood vervangen. Grootte dakkapel breed 5,5 m, zijpaneel 1,2 m * 1,5 m