Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

642 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Oosterhout:

Twee dakkapellen vervangen

Ik zoek een specialist die twee dakkapellen kan vervangen bij mijn woning. Het gaat om een dakkapel aan de voor- en achterzijde. Een is ongeveer 250 de ander 500 cm groot. Binnenzijde werken we zelf af. Nieuwe dakkapellen van kunststof graag.

Boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen

Nieuwe boeidelen en lood, Zie foto voor indruk.

Dakkapel plaatsen

Wij willen op onze nieuwbouw 2 onder 1 kap woning een 5 meter brede dakkapel laten plaatsen. 175 hoog, vergunningsvrij. De dakconstructie moet aangepast worden, zo weten wij. Deze moet nog door een constructeur berekend worden. De daktekening kan ik u opsturen. In de bijlage ziet u het type dakkapel dat wij willen. Graag offerte inclusief inpandige afbouwkosten.

Aluminium profiel van dakkapel terugplaatsen

Graag terugplaatsen van een aluminium profiel van 2,5 meter aan de zijkant van de dakkapel.

Dakkapel opknappen en renoveren

* Aanbrengen van Plastica kunststof gevelbekleding aan bestaande dakkappel, betreft boeiboorden en de zijwangen. * Vernieuwen van de bitumineuze dakbedekking gebrand op bestaande dakbedekking van de dakkappel. * Vernieuwen van de dakbedekking van de luifel voordeur (1.5 meter). * vernieuwen boeiboord boven kozijn in zijgevel van de garage (2.5 meter). * Graag wil ik ook wat kozijnen geschuurd en gelakt hebben. Ik wil graag al het hout vervangen door kunststof. Via het dak van de bijkeuken kunt u het dak op. Alles graag in de kleur bruin, mijn huis is namelijk ook bruin. Het liefst de uitvoering op donderdag, dit in verband met de werkzaamheden van mijn vrouw.

Vergroten van de dakkapel

Er is een bestaande dakkapel, deze zouden we graag uitbreiden tot maximaal toegestane breedte. Dit betekent een mogelijke uitbreiding met ongeveer 250 cm mits 50 cm uit de goot de norm is. Tevens aanpassen deur/muur en afwerking. Wellicht verwijderen bestaande muur om nieuw gedeelte bij bestaande kamer te trekken. Ik wil graag per mail indicaties ontvangen, dit hoeft (nog) niet gedetailleerd te zijn. Echter wel duidelijk met en zonder breken van bestaande muur.

Renovatie dakkapel

Graag zouden wij een prijsopgave ontvangen voor de renovatie van een dakkapel.

Renovatie dakkapel

Van bestaande dakkapel het kozijn met dubbel glas vervangen.

Dakkapel op een tussenwoning (er is een ...

Dakkapel op een tussenwoning (er is een bestaande dakkapel. De maten zijn ongeveer binnenwerks: breed 2,25 en hoogte 1,11 meter.

Er moet een nieuw dakraam geplaatst ...

Er moet een nieuw dakraam geplaatst worden op zolder.

Voor uitbreiding van onze woning 2 ...

Voor uitbreiding van onze woning 2 dakkapellen. 1 van 1.50 vast + kantelraam en 1 van 3 meter 2 kantelramen en 1 vast raam op zolderverdieping. Dakhoek is 45 graden. Gevraagd wordt enkel het plaatsen en waterdicht maken. Afwerken doen we zelf.

Ik wil een schetsplan / tekening ...

Ik wil een schetsplan / tekening bouwvergunning laten maken. Er is een bestaande bouwtekeningen die voldoende moet zijn voor de vergunningaanvraag. Het betreft een dakkapel aan de achterzijde van een rijtjeswoning uit ongeveer 1964.

Dakkapel 300 cm. Afwerking aan zijkanten ...

Dakkapel 300 cm. Afwerking aan zijkanten onderhoudsarm. Front hout. Ontwerp conform architect. Betreft dakdoosconstructie.