Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen aanpassen en opknappen:

Dakkapellen aanpassen en opknappen

Wij hebben een huis met 5 dakkapellen van gelijke afmeting (ongeveer 2,20 meter breed). Deze hebben alle 5 een platdak, maar wel een rondlopend en schuin boeibord (zie foto). We willen deze ronding eruit laten halen en laten vervangen door een recht lopend boeibord. Tevens dienen de zijwanden (opnieuw) bekleed te worden met Trespa, Keralit of iets dergelijks. Ik zou graag ergens regio maart/ april starten met het project.
Onze klant uit Prinsenbeek (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen aanpassen en opknappen uit heel Nederland:

Funderingherstel en -renovatie

Wij hebben een huis van 164 m2 / 640 m3 waarbij het huis gefundeerd is op staal, met scheuren in de gevel (tevens een kelder). Graag willen wij een goedkope manier om de fundering goed te herstellen, schoorsteen moet vernieuwd worden, dak geïsoleerd en waar nodig hersteld, inclusief de 4 dakkapellen. Beneden willen we dubbele beglazing met originele glas in lood verwerking. Dit mag met een voorzetraam om kosten te dekken. Tevens de kozijnen hersteld dan wel vernieuwen. Buitenmuren vanuit binnen of buiten isoleren en bijvoorbeeld de buitenmuur stuken. Badkamer voorzieningen klaarmaken. En elektra aanpassen.

Dak met pannen isoleren en aanpassen

Het betreft een dakpannen dak, isolatie aanbrengen, 200 m2. Het huidige dak zadelt door. De bestaande pannen weer erop leggen. Er zitten 7 dakramen in het dak en aan weerszijde zijn gemetselde dakkapellen. De stenen moeten eraf en de dakkappellen opbouwen met een ander materiaal. Bouwjaar woning omstreeks 1940. Het dak is een Wolfskap.

Schuine dakwand aftimmeren

Wij zijn op zoek naar een timmerman die het schuine dak in ons nieuwbouwhuis (sleuteloverdracht week 38), óf opnieuw kan afwerken, óf de huidige afwerking netjes kan aanpassen. Huidige situatie: de onderzijde van de dakplaten op de bovenste verdieping, naast de 2 dakkapellen, zijn voorzien van wit afgewerkte verlijmde houtvezelplaten. De naden zijn niet glad afgewerkt (gevuld), maar met een afgerond plastic lijst bedekt; de ruimte tussen schuine en verticale wand is niet netjes afgewerkt, maar heel grof met een plank afgedekt, wat alleen meer kanten veroorzaakt. Hetzelfde gaat op voor de buitenkanten. Ook is het oppervlak van de platen heel glad, zodat het volgens ons niet mogelijk is er overheen te behangen of te schilderen. Graag willen wij dit beter laten afwerken, het liefst in dezelfde tijd als het geplande werk van de overige wanden van het huis door onze schilder (stucken, behangen en schilderwerk in week 39). Ter oriëntatie: De schuine wand in de badkamer heeft een breedte van 2,30 meter. De woon/slaapkamer is 5,15 meter breed, met een dakkapel van 3 meter in het midden. De kamers hebben een hoogte van 2,64 meter. Graag horen wij welke opties er zijn.

Enkel glas in 2 dakkapellen vervangen door HR++ glas

Enkel glas in 2 dakkapellen vervangen door HR++ glas. Het betreft 6 ramen in een dakkapel op de 2e verdieping. In 3 ramen moet ook een ventilatierooster komen. Mogelijk 2 houten ramen herstellen/aanpassen of vervangen aangezien deze nu niet goed aansluiten.

Complete verbouwing met aanbouw en dakkapellen

Graag een offerte voor casco werkzaamheden van de volgende onderdelen (Rekening houdend met de tekeningen, constructieberekeningen en werkomschrijving (CASCO): 1- Plaatsen aanbouw, zoals omschreven en getekend (casco); 2- Keuken verhuizen, zoals omschreven en getekend (casco); 3- Aanpassen voorgevel, zoals omschreven en getekend (casco); 4- Aanleg en AFWERKING!!! (Vloer weer dicht) vloerverwarming en infresen leiding in de muren en grond (casco); 5- Vervangen radiatoren op de eerste verdieping en infresen van een cv leiding in de muur (casco); 6- Kozijnen op de 1e verdieping vervangen; 7- Aanleg tweede wc en douche op de verdieping zoals omschreven en getekend (casco); 8- Plaatsen dakkapellen en opvangen volgens constructieberekening (casco); 9- Infresen gasleiding naar zolder (CV); 10- Contactdozen inbouwen, vervangen etc. Graag een offerte voor deze werkzaamheden (CASCO). Met andere woorden, alles wat later binnen het huis gebeurt (zoals stukken, schilderen) (niet zoals loodgieterswerk, elektricien etc) doe ik zelf. Dus graag in totaal 2 offertes, De eerste precies volgens tekeningen, en werkomschrijving en de tweede alleen voor de werkzaamheden hierboven casco, natuurlijk ook weer alles volgens plan tekeningen, werkomschrijving en constructieberekening, maar dan alleen voor de genoemde werkzaamheden en deze allemaal casco.

Renovatie van 2 dakkapellen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het renoveren van onze dakkapellen, Ik heb 2 dakkapellen, één aan de voorzijde van (2.4 mtr) en één aan de achterzijde (3 mtr)van het huis. Beide dakkapellen zijn uitgevoerd in hout (Marantie), ik wil beide dakkapellen aanpassen met kunsstof kozijnen en boei delen en zijkanten met Keralit, ook wil ik het eventuele bouwafval door de vakman laten afvoeren

Isolatieplaten aanbrengen over het dakbeschot

Isolatieplaten over het dakbeschot aanbrengen, na verwijdering van tengels, panlatten en pannen. Isowaarde R=3.0. Vervolgens de pannen weer aanbrengen, windveren aanpassen en de aansluitingen van de dakkapellen aanpassen. De maten van de 2 dakvlakken zijn 925 x 467 cm, 86.4 m2. De goothoogte is 365 cm + maaiveld. Steigerwerk is niet aanwezig. Half maart moet het klaar zijn.

Dakconstructie ophogen en vervangen

Het bestaande dak moet worden vervangen door een geïsoleerde dakconstructie die kan worden gedekt met dakpannen, het nieuwe dak moet zijn voorzien van drie dakkapellen (optioneel vier) met hardhouten kozijnen, aan iedere zijde één. Het dak heeft een rechthoekige vorm en heeft een lengte van 9 meter en een breedte van 7 meter. Tevens willen we het dak indien mogelijk iets (50 centimeter?) ophogen of de helling iets aanpassen zodat we meer stahoogte hebben op deze verdieping. Dit wel zonder het karakter van de woning aan te tasten. Het dak van de uitbouw aan de achterzijde hoeft niet meegenomen te worden. De woning is nog niet aangeschaft, het is ter (grove) indicatie, foto's van het huis heb ik bijgesloten. Graag uw vragen en reactie per email.

Puntdak op dakkapellen plaatsen

Ik wil mijn 2 dakkappelen aan de voorzijde van de woning laten aanpassen/ombouwen. Dit zijn nu platte dakkappelen maar ik wil er een puntdakkapel van laten maken met pannen erop. Graag een nostalgische uitvoering in de sfeer/uitstraling van de woning.

Renovatie van de woning

Renovatieklus aan een huis uit 1965 n.a.v. bouwtechnisch rapport. Onder andere 2 dakkapellen renoveren, elektra in meterkast vervangen, kap op schoorsteen, schouw weg breken i.v.m. plaatsing houtkachel, nakijken kozijnen wat vervangen en wat geschilderd kan worden, warm watervoorziening moet aangesloten op combiketel, verwijderen oude installaties, eventueel luchtschacht in toilet, dragende muur zolder aanpassen dan wel vervangen om te zien of onze plannen met de zolder haalbaar zijn. We hebben een bouwkundig rapport maar willen weten wat er noodzakelijk en mogelijk is. Graag komen kijken voor een offerte.