Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kunststof prefab dakkapel plaatsen:

Kunststof prefab dakkapel plaatsen

Graag een kunststof prefab dakkapel, dak scharnier kap 38 graden. Graag een steunbalk aanbrengen. Twee draai-kiep ramen, liefst ook zonwering (screens). Midden van de dakkapel komt een binnenwand. Locatie is redelijk bereikbaar.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof prefab dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

Opbouw op de woning bouwen

Op het platte dak van de woning op in Den Haag moet een opbouw komen. Het enige lastige is dat de opbouw hetzelfde moet zijn als bij de andere woningen in de straat. Ze lijken een beetje op scheepscontainers met een schuine zijde aan de voorkant. Het moet een prefab opbouw worden. Water- en elektraleidingen optioneel. De binnenkant moet casco geleverd worden. Naast deze opbouw moet er ook een trap van de etage naar deze nieuwe verdieping aangelegd worden. Electra, waterleidingen en een toilet moet ook geplaatst worden. Daarnaast moet er een kleine uitbouw gemaakt worden op de eerste verdieping, aansluitend op het bestaande dakterras, met een kunststof raamkozijn.

Prefab serre aanbouwen aan een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in februari of maart worden opgeleverd. Het is een tussenwoning met aan de achterzijde een schuifpui. Wij willen daar graag een prefab serre laten aanbouwen met een lengte van 3 meter en breedte van 5,1 meter. We willen graag uw advies ontvangen en een prijsopgave voor zowel kunststof als hout.

Dakkapel plaatsen

Kunststof prefab dakkapel plaatsen op een schuin dak, afmeting 230 cm. Sluit aan op een bestaande dakkapel. Zie foto voor meer informatie. Hartelijk dank en in afwachting van uw reactie.

Zolderverbouwing met dakramen en kunststof dakkapel

Wij hebben een huis gekocht in Den Haag en krijgen op 11 december de sleutel. De zolder moet direct worden verbouwd. Het volgende moet gebeuren: - er moet aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 3.5 meter breed geplaatst worden, met 3 ramen waarvan 1 kiepkantelraam met ventilatierooster en elektrisch rolluik. Prefab is prima. - er moeten aan de voorzijde 1 of 2 dakramen geplaatst worden. - de huidige beplating op de zolder moet vervangen worden en daarna gestuukt en gesausd worden. - de zolder moet opgedeeld worden in 2 slaapkamers, er moet dus een geïsoleerde scheidingswand komen en beide kamers moeten een aparte ingang met deur krijgen. Tevens moet de wand gestuukt en gesausd worden. - er is cv in huis, maar geen radiatoren op zolder. Op beide kamers moet een radiator komen (de ketel is op zolder). - er moeten voldoende stopcontacten zijn in beide kamers, 3 per kamer. Daarbij moeten beide kamers afzonderlijk een lichtpunt in het plafond krijgen. - het plafond is verlaagd, dit moet zo blijven zodat we de bergruimte erboven kunnen benutten. In het plafond bij de overloop moet een trap komen die je naar beneden trekt om bij de bergruimte te komen. Woensdag 30 augustus om 17:30 ben ik in de woning om offertes te kunnen laten maken, graag kom ik met u on contact als u geïnteresseerd bent. De klus moet tussen 12 december en 11 januari worden uitgevoerd. De woning staat op Funda.

Opbouw op een bestaande aanbouw bouwen

Wij hebben een hoekwoning met een aanbouw. Hier zouden wij graag een prefab opbouw op laten plaatsen van ongeveer 7.80 bij 4.40 meter. De buitenzijde van de aanbouw moet bestaan uit geïsoleerde kunststof panelen en er die een vaste trap naar boven geplaatst te worden. De afwerking is in overleg. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw plaatsen op korte termijn

Wij zouden graag op aanzienlijk korte termijn een uitbouw willen laten plaatsen. Dit zou eind juli moeten plaats vinden. We hebben reeds een gedetailleerde offerte van een prefab-uitbouw liggen, maar willen graag nog wat vergelijking. - Het gaat om een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep. - Kozijn met 4 delige schuifpui, waarvan de 2 middelste delen beweegbaar, kunststof antraciet - Lichtstraat - Overstek met inbouwspots, antraciet - Buitenkraan + hemelwaterafvoer - Aftimmering/afwerking binnenkant Hopelijk kunt u mij zo spoedig mogelijk een offerte doen toekomen. Kunt u daar ook bij vermelden op welke termijn u de uitbouw zou kunnen plaatsen?

Nokverhoging op een zolder realiseren

Wij willen graag dat onze zolder bruikbaar wordt als kamer. Daarvoor is het nodig dat de nok verhoogd wordt. Wij willen dat dit casco gebouwd wordt en dat het een prefab nokverhoging van 3 meter breed wordt. Er dient gebruik gemaakt te worden van kunststof materialen en de opbouw moet dubbelzijdig zijn. De woning is 5 meter breed en 6 meter lang. Wij hebben een klein budget en willen de kosten zo laag mogelijk houden, de afwerking binnen kunnen wij prima zelf. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Garage met puntdak bouwen

Ik wil graag een garage laten zetten naast een woning die wij medio september/oktober 2017 gaan bewonen. De garage is een prefab systeem. Het liefst dubbelwandig. Afwerking met steenstrips in een rode steunkleur. De afmetingen zijn ongeveer lengte 6.30 x breedte 3.00 meter uitwendig. Zadeldak met betonnen pannen. Nokhoogte op ongeveer 2. 95 m met zijwanden van 2. 20 meter. De nok mag iets hoger afhankelijk van de mogelijkheden. Twee dakgoten van pvc met afwateringspijp. Een garage kanteldeur die elektrisch wordt geopend. In de kleur wit. Een loopdeur en een raam aan dezijkant aan de linkerzijde gezien vanaf de voorzijde. Een betonnen vloer met verankering. Een zolder, ongeveer 1/3 van de garage. Gevelbekleding kunststof in de kleur wit. Ik bedoel hiermee de driehoek aan de voorzijde en achterzijde. Geplaatst op locatie te Hoofddorp.

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een Prefab kunststof dakkapel op een schuin dak met pannen. De dakkapel zal 4 meter breed moeten worden, de afwerking aan de binnenzijde verzorg ik zelf. Daar de dakkapel aan de achterzijde van de woning wordt geplaatst is deze vergunningsvrij.