Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Helmond of directe omgeving.

691 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: leveren en plaatsen van drie dakkapellen, plaatsen kunststof dakkapel, 2 Casco dakkapellen plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel verbreden, dakkapel achterzijde woning, kunststof dakkapel plaatsen, 2 Dakkapellen plaatsen, dakkapel en vaste trap naar zolder, dakkapel vanuit nok plaatsen, dakkapel plaatsen, daklekkage met dakkapellen verhelpen, dakkapel plaatsen, dakkapel met twee draairamen laten plaatsen, dakkapel opnieuw bekleden met trespa en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Helmond:

Polyester dakkapel met houtlook realiseren

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist die een polyester dakkapel met houtlook op mijn dak kan realiseren. Binnenmaat ofwel 220 cm of 400 cm, in overleg met vakman. Bovendien dient hier een draaikiep raam in geplaatst te worden.

Dakkapel met rolluiken plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel van ongeveer 4 meter breed laten plaatsen inclusief rolluiken.

Meerdere dakkapellen renoveren

Wat vraagt u aan materiaal per dakkapel (ik heb er 8)? Ik wil graag op bestaande dakkapellen (hout) aluminium platen laten plaatsen. De bestaande dakkapellen zijn aan het rotten en nu wil ik het graag laten nakijken en daar waar nodig laten repareren. Het gaat om 8 kleine dakkapellen, waarvan er 3 aan de voorkant continu in de regen staan.

Reparatie van de dakkapel

Het betreft een offerte aanvraag voor een reparatie van het dakkapel aan de voorzijde van ons huis. De houten boeg is stuk en zal vervangen moeten worden. Deze is ongeveer 2 meter groot. Graag een offerte met de kosten voor hout of kunststof.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Ik wil de bestaande dakkapel laten vervangen door een kunststof dakkapel met 1 draai/kiepraam in het midden. De dakkapel is 2.70 meter breed en 1.50 meter hoog. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Trespa op de dakkapel aanbrengen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zijkanten van de dakkapel. De dakkapel van onze hoekwoning is 3 meter breed. Onze voorkeur gaat uit naar Trespa.

Dakkapel opknappen

Het hout van ons dakkapel is slecht en dient te vervangen te worden. Daarnaast is de dakbedekking van bitumen, dit wil ik graag laten vervangen dor een duurzaam materiaal. Hiervoor ontvang ik graag advies en mogelijkheden voor. De dakkapel is 4.5 meter lang en ongeveer 1.5 meter hoog. Alles dient daarna geheel geschilderd te worden.

Dakkapellen vernieuwen

3 nieuwe dakkapellen maar wel met dezelfde maten die er nu al aanwezig zijn . Nu zitten er 2 draairamen in per kapel. Had graag 1 kantel kiepraam erin en een vast raam. De zelfde maten als de oude kapellen i.v.m. rolluiken die erop zitten, omdat het hele huis is voorzien van rolluiken.

Dakraam plaatsen.

Dakraam plaatsen.

Dakkapel plaatsen: Dakkapel 4,0 meter ...

Dakkapel plaatsen: Dakkapel 4,0 meter breed, 1,5 meter hoog, dakhelling 35graden - 5 ramen waarvan 3 draaikiep ramen. Voor mei 2010 moet het gebeuren.

Dakkapel moet geplaatst. hoogte kozijn = ...

Dakkapel moet geplaatst. hoogte kozijn = 110 mm. Breedte dakkapel = 2900 mm. Kunststof kozijn (kleur 9001) met 3 ramen, waarvan 2 kantel/kiep ramen links en rechts. Dakkapel in trespa 9001. Inclusief handbediend rolluik (kleur 9001) verzonken in overstek.

twee dakkapellen plaatsen

twee dakkapellen plaatsen

Hoekhuis.Uitbouwen bestaande geschakelde ...

Hoekhuis.Uitbouwen bestaande geschakelde dakkapel achterzijde huis