Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1733 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, dakkapel, reparaties aan hout van dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, dakkappel bekleden, kunststof dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Tilburg:

Dakkapel realiseren

Aanvraag voor kunststof dakkapel van 3,80 meter breedte, hoogte circa 1,20 meter. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.

Dakkapel reinigen en eventueel herstellen

Wij hebben een kunststof dakkapel die gereinigd moet worden en evt. hersteld moet worden. Het dak moet sowieso gereinigd en gecontroleerd worden op lekkage en andere mankementen. Er zit een plaat los aan de zijkant die opnieuw bevestigd moet worden en evt. vocht verwijderd moet worden. Dakkapel is ong. 5m breed. Dakkapel is wit, maar er zitten nu wel donkere vochtplekken op. Evt. ook de kozijnen reinigen van het dakkapel. We weten niet wanneer het dakkapel geplaatst is en door wie, is door vorige bewoners gedaan.

Dakkapel laten reinigen

Onze dakkapel moet helemaal gereinigd en eventueel hersteld worden. Deze is ong. 5 m breed. Er is mogelijk een plaat af en het dak van het dakkapel moet ook schoon gemaakt en/of gerepareerd worden (mogelijk een lekkage). Kunststof dakkapel met kunststof kozijnen.

Kunststof dakkapel maken

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen op onze toekomstige nieuwe woning. De afwerking mag in overleg zijn.

2 dakramen laten plaatsen

Ik wil 2 keer een dakraam laten plaatsen van kunststof op mijn zolder. De maten moeten zijn: 78 x 98 cm. Wat zijn de kosten hiervoor inclusief montage. Het gaat om een schuin dak. Ook wil ik insecthorren aan de binnenkant en rolgordijnen voor de zonwering laten plaatsen.

Zolder verbouwen met dakkapel

Wij willen op zolder een slaapkamer, een bergkamer en wasruimte maken. De ruimte is ongeveer 11 meter lang en 6 meter breed. Tevens willen wij een dakkapel plaatsen. De precieze afmeting willen wij graag met de vakman bespreken. Er dienen wanden geplaatst te worden inclusief deurkozijnen en deuren. Verder dient er elektra worden door getrokken en de wanden en het plafond gestuukt. op zolder met een dakkapel. Het laminaat wat er nu ligt op zolder willen wij graag behouden.

Renovatie van een dakkapel

Aan de voorkant van onze hoekwoning hebben wij een dakkapel die wij willen laten renoveren. We willen de dakkapel opnieuw laten bekleden met Trespa en er een nieuw kunststof raam in laten plaatsen. Verder moet er ook een kleine lekkage aan het pannendak worden verholpen. De afmetingen van de dakkapel zijn: 110 cm breed, 80 cm hoog en 135 cm diep. We maken graag even een afspraak voor het inmeten van de klus en ontvangen daarna uw offerte.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Ik wil onze zolderverdieping laten verbouwen. Ik wil er een slaapkamer laten maken door het plaatsen van een scheidingswand met een kozijn en deur. Ook moet er een dakkapel worden geplaatst en opbergruimte worden gemaakt. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakkapel bekleden

De dakkapel heeft een lekkage, het dak is ongeveer 3 bij 1.50 meter groot. Er ligt nu PVC bekleding op van ongeveer 15 jaar oud en dit wil ik of door nieuw PVC of door EPDM laten vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Renoveren dakkapel

Renoveren dakkapel: nieuwe zijwanden, 1 balk vervangen, nieuw dakleer en boeiboord.

Astbest plaat dakkapel vervangen

Ik heb 2 dakkapelen die aan de zijkant asbestplaten hebben, deze wil ik graag laten vervangen.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil mijn dakkapel laten reinigen, mijn dakkapel is drie meter breed. Het gaat om een hoogte van ongeveer 8-9 meter (het is een zolderdakkapel).

Opknappen dakkapel

Het betreft het opknappen van de dakkapel. De zijkanten en de voorkant zijn aan vervanging toe. De kozijn en schuiframen zijn nog goed. Graag laat ik de dakkapel betimmeren met trespa. De dakkapel is ruim 4 meter breed.

Dakkapellen plaatsen

Twee dakkapellen plaatsen voor en achter met afwerking +/- 4 meter

Dakkapel repareren

Wij hebben op de tweede verdieping van ons huis een dakkapel, de Trespa zijwand hiervan zit los waardoor deze gaat klapperen. Ik zoek iemand die deze kan repareren of weer kan vast zetten.

Dakkapel met houtrot repareren

De onderkant van de rand van de dakkapel is rot en daardoor losgelaten, graag repareren met trespa. Er zitten rolluiken op de dakkapel. Er moet gekeken waardoor het heeft kunnen gaan rotten, dat oplossen en rotte delen vervangen. Voornamelijk de hoekpunten zijn rot, misschien heeft het met daklijsten te maken? Dakkapel op de eerste etage, via achterzijde bereikbaar. Graag even kijken en offerte maken.

Dakkapel inspecteren

Graag ontvang ik een oplossing voor mijn probleem met een te laag geplaatst dakkapel, deze veroorzaakt mijn inziens lekkage in de buitenmuur. De buitenmuur onder het dakkapel is na regen vochtig, verschillende dingen zijn al gedaan waaronder nieuwe dakbedekking en kitwerk, echter zonder afdoende resultaat.

Dakkapel renoveren

Er is een lekkage aan een van de twee dakkapelletjes aan de voorzijde van ons huis, door waterschade is er inmiddels schade aan houtwerk aan binnenzijde van de dakkapel. Repareren/renoveren dakkapel. Dakkapel is ongeveer een meter breed. Dak je moet dus waterdicht gemaakt worden en er is aan de binnenzijde gevolgschade aan houtwerk en stucwerk.

Lekkage aan dakkapel

In verband met een lekkage aan mijn dakkapel ben ik op zoek naar een specialist voor vaststelling van de oorzaak van mijn lek. Het lek zit in de dakdekking, waardoor de onderlaag en isolatie nat is geworden. Vervolgens herstellen van het lek. Dakkapel is op de tweede verdieping.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen aan achterzijde huis. Lengte 2.5 meter, dakhoek +/- 38 graden.

Dakkapel 4m breed, 2x

Wij willen graag 2 dakkapellen laten plaatsen van ongeveer 4 meter breed. Schuin dak. Op de tweede verdieping.