Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Etten Leur of directe omgeving.

426 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: nokverhogende dakkapellen realiseren, twee dakkapellen laten plaatsen, vervanging bestaande dakkapel door grotere, een kunststof dakkapel aan de voorzijde van een hoekwoning plaatsen, dakkapel slaapkamer 1e verdieping, dakkapel plaatsen, het plaatsen van een dakkapel in een dicht dak, aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer, lekkage aan de dakkapel herstellen, dakkapel repareren na stormschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Etten Leur:

Dakkapel vergroten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor vervangen van een dakkapel, de huidige dakkapel is 200 cm. We zouden graag een dakkapel van 400 cm terugplaatsen. De voorkeur gaat uit naar een prefab kunststof model. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen en er is geen vergunning nodig.

Dakkapel met een lekkage repareren

Door een lekkage aan het dakkapel moeten er een aantal hardboard platen worden vervangen en moet de boel opnieuw geschilderd worden. De lekkage aan het dak is nu opgelost maar het binnenwerk moet worden herstelt.

Beplating van de dakkapel repareren

Ik heb een dakkapel op mijn woning en wil i.v.m. slijtage van de rand van de boegboord de beplating in zijn geheel laten vervangen door duurzame beplating. Tevens wil ik de kachelpijp, het stuk op het dak, die niet meer gebruikt word laten verwijderen. Extra dakpannen heb ik nog liggen.

Dakkapel repareren

Dakkapel reparatie aan nok. Waterschade binnenkant herstellen.

Dakkapellen repareren

De boeiboorden van de 2 dakkapellen dienen te worden vervangen. De dakkapellen zijn 3 bij 2,5 meter en het betreft een 2 onder 1 kap woning. Ik zou graag de mogelijkheden bespreken voor de materialen die gebruikt kunnen worden.

Reparatie van lekkage aan dakkapel

Reparatie dakkapel lekkage. Bitumen vervangen, afmeting: 2,20 x 2,50 meter.

Het plaatsen van een kunststof dakkapel ...

Het plaatsen van een kunststof dakkapel en het dak nakijken op lekkage. Dit repareren, isoleren en schroten vervangen voor gipsplaaten. Zit nu een dakraam en daar moet dus een dakkapel van 1,5 bij 1,5 m komen.

vervangen van dakleer, ombouw vervangen ...

vervangen van dakleer, ombouw vervangen door trespa, ,evt. lood vervangen dakoppervlakte ongeveer 2,5 vierkante meter

Nieuw dakkapel tpv gehele breedte 5.5m ...

Nieuw dakkapel tpv gehele breedte 5.5m achterzijde woning.Bouwjaar1975.Aansluiten op identiek dakkapel buren.(huidige situatie dak heeft twee dakhellingen waar tussenin tpv de nok een vertikale sprong zit vzv ramen, dakkapel haalt deze sprong eruit) Dakkapel deels vzv nieuw houten spant, koppeling oude spant, 5 nieuwe gordingen, verbindingen gording-spant dmv balkdragers op nieuwe binnenmuur, spantverbindingen versterken met kramplaten, bestaande binnenmuur deels opmetselen, dakkapel vzv kunstof kozijnen, afwerking buitenzijde multipaint, isolatie middels dakelement Rc>2.5. Hergebruik bestaande dakpannen (sneldekkers)ok betonvloer 5400+P,ok kozijn 6300+P,bk kozijn 7100+P, bk nok 8300+P.Wind en waterdicht, alleen buitenzijde afwerken.Eisen bestaande bouw.(BB2003)Realisatie mei/juni 2009.