Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen:

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Aan de voor en achterzijde moeten de boeiborden en de zijwangen van 2 dakkapellen worden vervangen. De dakkapellen zijn 2 meter breed.
Onze klant uit Udenhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door Trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn woning en op twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Het boeiboord is 11,60 meter lang en 0,35 meter hoog. De dakkapellen zijn 2 meter breed en 190 cm diep en hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Wij willen graag 9 meter boeiboorden op onze carport en de zijwand en boeiboord van de dakkapel laten vervangen door Trespa in kleurnummer RAL 5011. Wij laten het werk hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Dakkapellen opnieuw bekleden

Ik wil graag de 2 bestaande dakkapellen verbeteren door het aanbrengen van een nieuwe ombouw / nieuwe bekleding. De kozijnen zijn prima, echter de zijwangen en boeiboorden van triplex zijn aan vervanging toe (er zijn nog geen lekkages maar er zit wel deels rot in). De dakkapellen zijn vorige herfst nog geschilderd. 1) Dakkapel voorzijde: kozijn is ong. 1m breed x 1. 3m hoog. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn (en is dus ong. 1m hoog). 2) Dakkapel achterzijde: kozijn is ong. 1. 5 X 1. 3 m. Dakkapel begint op ong. 30 cm hoogte vanaf onderzijde kozijn. Interesse dus in of boeiboord/delen en zijwangen vervangen, of nieuwe bekleding erop (trespa, keraliet etc). Geen grote haast - mag ook later in Augustus, in September of Oktober.

Dakkapel opknappen en renoveren

* Aanbrengen van Plastica kunststof gevelbekleding aan bestaande dakkappel, betreft boeiboorden en de zijwangen. * Vernieuwen van de bitumineuze dakbedekking gebrand op bestaande dakbedekking van de dakkappel. * Vernieuwen van de dakbedekking van de luifel voordeur (1.5 meter). * vernieuwen boeiboord boven kozijn in zijgevel van de garage (2.5 meter). * Graag wil ik ook wat kozijnen geschuurd en gelakt hebben. Ik wil graag al het hout vervangen door kunststof. Via het dak van de bijkeuken kunt u het dak op. Alles graag in de kleur bruin, mijn huis is namelijk ook bruin. Het liefst de uitvoering op donderdag, dit in verband met de werkzaamheden van mijn vrouw.

Jaren '30 woning verbouwen en uitbouwen

Het gaat om een jaren 30 woning van 110 m2 die we willen verbouwen en uitbouwen: Uitbouw plaatsen 3.00 x 3.50 en bijkeuken openbreken en voorzien van openslaande deuren. Houten vloer woonkamer vervangen/isoleren. De huidige afmeting is 3.5 x 9 meter. Houten boeiboorden en overstek repareren. Schoorsteen herstellen, nokpannen en lood vervangen waar nodig. Dakkapel kozijn en zijwangen vervangen. Neuslatten aanbrengen. Elektra + wcd's nazien en vervangen waar nodig. Aanbrengen nieuwe cv + verplaatsen naar garage. Nieuwe badkamer 186 x 196 cm: inloopdouche, wastafel, betegelen en stuken. Zwevend toilet bg + fontein aanbrengen, en ook tegelen en stuken. Alles wordt zelf gesloopt en afgevoerd. We zijn nog in onderhandeling voor aankoop, een indicatie van kosten zien we graag spoedig tegemoet.

Dakkapelrenovatie

Dakkapel moet worden gerenoveerd: boeiboorden, zijwangen, kozijnen, lood en eventueel dakbedekking vervangen door onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen. Afmetingen: 2.5 a 3 meter breed en circa 1.30 meter hoog. Op het hoogste deel 2 a 2.5 meter diep

Renovatie dakkapel en overig

Renovatie/vervangen dakkapellen aan de voorzijde Toelichting: - Er zijn verschillende gebreken aan de dakkapel aan de voorzijde, zoals aan de loden randen, de boeiboorden, houtrot aan de zijwangen, achterstallig schilderwerk en onvoldoende kwaliteit van de dakbedekking. - De ventilatieroosters werken niet (dichtgeschilderd) - Draairamen sluiten niet goed. Bespreken van mogelijkheden voor herstel of vervanging dakkapel. Schilderwerk dakkapel aan de achterzijde uitvoeren. Toelichting: regulier onderhoud. Renovatie schoorstenen Toelichting: Voegwerk uitvoeren en loden randen/loketten vervangen. Draairamen in kozijnen. Toelichting: Diverse ramen sluiten niet meer goed, namelijk de grote draairamen op de slaapkamers op de 1e verdieping, het kleine klapraampje.

Renovatie dakkapel

Bestaande dakkapel van 3 meter renoveren. - Zijwangen bekleden met trespa of keralit (donkerbruin of donkergroen) - Boeiboorden bekleden met of vervangen door trespa (wit) - Schuren en verven kozijn

Renoveren dakkapel

Zijwangen, boeiboorden en stijlen naast kozijn bekleden met trespa, zijwangen op tengels. Lood rondom vernieuwen (minimaal 12 ponds). Daktrim vervangen, incl. aansluitende stroken dakbedekking.

Renovatie dakkapel met trespa

De zijwangen, de boeiboorden en de stijlen naast het kozijn van de bestaande dakkapel moeten worden bekleed met trespa. De zijwangen op regels. Het lood rondom moet worden vernieuwd. De daktrim moet worden vervangen, inclusief aansluitende strook dakbedekking. Op de tweede verdieping.