Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen:

Boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen

Nieuwe boeidelen en lood, Zie foto voor indruk.
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen uit heel Nederland:

Dakbedekking en boeidelen vervangen

Ik zoek een dakdekker die een aantal klussen kan uitvoeren. Ik wil graag het dakleer van mijn dakterras (boven op uitbouw) laten vervangen. Het betreft een dakterras van 10 bij 2,75 cm. Dit is momenteel bedekt met bitumen wat EPDM moet worden. De boeidelen en ook het lood dienen te worden vervangen, dit zou ik graag met kunststof boeidelen laten doen. Tevens moet het dakleer van de dakkapel op de zolder verdieping vervangen worden net als het boeiboord. Deze bedraagt ongeveer 4,5 bij 2,5 meter. Ook dit moet EPDM worden. Het gaat om een tussenwoning.

Dakkapel laten renoveren

We hebben een houten dakkapel waarvan het kozijn nog uitstekend is, maar de zijkanten niet meer. Daarvan willen wij de houten boeidelen vervangen voor kunststof delen. De boeidelen zijn daarmee ook aan vervanging toe. Daarnaast willen we rondom de dakkapel het lood vervangen zodat alles weer waterdicht is. Zijkanten gaan dan om een stuk van plusminus 2,50 bij 1,50 meter die we in kunststof willen vervangen in Gelders blauwe kleur. Dakkapel kozijn heeft afmeting van ongeveer 3,00 bij 1,80. Dak zelf is ook nog goed. Graag hiervoor een offerte.

Zeer divers onderhoud en renovatiewerk

Het gaat om divers schilderwerk, inclusief houtreparaties van bijvoorbeeld de nieuwe hardhouten glaslatten. In grote lijn houdt dit in: * Deuren inclusief de binnenzijde, * Kozijnen, ramen, boeidelen, * Hout onder mastgoot (indien nodig), * HWA 2 stuks. Deklijsten / windveer schuur en overkapping. Voordeur glaslatten vast en tochtvrij zetten. Dak golfplaten nieuw deels doorzichtig (indien slecht vervangen) eventueel nieuwe deklijst. Hout: red cedar. Container hokje afwerken (zwarte pannen met gevelpannen), Indien te weinig ruimte voor de deuren graag bijschaven, Poort bijschaven in verband met nieuw pleisterwerk; holle stucwerk repareren. Nieuw pleisterwerk en sauzen (onderste rand donker). Voorraam: schroeven vervangen door rvs bouwkundig advies over bolling onderdorpel verf op muur verwijderen Voordeur, doucheraam en schuurraam nieuwe RVS tochtstrippen Dak en goot inspectie. Pannen (betere vorsten); lood en schoorsteendoorvoer Goot beugels vast (beugels nakijken). Enkel muur portiek bij voordeur isoleren In overleg: inbraakbeveiliging op buitendeuren? Oplossing voor lelijke reparatieplekken? Naast balkondeur

Onderdorpels en overstekken vervangen

3 onderdorpels vervangen buiten 1e etage: -Verwijderen en afvoeren van buitenste gedeelte van 3 onderdorpels van de kozijnen op de 1e verdieping. -Lengte reparatiestuk 1460 mm, breedte 78 mm, vooraanzicht 50 mm. -Nieuw dorpeldeel wordt schuin aflopend en krijgt een lekrand aan de voorzijde. -Dorpels worden vervaardigd van DR meranti, dekkend wit gegrond. -Bestaand lood wordt aan zijkanten weer teruggezet / aangewerkt. -Tevens plaatsen/verplaatsen/demonteren van steigermateriaal. Vervanging van de verrotte overstekken (plus boeidelen), ook in de houtsoort meranti. Deze houtdelen worden ook weer in grondverf geleverd en vervolgens worden deze 2 keer in de lak geverfd. Het frezen van 2 sleuven in de radiatorombouw in beide slaapkamers boven.

Dakgoot, boeidelen en nokvorst vernieuwen

Aan de achterzijde en de voorzijde van de woning wil ik mijn zinken dakgoot en houten boeidelen vervangen. De goten zijn bijna 6 meter lang en er dient een steiger geplaatst te worden. Het betreft een jaren '80 woning. Tevens zou ook het lood onder het nokvorst vervangen moeten worden.

Schilderwerk aan de voorgevel

Wij willen graag een offerte aanvragen voor schilderwerk van een voorgevel van een woning uit ongeveer 1900. Het gaat dan om de dakgoten en boeidelen met pandbrede stenen ornamenten: - 2e etage, drietal schuiframen met 3 stenen ornamenten en pandbrede houten vensterbank. - 1e etage, drietal schuiframen met 3 stenen ornamenten en pandbrede houten vensterbank. - Begane grond, tweetal schuiframen met 2 stenen ornamenten - Entree met 2 voordeuren, posten en bovenlichten, glas in lood

Boeidelen en gevelplaten vervangen

Wij willen graag de boeidelen en de gevelbeplating laten vervangen. Wij zijn er nog niet over uit of het kunststof of hout moet worden dus daarom ontvangen wij graag een offerte met beide opties. Het gaat om 15 meter boeidelen en 8 m2 beplating, inclusief een nieuw stukje lood. Als de beplating in kunststof is dan willen we het in de kleur zwart.

Isoleren van het dak

Verwijderen en afvoeren van het dakgrind, schoonmaken van de dakbedekking of het verwijderen van de oude dakbedekking. Graag twee verschillende prijzen. Verwijderen van twee lichtkoepels van de badkamer en het lichtraam boven het trappenhuis. Weghalen van de drie opstanden en de dakdoorvoeren. Aanbrengen van isolatie platen R. Waarde 4 op de oude dakbedekking of plaatsen van isolatieplaten en dan nieuwe dakbedekking erop die geschikt is voor een groen dak en het plaatsen van zonnepanelen (drukvast 600 kn per m2). Aanbrengen van een onderlaag met textiel, mechanisch bevestigd met schroeven en rondellen, aanbrengen van een toplaag VB 240. In de dakbedekking worden de benodigde dakdoorvoeren, uitwateringen, opstanden en de lichtkoepels aangebracht, aan de achterzijde worden de bestaande boeidelen 7 tot 12 cm verhoogd. Aanbrengen van nieuwe zinken kraallijsten, in het zink zetten van het lichtraam boven het trappenhuis, het opnieuw aanbrengen van het lood in de gevel bij de buren en de voorzijde, het geheel inslijpen en afvoegen. De twee lichtkoepels in de badkamer en het lichtraam terugplaatsen, deze aan de binnenzijde met gipsplaat afwerken en afsmeren met gips. Regenpijp van zink met een vergaarbakje en een t-stuk voor de afvoer van het balkon. Werk moet voor de zomer gedaan worden. We moeten nog laten onderzoeken of de dakconstructie sterk genoeg is voor een groen dak gezien het feit dat ons huis 100 jaar oud is. Het huis is ca. 6 x 13 meter.

Dakkapel opknappen

Het betreft het opknappen van een dakkapel. Zijwanden vervangen of aanbrengen van zink of trespa. Ook de boeidelen voorzien van trespa. Lood herstel en 2 dakpannen vernieuwen. Betreft de 3e verdieping van een portiekflat.

Dakbedekking op de dakkapel vernieuwen

De bitumen dakbedekking en isolatie van onze dakkapel moet worden vervangen. De dakbedekking ligt er volgens mij al vanaf de nieuwbouw, jaren '70, en is tussentijds alleen eenmaal gerepareerd. Bij hevige regenval wordt het water slecht afgevoerd met lekkage tot gevolg. De totale oppervlak van de dakkapel is ongeveer 12- 15 m2, dit is een dubbele dakkapel met buren. De aluminium dakranden en regenwater afvoer van de dakkapel zijn ook aan vervanging toe. Tevens wil ik de boeidelen laten reinigen. Daarnaast de lood slabben van de schoorsteen inspecteren/repareren + algehele dakinspectie, voor een eengezinswoning.