Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel in klapdak:

Dakkapel in klapdak

Wij willen een dakkapel in een klapdak. De dakkapel heeft een breedte van 5 meter en is voor 2 kamers aan de achterzijde van de woning. Het moet compleet opgeleverd worden, het hoeft alleen niet gestuct te worden aan de binnenkant. Verder wil ik dat het van kunststof gemaakt word. Er is geen vergunning voor nodig. Plaatsing vindt plaats in 2020.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel in klapdak uit heel Nederland:

Vliering met tussenmuur plaatsen

Wij willen een vliering laten plaatsen op onze zolderverdieping. Deze moet met de hoogte van het plafond gelijk komen aan de dakkapel. De dakkapel is casco op ons huis geplaatst en heeft een hoogte van plusminus 2. 45 m. , dit moet dus de hoogte worden waarop de vliering begint, zodat het plafond over de gehele verdieping gelijk komt. Het vloeroppervlakte van de te plaatsen vliering is plusminus 15 m2 (3 m. X 5 m.). Ook willen we een vlizotrap geplaatst hebben om de vliering te bereiken. De woning is voorzien van een scharnierkap/klapdak, waardoor de vliering bevestigd dient te worden aan de tussenmuren met de buren. Verder willen we een tussenmuur geplaatst hebben van voor tot achter (plusminus 7 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er een overloop op zolder ontstaat. Deze muur loopt aan 1 kant schuin af bij het dak, aan de andere kant kan deze recht tot in de dakkapel doorlopen. In deze tussenmuur dienen 2 deuropeningen te komen. Dwars op de tussenmuur willen we nog een tussenmuur geplaatst hebben (plusminus 3 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er naast de overloop 2 kamers ontstaan. Alle tussenmuren willen we in houtskeletbouw, voorzien van gipsplaten. Tot slot willen over de gehele verdieping, tot in de dakkapel, het plafond uitgeracheld hebben (totaal oppervlakte plusminus 35 m2 (5 m. Bij 7 m.). Elektra hoeft niet gedaan te worden.

- Plaatsen dakkapel kunststof over ...

- Plaatsen dakkapel kunststof over maximale breedte (huis is 5m) in klapdak (dus met verstevigingsbalk). - Verplaatsen dakraam van achterkant naar voren en toevoegen extra dakraam voor. - Zolder indelen in 2 slaapkamers met vliering (incl. afwerken, excl. schilderen). - Zoldertrap dichtmaken en schuifdeur plaatsen op overloop.

Graag vrijblijvende ...

Graag vrijblijvende offerte/prijsindicatie voor dakkapel breedte=4,80 mtr. hoogte = ±1,50mtr achterzijde huis niet grenzend aan openbaar groen of weg. Dak is scharnier/klapdak. Helling is ±45° 2x draai-kiepraam. kozijn is vlak profiel in midden dicht stuk van ±10cm t.b.v. toekomstige wand. Overstek 10-15cm zijkanten keralit rabatdelen kozijnen, boeidelen e.d. kunststof kleur RAL 9001 aftimmerwerk in eigen beheer