Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel aan linkerkant dichtmaken:

Dakkapel aan linkerkant dichtmaken

Ik wil de linkerkant dicht laten maken i.v.m. vogels die nestjes willen maken onder de dakgoot. Ook om nieuwe nestjes te voorkomen.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel aan linkerkant dichtmaken uit heel Nederland:

Vogelschroot aanbrengen bij de dakkapel

Wij hebben last van kauwen die tussen de dakpannen en het dakbeschot in, aan de linkerkant, een nestje aan het maken zijn. Graag nestje verwijderen en vogelschroot aanbrengen. Ongeveer een halve meter lengte.

Daklood aanbrengen bij een dakkapel

Ik heb een standaard dakkapel en deze heeft een verzonken goot links en rechts. Aan de linkerkant raakt deze constant verstopt door bladeren van de bomen. Dit veroorzaakt lekkage. Ik wil graag vernemen of deze goten vervangen kunnen worden door daklood, zodat de lekkage verholpen wordt. Hiervoor wil ik een afspraak maken met een vakman om advies en mogelijkheden te ontvangen.

Daklekkages verhelpen

Verhelpen lekkages op de 1e verdieping; t.w. Lekkage dakraam; Onderzijde dakplaten schuin dak nabij dakraam op verschillende plaatsen nat. Zwart water komt tussen de onderste balk ergens vandaan. Zijkant dakplaat binnenzijde is aan het scheuren. Lekkage dakkapel; Linkerkant bij hevige regenval loopt het water eruit. Bij veel regen (niet hevig) loopt er druppelsgewijs water uit (bruin water).

Lekkage bij een dakraam en dakkapel

Verhelpen lekkages; t.w. Lekkage dakraam; Onderzijde dakplaten schuin dak nabij dakraam op verschillende plaatsen nat Zwart water komt tussen de onderste balk ergens vandaan Zijkant dakplaat binnenzijde is aan het scheuren Lekkage dakkapel; Linkerkant bij hevige regenval loopt het water eruit Bij veel regen (niet hevig) loopt er druppelsgewijs water uit (bruin water)

Extra dakraam laten monteren

Graag zou ik een vraag willen stellen over een dakraam. Wij wonen in een eengezinswoning, waarvan de eerste verdieping een schuine kant heeft. Er bevindt zich al één dakraam aan de linkerkant. Graag zouden wij aan de rechterkant tevens een raam willen. Korte geleden hebben wij een raam gekregen van onze buren die een dakkapel hebben geplaatst. Onze vraag is dan ook: wat gaat het ons kosten om het raam te laten plaatsen.

Extra dakraam laten plaatsen

Graag zou ik een vraag willen stellen over een dakraam. Wij wonen in een eengezinswoning, waarvan de eerste verdieping een schuine kant heeft. Er bevindt zich al één dakraam aan de linkerkant. Graag zouden wij aan de rechterkant tevens een raam willen. Korte geleden hebben wij een raam gekregen van onze buren die een dakkapel hebben geplaatst. Onze vraag is dan ook: wat gaat het ons kosten om het raam te laten plaatsen. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Zolder aftimmeren

Aparte ruimte voor washok 1. Het maken van de inbouwkast. De trapleuning/hek vervangen met een muur ten behoeve van een inbouwkast voor de wasmachine ,cv-ketel en mechanische ventilatie systeem. Aan de voorzijde van de kast een muur met een deur erin. Wij zorgen voor de deur. Dakkapel is reeds aanwezig. 2. Dakkapel aftimmeren en het spaanplaat door middel van gipsplaten en stucwerk afwerken tot 1 geheel. Het plaatsen van de inbouwspotjes in de dakkapel. Wij zorgen voor de inbouwpotjes. 3. Vloer in de knieschotten ophogen tot een gelijke hoogte van de vloergedeelte van de zolder. 4. Een dun muurtje plaatsen van vloer tot aan de raamkozijn van de dakkapel met een radiator er aan vast. Deze moet op de cv-ketel aangesloten worden. Wij zorgen voor de radiator. 5. Zowel de rechterkant als  de linkerkant de knieschotten voorzien van kleine deurtjes, pilaar. 6. De luchtwaterafvoerpijp in een pilaar verstoppen. Deze pilaar moet worden voorzien van 3 a 4  stopcontacten. Wij zorgen voor de stopcontacten. 7. Aan de andere kant moet de vloer van knieschotten ook worden opgehoogd tot een gelijke hoogte van het vloergedeelte. Aan deze kant willen wij 8 deuren naar buiten draaiend  plaatsen. Het kozijn dient vast te worden gemaakt aan de constructieve gedeelte van het knieschot. Dit moet dan netjes worden afgewerkt tot 1 geheel met een paneel. Wij zorgen voor de deuren. 8. Laminaat leggen voor de gehele vloeroppervlak. Circa 35 m². Wij zorgen voor de ondergrond,  laminaat en plinten Alle materialen voor rekening van de vakman met uitzondering van hierboven genoemde materialen.

Schuifpaneeltjes op zolder maken

Bij het schuine gedeelte van de zolder onder de dakkapel moeten schuifdeurtjes komen, zodat er achter spullen uit het zicht kunnen opgeborgen worden. De linkerkant van het raam mag afgetimmerd worden en mag in de lengte van het 2965 mm. raam doorlopen. Kunnen jullie dat ook?

Daklekkage opsporen en verhelpen

Het lekt aan de binnenzijde via het hoekje van een horizontale steunbalk naar binnen. Dit lijkt te komen van de linkerkant van de dakkapel, waar nu de dakpannen niet volledig aansluiten. De loodlaag ligt daar zo dat het water niet over de dakpannen heen loopt maar door een afvoerkanaal. Wellicht is het afvoerkanaal ongeschikt of de lekkage kan door het ontwerp van het dak en de afvoer komen. Het dak is wel lastig bereikbaar: via het raam uit de dakkapel of met een heel lange ladder, het is op de derde verdieping. Graag een offerte voor het opsporen en verhelpen van de lekkage. Even mailen om een afspraak te maken of in de avonduren bellen.

Dakkapel repareren en nieuwe kozijnen plaatsen

Van onze bestaande dakkapel is aan de linkerkant een paneel los gegaan tijdens een van de stormen de afgelopen weken. Dit trespa paneel moet worden teruggezet en weer worden vastgemaakt. Daarnaast zijn de ramen en het kozijn aan vernieuwing toe. Het is een dakkapel met twee draai- / kantelramen en twee vaste ramen. De kantelramen moeten kind-veilig zijn. Graag houten kozijnen plaatsen. Voor zover wij kunnen inschatten is het skelet van de dakkapel nog in orde. De dakkapel is ongeveer 2 meter breed.