Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel schoonmaken:

Dakkapel schoonmaken

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 4 meter breed. De rolluik en bovenkant van de dakkapel heeft groene aanslag. 2e verdieping.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel schoonmaken uit heel Nederland:

Verhogen schoorsteen ivm dakkapel buren

Het gaat om het verhogen van de schoorsteen in verband met het dakkapel van de buren. Wij schatten, maar dat weten wij niet zeker, dat de schoorsteen een centimeter of 35 verhoogt zou moeten worden, ongeveer 5-6 rijen stenen. De pijp zou dan omhoog moeten. De schoorsteen heeft een recht kanaal en zou geen problemen moeten opleveren. Daarna eventueel meteen het rookkanaal schoonmaken. Het dakkapel van de buren heeft een soort nokronding, de schoorsteen zou inclusief pijp er net voorbij moeten komen. Officieel moeten de buren de schoorsteen laten verhogen, maar wij dachten wij vragen alvast een indicatie op om eventueel de kosten te delen.

Dakpannen laten vastzetten en evt. schoonmaken

Bij elke flinke storm komen een paar van onze dakpannen los te liggen, daarom willen we deze graag vast laten zetten. Mogelijk ook even een dakinspectie bij de dakkapel. Huis is gebouwd in 2000. De dakpannen zijn ook aan een schoonmaak toe.

Lood en zinkwerk vervangen

Het vernieuwen van het voetlood en de loketten aan de linker voorkant aansluiting van het pannendak en gevel buren. - Vernieuwen zinkwerk dakkapel aan de voorkant zowel het zink bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes onder de pannen - Het vernieuwen van het loodwerk rondom de 2 schoorstenen aan de achterkant. - Vernieuwen van het zinkwerk dakkapel achterkant tevens bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes. - Terug plaatsen en goed leggen van diverse pannen i.v.m. werkzaamheden en schoonmaken dakgoten.

Dakkapel afvoer schoonmaken

Ik wil de afvoer van mijn dakkapel schoon laten maken. Het is ongeveer 1 x 1 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen dakkapel + dakraam en een nieuw dakraam plaatsen

Wij willen de bestaande dakkapel vervangen voor een kunststof met dubbele beglazing. het gaat om de voorkant waar de ramen in zitten. De kleine ramen die open kunnen willen wij vervangen voor ventilatie roosters. De afmetingen durf ik niet te zeggen. Het Velux dakraam daar boven ggl sk06 willen wij vervangen en een zelfde 2e ernaast. Het grote raam beneden willen wij vervangen voor een schuifpui van kunststof. Deze komt in het grote raam met precies dezelfde breedte. De afmetingen durf ik niet te zeggen. Graag laten wij ook de stenen muren opnieuw voegen en schoonmaken. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Algemeen herstelwerk buitenkant huis

- Algemeen herstel boeiboorden/overstekken/gootlijsten, gootlengte aan beide kanten 9.50 meter - bij dakkapel dakbedekking schoonmaken, de naden/aansluitingen en dakranden nalopen en waar nodig herstellen Contact in eerste instantie per mail.

Dakkapel reinigen en waxen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken/ reinigen van twee dakkapellen op de tweede verdieping van mijn woning en misschien met de optie om het in de was te zetten mocht dit nodig zijn. De dakkapellen zijn op de 2e verdieping, het is moeilijk bereikbaar.

Dakkapel en zijgevel schoonmaken

Wij willen het houtwerk (gevelbekleding) van onze woning laten schoonmaken, het gaat om een dakkapel en een zijgevel. Ook de buren hebben eventueel interesse. Het gaat om ongeveer om 50 m2.

Rolluiken schoonmaken aan binnen en buitenzijde

De rolluiken zitten op een dakkapel op de eerste verdieping van het huis. Aan zowel de voorkant als de achterkant. Beiden moeten gedemonteerd worden om aan de binnenkant en buitenkant te reinigen. Ook de dakkapellen moeten worden schoongemaakt. Het zijn elektrische rolluiken die door een raam dat niet open kan niet van binnen uit te reinigen zijn.

Dakkapel schoonmaken

Ik wil onze dakkapel schoon laten maken. Ongeveer 2.50 meter breed. Tevens eventueel ook de rolluik en zonnepanelen schoonmaken. Misschien willen de buren meedoen.